Canım bebem natural övülüyor bir bak istersen yorumlaraSleepy birkaç kez sızdırma yaptı bizde bir de pişik oldu bebeğim ama sanırım pişik benim yüzümden oldu uyudu diye ellemedim altını geç değiştirdim diye şimdi bez değiştiresim var
Baby turco kullanan var mı? Ya da molfix? Prima önermeyin çok pahalı
Ne zaman doğum yapmıştım, ilk çocukta benimde dikiş yerimde kanama oluyordu, doktora göründü mü bunun içinCanım erken yaptıkları ıcın yasanıabılıyormus bu durum su kalmıs oluyormus acıklama yaptı dr bana hastaneden erken cıktıgımız ıcın erken yaptılar testı. INT te de baktım 2 hafta sonra tekrarlanır falan yazıyordu. Insallah senın kuzuda da benimkinde de bısey cıkmaz.
Gogus olayına girmiyorum bile mahvoldum ya tekınde sekil bozukluğu var bebek kavrayamıyor dıgerının ucu asırı buyuk agzına sıgmıyor cocugun ucunu emdııkce cıldırıyorum tas gibi sertlestı mastıt yolunda ilerliyorum aglaya aglaya sagdımmakıne ıle 1 saat sonra yine taş
Ben hala banyo yapamadım dıkıs yerım kanıyor
Canım ayva çekirdeği jeli yap mutlaka. Meme ucuna çok iyi geliyor. Benim de başta yara oldu şimdi biraz daha iyi. Her emzirmeden sonra ayva çekirdeği jeli sür sonra göğüs kalkanı tak. Meme ucun temas etmesin bir yerle. Arada da gümüş kapak kullan. Yatırımı memeye yapmak lazımmış vallaCanım erken yaptıkları ıcın yasanıabılıyormus bu durum su kalmıs oluyormus acıklama yaptı dr bana hastaneden erken cıktıgımız ıcın erken yaptılar testı. INT te de baktım 2 hafta sonra tekrarlanır falan yazıyordu. Insallah senın kuzuda da benimkinde de bısey cıkmaz.
Gogus olayına girmiyorum bile mahvoldum ya tekınde sekil bozukluğu var bebek kavrayamıyor dıgerının ucu asırı buyuk agzına sıgmıyor cocugun ucunu emdııkce cıldırıyorum tas gibi sertlestı mastıt yolunda ilerliyorum aglaya aglaya sagdımmakıne ıle 1 saat sonra yine taş
Ben hala banyo yapamadım dıkıs yerım kanıyor
Gözün aydın canımCanım kızlar bacım sular bende kavuştum oğlumaDün sabah 6 da sancım başladı ama 5dakkada bir geliyor öyle az az falan değil akşamdan hiç bişeyim yoktu sonra saat 12 ye kadar ev topladım çamaşır yıkadım sancı çekiyorum Bi taraftan geldikçe debeleniyorum yerde. Bi dakikaya düşünce hastaneye gittim hemen alttan muayene tam 9santim açılmış neredeyse evde doğacakmış yavrum hemen çatala almadı ebe rahim ağzını gevşeten Bi iğne yaptı bebek tam inmemişti 2saat daha sancı çektim 2ye 10 kala doğdu kuzum kesik var dikiş çok ağrım da çok ama oğluşa kavuşmak paha biçilemez 3250 gr doğdu kuzum. Doğum yapan kızlar rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah, okuyamadım önceki yazılanları kim doğurdu bilmiyorum
Canım gözün aydınKızlar merhabalar ben doğum yaptım anca yazmaya vaktim oldu merak ederseniz eğer kısaca özet geçiyim istedim pazartesi günü doğumhanede kontrolüm vardı 40+2 idim her gittiğimde son haftalarda suyumun fazla olduğunu söylüyorlardı ve şekerimin olup olmadığını sordular ben de tüm testlerimin hep normal olduğunu belirttim ama yine de suyum fazla çıkıyordu sondan önceki kontrolde bebeğin kilosunun 3800 olduğu söylendi. Ptesi 3400 dendi. Neden bu değişiklik dediğimde sudan dolayı farklı ölçülmüş olabilir dediler ben de daha kolay doğururum diye içimden geçirmedim değil hani. Neyse Ptesi suyum fazla dediklerinde sen 1 hafta daha beklesen de bu bebek kanala girmez çünkü içerde yüzüyor seni bekletmetelim zaten 40 hafta olmuş suni ile doğurtalım dediler. Covid testi vs yatışım oldu. Alttan rahim yumuşaması ve suni sancı için Propess 10 mg ilaç konuldu. 