2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım su patladığında emin ol anlarsın öyle bir kere gelip durmuyor ılık ılık çiş yapar gibi akıyor yavaşça. Yinede kalbşn rahat değilse doktorunla görüş
Geceden şimdiye kadar herhangi bir olumsuzluk yaşamadım canim. Yarın görürüm de rahatlarim insaAlalh. 10 gün daha sabretse bebeğim 38+0 olucaz sezeryan günümüz gelmis olacak

Kızlar benim kafa gitti. Tek meme mi veriyosunuz? Emerken dakika tutmak gerekiyor mu? Bana hemşireler 15 dk biri 15 dk biri dediler ama emerkende memeden ayırıp diğerine geçmek istemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Sıra sıra yapıyorum ben. Ne kadar isterse o kadar veriyorum aslında. Ama tabii minimum 15 dk olması önemli. Yarım saat olursa ideal. Ötekinde meme değiştiriyorum.

Şu meme olayları çok can sıkıcı yaf, gündüz sütüm var emiyor yutuyor flan, gece olunca kuruyor sanki, sizlerin nasıl bazı geceler mama veriyorum ben,
Benim ilk az sütüm geliyordu, cocuga yetmiyordu.
otomatik sağma makinesi kullanıyorum cok memnunum, her gün 2-3 kere sağıyorum. Önce masaj modunda sonra sağma moduna geçiyorum. Süt kanallarını açıyor tavsiye ederim.
Bu aleti aldım:

Makineden memnun musunuz ? Kuzenim bir sagma makinesi verdinama cok uzun soluklu olacak gibi durmuyor bu marka benimde dikkatimi çekti yorumlar hep olumlu

Ben de bir tane lansinoh aldim da hastane çantasına koymak gerekir mi sut gelmezse falan diye? Aslinda hastanede varmis ama onlar hijyenik oluyor mu?

Ayy öyle bir anlattınız ki emzirmeyi özlemişim neyse 1 aydan az kaldı benim de , doğum 4 şubat bakalım benim oğlan nasıl olacak, ablası gibi emerken triplere girecek mi
Oğlan çocuğu daha saldırgan emiyo deneyimlerime göre kızı zor tutturmuştuk, 15 dk emip bırakıyodu, bu oğlan doğar doğmaz tuttu bırakmak nedir bilmiyo, ağzından çekmemle ya da yanlışlıkla falan düşürsün basıyor çığlığı sütüm de yok daha, önce emzirip sonra mama veriyorum da öyle uyuyor, yoksa memeyi bırakacağı yok bi de sütüm geleydi iyiydi.

Yerim onu ben yaaa anlattıklarını gözümde canlandırdım resmen yaşadım ben de maşallah annesi, gelir sütün moralini asla bozma Sütü çoğaltan malt içeceklerden de dene istersen , arpa suyu mu ne vardı e-bebekte 5 sene önce hatırlıyorum, şimdi daha neler çıkmıştır kim bilir

Normal doğum yapan kızlar kabız olmamak için nasıl beslendiniz, ne yediniz, içtiniz?
Benim dikişim çok, doktor kabız olmamalısın dedi, 10 gün sadece sulu sıvı şeylerle beslenmelisin dedi. Dünden beri yediğim 2 kase çorba hoşaf, meyve suyu falan ama doyurmuyor ki bunlar.
Siz neler yediniz?

Benimde içerden çok dikişim oldu. Çok wcye çıkan biri de değilim korktum kabız olmaktan.
Sabah aç karnına kayısı hoşafı içip kayısısını yiyorum, arkasından hafif kahvaltı. Öğlen çorba badem ceviz kuru incir vs. Akşam yemeği etli yemek pilav ya da sebze yemeği.. yatmadan yine kayısı hoşafı. Gece acıkırsam malum ayaktayız akşam yemeklerinden yiyorum yine. Ve bol su içiyorum. Hiç kabız olmadım, tuvalete çok rahat çıkarsın.
Tabii bunları hazırlayıp önüme koyan annem yoksa dikkat edemezdim bu kadar. Kendimi yemekten kısmadım kısacası her şeyi yiyorum. Az ve sık besleniyorum. Muz bile yedim abartmadan kabız olmadım

Minimum 15 dk tutuyorum memede. Bazen iki memeyi veriyorum 1 saat sürüyo bazen tek meme veriyorm. 2 saatte bir emziriyorum
Tek meme 15 dk uyumadan tutabilsem yine rahat edeceğim, o yüzden 1 saat sonra diğer memeye geçiyorum.. Bugün biraz daha iyi sanki, iki memeyi de uyanık tutup verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…