2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hamilelikte almadigim kiloyu lohusalıkta alıyorum desem o kısmı daha zor geçiyor benim için

+15 kg aldım ben. Yürürken dizlerim bükülüyor bazen taşıyamıyorum kendimi. Yatakta dönmek çok zor. Yere oturduğumda birinin kaldırması gerekiyor
Gece kemik ağrısı çok Oluyor bende de uyumak resmen eziyet oldu artık. Bide göğüs kafesimde poposu berbat durumdayım

Doğum yapacak olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşsun inşaAllah

Kızlar daha suni takılmadan kendi sancılarım başladı ama taktılar yine de destek amaçlı dedi ebe zaten minik minik damlatıcam dedi.
Canım Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın. Plates topu varsa sancı anında bacaklarını açarak otur hafif zıpla sancı hafifliyor sancı arasında da yarım ay çizerek popoyu çevir. Birde nefes egzersizi gibi bişey vardı sancı anında 3kez mum söndürür gibi üflüyorsun 4.de tüy üfler gibi üflüyorsun buda rahatlatıyor baya umaram anlatabilmişimdir. Refakatcından leğen kemiklerine yanlardan baskı yapmasını isteyebilirsin buda hafifletiyor. Bol bol inşirah oku. Hadi bir avazda doğur inşaAllah

Bide şey dedi plesentada kireçlenme başlamış Beyazliklari gösterdi doğum yaklaşıyor dedi bide tarih vereydi iyiydi ya 14 ya 17 diyor cumartesi günü nst bakalım dedi 12 si tekrar bakalım kızımıza dedi
Benim ki 17 büyük ihtimal bana kalsa 14 ama 16 23 arası seç demişti daha net konuşamadık

Benimki de söylemiyo kız kağıttan bakıyorum en son bizimki ultrasonda hareketliydi ondan yanlış ölçtü heralde bişey de demedi zaten doktor
Bana kağıtta vermiyor renkli fotoğraf vereyim dedi doktor o kadar uğraştı durdu benim kız göstermiyor bir tek sağ gözü birde kaşı görünüyor geri heryeri kapatmis eliyle çılgın benim kız ya çok eğlenecez

Dogumun yaklastiginin belirtisi:)) Ben ilkinde suyum gelmeden 1 saat once kocama senden bosanmaya karar verdim diye msj atmistim:)))
kiz hastanede lazım olur
1 saat once oyle mesaj atılır mı?
Günaydın doğum yapacak olan arkadaşlara kolaylıklar dilerim
Nevos siz nasılsınız canım
Kızlar selaaam dün 4te oğluma kavuştum ben de
Oh oh masallah gozunaydın canım
@Saron doğumun yaklaştığına dair belirti mi şimdi şu an arabadayiz ve eften püften kavga çıkarmaya çalışıyorum ama inatla uymuyor daha uyuz oldum şu an
aksam bende baya bisiler
Yaptım
Önce uyacak gibi oldu
3 saniye surmedi
Hemen huyuma gitti
Onlarında işi zor
Benim ki 17 büyük ihtimal bana kalsa 14 ama 16 23 arası seç demişti daha net konuşamadık
Kiz sende sona kaldık diyip duruyosun
Sezeryan ama zaten
İllaki doğuracaksın
Burayi ben beklicem
Neyse Mervenin sozu var beni yalniz komauacak

Tabikiii sözüm söz hayırlısıyla bir dogurayim da

Hee ona kalsa 10’unda doğruyordu

Kızımın durumu suan iyi tedavisi devam ediyor kandaki enfeksiyon değerlerinin düşmesini bekliyoruz babası her gün gidip görüyor keyfi yerinde kuzucugumun cok şükür covid kızımda cok etki yapmadı direniyor bebegim bende bugün 10 gun olduğu için izin alıp hastanede test verdim negatife döndüysem kızıma sut gonderebilecegim bende toparlandim cok şükür bizde durumlar böyle canım...

Hamilelikte almadigim kiloyu lohusalıkta alıyorum desem o kısmı daha zor geçiyor benim için
Bunyeden bünyeye fark var demekki. Mesela ben hamilelik boyunca istahsiz oluyorum zorla yemek yiyorum. Lohusalıkta iştahım açılıyor ama uykusuzluk emzirme derken kilo da vermiş oluyorum. Evde iki çocukla veririm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…