14:00 gibi ilaç verildi desek 19:00-20:00 civarları artık daha hissedilir ve şiddetlenmeye başlamıştı. Açılma 1 cmama ben ölüyorum ağrım sancım tavan. 2 saatte 1 cm açılma oluyor hesaplardığımda 1 gün sonra 10 cm’e ulaşıyorum 10 seneki ilk doğumumda da suni sancı aldım ama damardan böyle acı çekmedin arkadaş. Allah’tan ebeler Allah razı olsun çok iyilerdi beni hep vazgeçtiğimde yaparsın edersin dediler bu arada burası devlet hastanesi. Sonra suyun sızıntı şeklinde gelmeye başlamış fazla olduğu için ayağa kalkma birden gelirse kordon aşağı düşer ve acil sezaryene alınırsın dendi yerimden kalkmadan 10 saat yatakta sancı çektim. Sonra ebenin biri alttan açıklık muayenesi yaparken eli içerdeyken suyum patladı herkes şok panik ama neyseki elini çekmedi ve kordon sarkması yada başka kötü bişi olmadı suyum patlayınca aşırı rahatladım su fazlalığından dolayı aşırı şiştim çünkü. Ve tabiiki sancılar daha da sıklaşmaya başladı. O kadar saat yoruldum gücüm kalmadı. Diğer odalardan doğuranlar mı dersiniz bağıranlar mı bir yandan da onlara ağlıyorum. Sezaryena önceki doğum normal olduğu için almıyorlar, epudural yok. Derken derken çok uzattım ıkınmalar bağırmalar vs gücüm bitmişken ebenin de 2 kez amerikan savaşındakiler gibi koluyla rakibine bastırır ya karnıma 2 bastırışta benim oğluş 11/01/2022 00:40’ta geldi şükür. Ve ne göreyim çocuk 3985 kg. 52 cm. Övünmüyorum yanlış anlaşılmasın ben minyon tipli biriyim 65 kilo ile doğuma gittim. Asla doğurabileceğime inanmadım hatta 4 kilo olup sezaryene alınmaktan hep korktum. Bebeğin eşinin çıkartılması dikişler vs işim 01:30’da bitti. Anca o zaman emzirebildim. Aşırı sütüm yoktu anca bugünlerde yeterli olarak gelmeye başladı. Göbeğimiz henüz düşmedi akşamları özellikle gaz sancılarımız tutuyor ama gündüz birşey yok. Yarın topuk kanı alınacak sağlık ocağında ve benim kontrolüm var. Grubun sessiz takipçilerindenim elimden geldiğince katılmaya çalıştım sizlerden öğrendiklerim de oldu. Çoook uzun oldu hakkınızı helal edin. Umarım yazdıklarım da birilerine faydalı olur sadece paylaşmak istedim. Bu sürede doğum yapanlar varsa tebrik ediyorum sırada bekleyenlere de Rabbim kolay doğumlar nasip etsin diyorum herkes sağlıkla yavrusuna kavuşsun inşallah
Maşallah canım o kadar saat iyi beklemişsin evdeCanım kızlar bacım sular bende kavuştum oğlumaDün sabah 6 da sancım başladı ama 5dakkada bir geliyor öyle az az falan değil akşamdan hiç bişeyim yoktu sonra saat 12 ye kadar ev topladım çamaşır yıkadım sancı çekiyorum Bi taraftan geldikçe debeleniyorum yerde. Bi dakikaya düşünce hastaneye gittim hemen alttan muayene tam 9santim açılmış neredeyse evde doğacakmış yavrum hemen çatala almadı ebe rahim ağzını gevşeten Bi iğne yaptı bebek tam inmemişti 2saat daha sancı çektim 2ye 10 kala doğdu kuzum kesik var dikiş çok ağrım da çok ama oğluşa kavuşmak paha biçilemez 3250 gr doğdu kuzum. Doğum yapan kızlar rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah, okuyamadım önceki yazılanları kim doğurdu bilmiyorum ekleme yapıyım sütüm gelmediği için mama veriyorum kaşıkla meme mi tutmuyor
