2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebek suyu olsa tereddütte kalmazsın, ayırt edebilirsin diyorlar genelde canım. O saatler ben de sıkışık uyanıyorum zor yetişiyorum. Yerinde olsam bebeğin hareketlerini takip eder azalma olursa bi doktora giderim.

Bebek suyu olsa tereddütte kalmazsın, ayırt edebilirsin diyorlar genelde canım. O saatler ben de sıkışık uyanıyorum zor yetişiyorum. Yerinde olsam bebeğin hareketlerini takip eder azalma olursa bi doktora giderim.
Bebeğimin hareketleri iyi canım. Özellikle gece WC ye sanki o beni uyandırdı WC den çıktıktan sonra da hareketliydi. Şimdi de hissediyorum hareketini. İnşallah birşey yoktur ya

O su o kadar az gelmiyor canim anlıyorsun geldiğini hiç merak etme tutamıyorsun zaten geldikçe geliyor korkma sadece şeffaf gelecek diye de bekleme ben öyle sanıyordum suyum kanlı geldi bebegim öldü karnımda diye aklım çıktı hastaneye gittim meğer oyle gelmesi normalmiş

Süt sağma makinesiyle ilgili alışveriş yapacak olanlar varsa mochi almasınlar.
Mochi su toplama aletini hiç sevmedim. Para verilmez bence ona. Göğüs ucunu mahvetti süt sağdığı falan yok.

Avent manuel pompa aldım güzel sağıyor göğüsü hiç acıtmıyor . Ama otomatikler daha iyidir sanki çok yoruluyorum sağarken.

Cok şükür negatife döndüm canım dünden beri sut sagiyorum küçük hanıma götürüyor babası birazdan yine gidecek ziyarete benim mesai erken başladı bugun kiziminda 1.hafta oldu pozitif cikali onada ara pcr testi yapacaklar eğer oda negatife döndüyse iyileşme süreci daha hızlanır kan değerleri normale dönmeye başlar dedi doktorumuz insallah oda negatiftir herhangi bir covid belirtisi göstermiyor ben 2 doz aşılıydım belki onun etkisi belkide çabuk covid olduğu anlaşılıp erken tedavisine başlanıldığı için hastalık ilerlemeden müdahale edildiği için olabilir. İyiye gidiyor daha da iyi olacağız inşallah
Nevossss cnm PCR testin ne çıktı umarım negatiftir ne yaptın nasılsınız

Ayy nasıl sevindim yemin ederim ki Allah'ım evinize getirmeyi de nasip etsin evladınızi bir daha da hiç ayrılık vermesin hep dua ediyorum senin için umarım yakında herşey güzel olur herkes için.

Ayy nasıl sevindim yemin ederim ki Allah'ım evinize getirmeyi de nasip etsin evladınızi bir daha da hiç ayrılık vermesin hep dua ediyorum senin için umarım yakında herşey güzel olur herkes için.
Insallah canım kızımın simasıda huyuda bana çekmiş inatçı ve savaşıyor anne karnindada tutunmak için çok savaştı Allah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkese insallah

Şu kayınvalide konusunda bende bir iki dert yanıyım aslında benim durumum daha farklı annemi küçük yaşta kaybettim bir evin tek kızıyım çok isterdim ki bana anne olabilsin ama asla olmadı galiba oğlunu kıskandı bilemiyorum hamileliğim boyunca toplasan 5 kere aramıştır o kadar ki arayıp sormaz eşimi arar ondan öğrenir herşeyi ee bende haliyle doğumdan sonra benle kalmasını asla istemiyorum geçen yine eşimi aradı doğunca haber vermeyin önceden arayın diyo o kadar ki yani zaten onda da geliyim erkenden durayım falan şeyi yok doğumdan sonra kalmak istese de ben kabul etmicem bu zamana kadar yapmadın şimdi de yapma gelsin gitsin o kadar çok şükür ki eşim annesini de beni de çok iyi biliyo asla bana laf söyletmez Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın aile çok önemli kızlar

İnşallah canım ya. Zaten benim bebeğim çok aşağıda duruyormus tuvaletimi tutamıyorum ne kadar erken WC ye gidersem gideyim ayağa ilk kalktigim zaman bilinçsizce kaçırmış oluyorum defalarca çamaşır değiştirmekten bıktım.

Kızlar benim kafa gitti. Tek meme mi veriyosunuz? Emerken dakika tutmak gerekiyor mu? Bana hemşireler 15 dk biri 15 dk biri dediler ama emerkende memeden ayırıp diğerine geçmek istemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Benim kayınannem iyi hoş ama çok heyecanlı yarın akşamdan gelecek,cuma doğum olacak Allah nasip ederse ,hepimizi strese soksun diye persembeden gel dedik inşallah doğum sonrası fazla kalmak istemez yoksa lohusa kafası perişan olurum annem üst katta zaten sağlı sollu gelecekler üstüme

Kızlar benim kafa gitti. Tek meme mi veriyosunuz? Emerken dakika tutmak gerekiyor mu? Bana hemşireler 15 dk biri 15 dk biri dediler ama emerkende memeden ayırıp diğerine geçmek istemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Ben hiç dakika tutmadım ilkinde ,bir memeyi verdiysem uyanınca diğer memeye geçtim.İki memeye alışsın sıpalar alışsın iki memeye de

Uyandığında sağ memeyi verdiysem, diğer uyanışında sol memeyi veriyorum. Kaç dk emmeli bir şey demediler bana.. sarılıktan benimki hemen uykuya geçiyor dakika tutmaya çalışıyorum bende.

Ya ben annemi hıc ıstemıyorum aslında ilk dogumumda agzıma neler etti bennı resmen sendroma soktu uzun sure cıkamadım. Bu sefer ıstemıyorum 10 gun dursun yeter. Kayınpederıım sanayide calıstıgı ıcın hastalık riskinden dolayı kayınvalıdemı de ısteyemeyecegım yanımda. Yıgıtlık edecem becerebılırsem tek basıma hallederım dıye 2. Cocuk ta acemı anne muamelesi yapmazlar yıne anneler ınsallahgercı bu sefer de bu erkek dıye acemı gıbı davranacaklar

Kızlar merhabalar şimdi benim aklıma bişey takıldı Doğumdan sonra eğer sütümüz gelmezse mamayı biz mi yapıp veriyoruz hastanede veriyorlar mı? Eğer biz yapıyorsak o an gönderip aldıracam mamayı da aklımda iki marka var bildiğim güvendiğim
Hipp organic combiotic , Sma optipro
siz olsanız hangisini alırsınız? O an aceleden karar veremem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…