Ben ne zaman kaldiracam acabaA
İnşallah canım az kaldı, şurda şubata ne kaldı
Ya insan hamileliği de özlüyor ayrıca
Geçen gün artık gebelik kıyafetlerini kaldırayım dedim ay bir duygulandım artık bunları giyemicem diye
Hahah bugün soruyorlar ikinci ne zaman diye . Allah kızıma sağlık versin bu ağrılarla bana iki falan demesin kimse dedim . Sadece doğum anını yaşarsak hep doğurabilirim amayarın tekrar bi nst ye gidicez bakalım ne dicek
Covid mahvetti beni bütün planlar suyu düştü
Herseyi planladığımızdan gec yaapmak zorunda kaldık
yaaa Şubat diyolar annem bak sakın şubata kalma
Cok zOr geciyor hamileliğim
İnanin yürürken bile
Kemiklerim ağrıyor sancı bol ödemler arşa çıkmış
Ayaklarım balon
Ama yinede degisik bi sekilde seviyorum bu sefer hamileliğimi
Heralde sonuncu daha doğurmayacak olmanın verdiği bi hisle
Ben bol
Hamile tayti 3 tişörtle bitiriyorum
Şükür vedalasacak kıyafetim pek olmayacak
Birde giyilir ya bence lohusauken filan
Rahat oluyolar kaldırmasaydın
Benimkilerde ilkinden kalmaydı hep, onda çalışıyorum diye almıştım bunda sadece tayt aldım.yarın tekrar bi nst ye gidicez bakalım ne dicek
Covid mahvetti beni bütün planlar suyu düştü
Herseyi planladığımızdan gec yaapmak zorunda kaldık
yaaa Şubat diyolar annem bak sakın şubata kalma
Cok zOr geciyor hamileliğim
İnanin yürürken bile
Kemiklerim ağrıyor sancı bol ödemler arşa çıkmış
Ayaklarım balon
Ama yinede degisik bi sekilde seviyorum bu sefer hamileliğimi
Heralde sonuncu daha doğurmayacak olmanın verdiği bi hisle
Ben bol
Hamile tayti 3 tişörtle bitiriyorum
Şükür vedalasacak kıyafetim pek olmayacak
Birde giyilir ya bence lohusauken filan
Rahat oluyolar kaldırmasaydın
Kız 2 günde iner mi o, benim kızım karnımı görünce tekrar kardeş gelecek sanmıştıBen ne zaman kaldiracam acababugün dalga geçtim kendimle içimde bir bebek daha var almayı unutmuşlar diye şişlik inmedi henüz
Ayy ağrıyor ama ya iner inşallah biran önceKız 2 günde iner mi o, benim kızım karnımı görünce tekrar kardeş gelecek sanmıştı
Aynenn bizimki de o şekilde gündüz uykusu var acıkınca kendi kalkıyor geceler uykususuz.Bizim de sarılık değeri 11 di en son ama doktor artık düşer dedi. Ona rağmen hala gündüzleri uyuyan bir bebek. Ama en azından artık zorla uyandırmaya çalışmıyorum, 2 saatte bir falan kendisi uyanıp emiyor tekrar uyuyor, gün içinde birkaç defa yarım saat kadar uyanık kaldığı oluyor. Benim ki de gece uyumuyor mesela.
