2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Maşallah ne çok emiyormuş. Benim bebeğimin gücü yetmiyor maksimum emdiği 20 dakika

Kızlar benim memelerim bebeğim ilk ağzına alıp yakalamaya çalıştığında çok acıyor. Sonra pozisyonu bir şekilde ayarlayınca geçiyor. O ilk anda olan korkunç acı normal mi Zamanla bebek de emmeyi öğrenince geçer değil mi ? Geçer diyin lütfen

Geçiyo ama o acı sezeryan acısından bile kötü

Memeyi boşalttığını nasıl anlarız peki?

Tabi ki bilimsellikten ayrılmamak gerek ama her şey her bebek ve anneye uymayabiliyor en güzel düzeni anne ve bebekleri bir şekilde kuruyor .Ben bu uzmanların dediğini okuyorum dinliyorum ama bazen anam babam usulü işime geliyor

Sağol canım. Ben iki memeyide vermeye çalışıyorum eğer diğernde uyuyup uyandıramazsam. Çünkü dediğini okumuştum bende

Erkek bebeklerde daha da mi. Çok gaz var yoksa bebeğin başka bir probelmi mi var kip kırmızı oluyor meme de rahatlayan çocuk memede bile acı çekiyor ne fayda eder bunun adı kolik mi ne

Reflü yatağımı alsam acaba
Canım sana daha kolay bir yöntem söyleyim bebek yatağının altina ince bir yastık koy yada çarşaf felan katla bi şekilde ayarla yatağın altina koy b yukarı doğru çıkmış olacak al sana reflu yatağı herkese tavsiyemdir öyle yapın kızlar
Bende Park yatağı var küçük bebek yastığı koydum yatay eğimli oldu

Herkes doğurdu galiba bana da cumartesi ayın 22sinde sezeryan planakdık o zamana kadar doğarsa doğr dedik. Beniö 3-4 aydır bi hemoroid problemim vardı ve iyice büyümüştü şu son 1 aydır. Birkaç pake birden oluştu hatta. Bugün az önce bir bakarım ki aniden o kocaman hemoroidin yüzde 80i içeri kaçmış ama inanılmaz da ağrıyo. Başına doğuma yakın bu gelen oldu mu ? Oğlum içerde napıyosun ya hiç bişey anlamadııım

Erkek bebeklerde daha da mi. Çok gaz var yoksa bebeğin başka bir probelmi mi var kip kırmızı oluyor meme de rahatlayan çocuk memede bile acı çekiyor ne fayda eder bunun adı kolik mi ne
Bende öyle duymuştum 2 tane oğlum var cidden çok gazlı bebeklerdi. 3 ay boyunca bizi baya zorladılar. 3 aydan sonra yavaş yavaş toplanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…