2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım bebem natural övülüyor bir bak istersen yorumlara

Kızlar ben göğüs kalkanındaki sütü döküyorum bebeğe dokunmasın diye. Sizde öyle mi yapıyorsunuz Boşa gidiyor gibi geliyor ama orda bekleyen süte güvenemiyorum açıkçası.

Bebeğimin göbek bağı da bugün düştü sonunda. akşam ilk defa banyo yaptırdık, baya ağladı sevmicek sanırım suyu
Ama çocuğun rengi değişti meğersem pamuk gibi bi oğlanmış
Bir de kendime çok şaşırdım. kızımda ben yıkayamazdım yeni doğanken annemle eşim yıkardı ben kenardan ay ay ay durun durun gözüne su kaçtı yok ağzına köpük girdi diye panik yaptırırdım
Bunda nolduysa tek başıma tuttum yıkadım annem su döktü sadece tecrübe böyle bir şeymiş

Ne zaman doğum yapmıştım, ilk çocukta benimde dikiş yerimde kanama oluyordu, doktora göründü mü bunun için

Canım kızlar bacım sular bende kavuştum oğluma Dün sabah 6 da sancım başladı ama 5dakkada bir geliyor öyle az az falan değil akşamdan hiç bişeyim yoktu sonra saat 12 ye kadar ev topladım çamaşır yıkadım sancı çekiyorum Bi taraftan geldikçe debeleniyorum yerde. Bi dakikaya düşünce hastaneye gittim hemen alttan muayene tam 9santim açılmış neredeyse evde doğacakmış yavrum hemen çatala almadı ebe rahim ağzını gevşeten Bi iğne yaptı bebek tam inmemişti 2saat daha sancı çektim 2ye 10 kala doğdu kuzum kesik var dikiş çok ağrım da çok ama oğluşa kavuşmak paha biçilemez 3250 gr doğdu kuzum. Doğum yapan kızlar rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah, okuyamadım önceki yazılanları kim doğurdu bilmiyorumekleme yapıyım sütüm gelmediği için mama veriyorum kaşıkla meme mi tutmuyor

Canım ayva çekirdeği jeli yap mutlaka. Meme ucuna çok iyi geliyor. Benim de başta yara oldu şimdi biraz daha iyi. Her emzirmeden sonra ayva çekirdeği jeli sür sonra göğüs kalkanı tak. Meme ucun temas etmesin bir yerle. Arada da gümüş kapak kullan. Yatırımı memeye yapmak lazımmış valla Doğumdan beri memelerimle uğraşıyorum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Meme savaşlarına hoş geldin

Kızlar selam..çok şükür doğurduk doğurmasına şu gazlar bizi mahvetti 24 saat gaz sancısı çekiyoruz ilkoğlum sabah çekerdi sadece bunda sürekli domates gibi geziyoruz surat kıpkırmızı ıkınmaktan onu o halde görünce çok üzülüyorum..damla da fayda etmedi zinco kullanıyoruz gaz yapacak diye bişey yemiyorum..her beslenme sonrası ağızdan çıkartmaya çalışıyorum ..kolik şarkıları da fayda etmiyor kıvranıyor sürekli

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Sanada geçmiş olsun zor bir doğum olmuş olsun kazasız belasız eline almışsın çok şükür.

A Maşallah canım o kadar saat iyi beklemişsin evde
Gözünüz aydın, süt hemen gelmeyebilir canım merak etme tutturmaya çalış gelir birkaç güne inşallah.

Bu arada ben normal doğum yaptım 30 gün olacak hala dikiş yerlerim acıyor geriliyor ip eriyen cinsten estetik dikiş ama anlamadım pansuman da yapıyorum iltihap olsa ateş yapar demi o kısımda bazı ipler düştü bazısı eriyecek mi aman saçma sorular sordum farkındayım ama normal doğumla dikişi olan varsa yardımcı olabilimi

Dikişlerde açılma olmuş olabilir mi, kontrole gittin mi hiç? Bir ay uzun süre çünkü, benim de çok dikişim vardı bazı dikişler düştü bazıları duruyor ama bir haftada geçti acısı benim.

Canım gözün aydın ne güzel hızlı ilerlemiş inşallah darısı biz kalanlara

Tebrik ederim canîm
Güle güle büyüt kıymetlini
İlk doğum olmasına rağmen iyi beklemişsin
Ay ins bende hayırlısıyla evde cekip giderim
Gunun ne zamandı tam?

A
Maşallah canım o kadar saat iyi beklemişsin evde
Gözünüz aydın, süt hemen gelmeyebilir canım merak etme tutturmaya çalış gelir birkaç güne inşallah.
Sağol canım bekledim valla Memeyi tutuyor ama ağzına süt gelmeyince basıyor ağlamayı inşallah gelir hemen

Baby me kullanıyorum kaka da yapıyor henüz pişik olmadı sızdırma da yok ve ucuz

Tebrik ederim canîm
Güle güle büyüt kıymetlini
İlk doğum olmasına rağmen iyi beklemişsin
Ay ins bende hayırlısıyla evde cekip giderim
Gunun ne zamandı tam?
Teşekkür ederim canım rabbim herkese kolay doğum nasip etsin. Çünkü hiiiç kolay değilmiştam ocak15 iydi 15 te geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…