molfix ben kullanıyorum nazar değdirmiyim ama hiç sızdırma yapmadı benim beneğim de ben sürekli hastalıktan zencefil içtiğim için pişik oldu ama öncesinde her bezde bepantol sürdüğümden mi bilmiyorum hiç pişik olmadıSleepy birkaç kez sızdırma yaptı bizde bir de pişik oldu bebeğim ama sanırım pişik benim yüzümden oldu uyudu diye ellemedim altını geç değiştirdim diye şimdi bez değiştiresim var
Baby turco kullanan var mı? Ya da molfix? Prima önermeyin çok pahalı
hiç de uzun değil çok güzel bir hikaye olmuş sağlıkla büyüsünKızlar merhabalar ben doğum yaptım anca yazmaya vaktim oldu merak ederseniz eğer kısaca özet geçiyim istedim pazartesi günü doğumhanede kontrolüm vardı 40+2 idim her gittiğimde son haftalarda suyumun fazla olduğunu söylüyorlardı ve şekerimin olup olmadığını sordular ben de tüm testlerimin hep normal olduğunu belirttim ama yine de suyum fazla çıkıyordu sondan önceki kontrolde bebeğin kilosunun 3800 olduğu söylendi. Ptesi 3400 dendi. Neden bu değişiklik dediğimde sudan dolayı farklı ölçülmüş olabilir dediler ben de daha kolay doğururum diye içimden geçirmedim değil hani. Neyse Ptesi suyum fazla dediklerinde sen 1 hafta daha beklesen de bu bebek kanala girmez çünkü içerde yüzüyor seni bekletmetelim zaten 40 hafta olmuş suni ile doğurtalım dediler. Covid testi vs yatışım oldu. Alttan rahim yumuşaması ve suni sancı için Propess 10 mg ilaç konuldu. 14:00 gibi ilaç verildi desek 19:00-20:00 civarları artık daha hissedilir ve şiddetlenmeye başlamıştı. Açılma 1 cmama ben ölüyorum ağrım sancım tavan. 2 saatte 1 cm açılma oluyor hesaplardığımda 1 gün sonra 10 cm’e ulaşıyorum 10 seneki ilk doğumumda da suni sancı aldım ama damardan böyle acı çekmedin arkadaş. Allah’tan ebeler Allah razı olsun çok iyilerdi beni hep vazgeçtiğimde yaparsın edersin dediler bu arada burası devlet hastanesi. Sonra suyun sızıntı şeklinde gelmeye başlamış fazla olduğu için ayağa kalkma birden gelirse kordon aşağı düşer ve acil sezaryene alınırsın dendi yerimden kalkmadan 10 saat yatakta sancı çektim. Sonra ebenin biri alttan açıklık muayenesi yaparken eli içerdeyken suyum patladı herkes şok panik ama neyseki elini çekmedi ve kordon sarkması yada başka kötü bişi olmadı suyum patlayınca aşırı rahatladım su fazlalığından dolayı aşırı şiştim çünkü. Ve tabiiki sancılar daha da sıklaşmaya başladı. O kadar saat yoruldum gücüm kalmadı. Diğer odalardan doğuranlar mı dersiniz bağıranlar mı bir yandan da onlara ağlıyorum. Sezaryena önceki doğum normal olduğu için almıyorlar, epudural yok. Derken derken çok uzattım ıkınmalar bağırmalar vs gücüm bitmişken ebenin de 2 kez amerikan savaşındakiler gibi koluyla rakibine bastırır ya karnıma 2 bastırışta benim oğluş 11/01/2022 00:40’ta geldi şükür. Ve ne göreyim çocuk 3985 kg. 52 cm. Övünmüyorum yanlış anlaşılmasın ben minyon tipli biriyim 65 kilo ile doğuma gittim. Asla doğurabileceğime inanmadım hatta 4 kilo olup sezaryene alınmaktan hep korktum. Bebeğin eşinin çıkartılması dikişler vs işim 01:30’da bitti. Anca o zaman emzirebildim. Aşırı sütüm yoktu anca bugünlerde yeterli olarak gelmeye başladı. Göbeğimiz henüz düşmedi akşamları özellikle gaz sancılarımız tutuyor ama gündüz birşey yok. Yarın topuk kanı alınacak sağlık ocağında ve benim kontrolüm var. Grubun sessiz takipçilerindenim elimden geldiğince katılmaya çalıştım sizlerden öğrendiklerim de oldu. Çoook uzun oldu hakkınızı helal edin. Umarım yazdıklarım da birilerine faydalı olur sadece paylaşmak istedim. Bu sürede doğum yapanlar varsa tebrik ediyorum sırada bekleyenlere de Rabbim kolay doğumlar nasip etsin diyorum herkes sağlıkla yavrusuna kavuşsun inşallah