Dikişlerde açılma olmuş olabilir mi, kontrole gittin mi hiç? Bir ay uzun süre çünkü, benim de çok dikişim vardı bazı dikişler düştü bazıları duruyor ama bir haftada geçti acısı benim.Bu arada ben normal doğum yaptım 30 gün olacak hala dikiş yerlerim acıyor geriliyor ip eriyen cinsten estetik dikiş ama anlamadım pansuman da yapıyorum iltihap olsa ateş yapar demi o kısımda bazı ipler düştü bazısı eriyecek mi aman saçma sorular sordum farkındayım ama normal doğumla dikişi olan varsa yardımcı olabilimi
Canım gözün aydınCanım kızlar bacım sular bende kavuştum oğlumaDün sabah 6 da sancım başladı ama 5dakkada bir geliyor öyle az az falan değil akşamdan hiç bişeyim yoktu sonra saat 12 ye kadar ev topladım çamaşır yıkadım sancı çekiyorum Bi taraftan geldikçe debeleniyorum yerde. Bi dakikaya düşünce hastaneye gittim hemen alttan muayene tam 9santim açılmış neredeyse evde doğacakmış yavrum hemen çatala almadı ebe rahim ağzını gevşeten Bi iğne yaptı bebek tam inmemişti 2saat daha sancı çektim 2ye 10 kala doğdu kuzum kesik var dikiş çok ağrım da çok ama oğluşa kavuşmak paha biçilemez 3250 gr doğdu kuzum. Doğum yapan kızlar rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah, okuyamadım önceki yazılanları kim doğurdu bilmiyorum ekleme yapıyım sütüm gelmediği için mama veriyorum kaşıkla meme mi tutmuyor
Tebrik ederim canîmCanım kızlar bacım sular bende kavuştum oğlumaDün sabah 6 da sancım başladı ama 5dakkada bir geliyor öyle az az falan değil akşamdan hiç bişeyim yoktu sonra saat 12 ye kadar ev topladım çamaşır yıkadım sancı çekiyorum Bi taraftan geldikçe debeleniyorum yerde. Bi dakikaya düşünce hastaneye gittim hemen alttan muayene tam 9santim açılmış neredeyse evde doğacakmış yavrum hemen çatala almadı ebe rahim ağzını gevşeten Bi iğne yaptı bebek tam inmemişti 2saat daha sancı çektim 2ye 10 kala doğdu kuzum kesik var dikiş çok ağrım da çok ama oğluşa kavuşmak paha biçilemez 3250 gr doğdu kuzum. Doğum yapan kızlar rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah, okuyamadım önceki yazılanları kim doğurdu bilmiyorum ekleme yapıyım sütüm gelmediği için mama veriyorum kaşıkla meme mi tutmuyor
Sağol canım bekledim vallaA
Maşallah canım o kadar saat iyi beklemişsin evde
Gözünüz aydın, süt hemen gelmeyebilir canım merak etme tutturmaya çalış gelir birkaç güne inşallah.
Baby me kullanıyorum kaka da yapıyor henüz pişik olmadı sızdırma da yok ve ucuzSleepy birkaç kez sızdırma yaptı bizde bir de pişik oldu bebeğim ama sanırım pişik benim yüzümden oldu uyudu diye ellemedim altını geç değiştirdim diye şimdi bez değiştiresim var
Baby turco kullanan var mı? Ya da molfix? Prima önermeyin çok pahalı
Cok beklersin , beklerim, beklerizCanım gözün aydınne güzel hızlı ilerlemiş inşallah darısı biz kalanlara
Teşekkür ederim canım rabbim herkese kolay doğum nasip etsin. Çünkü hiiiç kolay değilmişTebrik ederim canîm
Güle güle büyüt kıymetlini
İlk doğum olmasına rağmen iyi beklemişsin
Ay ins bende hayırlısıyla evde cekip giderim
Gunun ne zamandı tam?
Ya napim ne zaman isterse gelsinCok beklersin , beklerim, bekleriz
Dr um
Hafta sonu nöbetçiymiş
İns o zaman gelir bebis dedi
Bende amin dedim
Hadi bakalım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?