onu molfixi üreten firma üretiyor ( hayat kimya şu evony yi. de onlar üretiyor hatta)Canım bebem natural övülüyor bir bak istersen yorumlara
Sleepy birkaç kez sızdırma yaptı bizde bir de pişik oldu bebeğim ama sanırım pişik benim yüzümden oldu uyudu diye ellemedim altını geç değiştirdim diye şimdi bez değiştiresim var
Baby turco kullanan var mı? Ya da molfix? Prima önermeyin çok pahalı
Benim de öyleydi. Doğum yaptım hala 6 aylık hamile gibiydim.Ben ne zaman kaldiracam acababugün dalga geçtim kendimle içimde bir bebek daha var almayı unutmuşlar diye şişlik inmedi henüz
Ben kullanıyorum memnunum hiç sızma yapmadı.Baby turco .Primaya gerek yok çok pahalı oğlumda kullandım ama bunda başlamadım hiç.
Evet çok pahalı stok yapmıştım yenisini alsam 2 katı olmuş çok zam geldi. Baby turco nun bedenleri nasıl. 1 beden büyük mü almak gerekir.
10 gün nedir ki çabuk geçerBenim de öyleydi. Doğum yaptım hala 6 aylık hamile gibiydim.
10 güne rahim kendini topluyor. Bende göbek kalmadı.
Sadece spor yapmazsın da ayva göbek olur o tarz bir şey duruyor. O da iyileşme olunca egzersizle gidecek gibi.
Emdikçe rahim kasılarak toparlanıyor.
Benim kızın 2 ye geçmesi 40 ını bulur gibi3600 gr doğdu kızım, hastane çıkışı 3470 gr şu an kilo da almıştır 1 beden hala oluyor sorun yaşamadım göbek düşünce 2 noyu deneyecem bi
Abiye gore kibarcık3600 gr doğdu kızım, hastane çıkışı 3470 gr şu an kilo da almıştır 1 beden hala oluyor sorun yaşamadım göbek düşünce 2 noyu deneyecem bi
Benim kızın 2 ye geçmesi 40 ını bulur gibi3045 doğdu daha tartilmadi ama ödemi yoktu . Totosu çok küçük bir numara bile büyük
Bende oncekilerde en cok molfixtwn memnun kalmıştımKizlar bez konusunda ben de kızımda sleepy ,Molfix,Prima kullandım.Baby turco da denedim .En çok Molfix ve Prima dan memnun kaldım ama diğerleri fena idi.Sleepy iyi her markette var ,uygun ama aslında uyguna gelmiyor .Saat basi değiştirmek gerekiyor .Hemen rahatsız oluyor bebek.Prima 3 bazen 4 saat gidiyor .Aslında yine aynı hesaba geliyor .Molfixden de memnundum ama yeni çıkan mavi paket facia hiç begenmedim Sun Prima aldım ama çok el yakiyor.Zam gelmiş yine aşırı pahalı .Değiştirsem mi dedim ama hesaplayinca diğer bezlerle aynı oluyor çok dayandığı için.
Abiye gore kibarcık
Dogmus prenses
Turcoya küçük diyolardı ama
yerim
Totosunu
Benim tosbik iyiymis keyfi yerindeymis
Nst gayet iyi çıktı uyanıktı beyefendi
Doguramayanlarda yine bir gun ben yani
Bende oncekilerde en cok molfixtwn memnun kalmıştım
Slepy cok
Ovulunce aldım bakalım
Memnun kalmazsqm
Tekrar molfix alırım
Yalnız bez degistirince benimkilerin totosu mahvoluyor
O Yuzden biseyden baslayıp ondan devam etmek istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?