2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben ne zaman kaldiracam acaba bugün dalga geçtim kendimle içimde bir bebek daha var almayı unutmuşlar diye şişlik inmedi henüz

Hahah bugün soruyorlar ikinci ne zaman diye . Allah kızıma sağlık versin bu ağrılarla bana iki falan demesin kimse dedim . Sadece doğum anını yaşarsak hep doğurabilirim ama çok güzeldi unutamıyorum

Benimkilerde ilkinden kalmaydı hep, onda çalışıyorum diye almıştım bunda sadece tayt aldım.
Çocuğun yatağını biz de hastaneden gelince kurmuştuk siz yine erken davranmışsınız
Hadi bi şey kalmadı canım inşallah sağlıkla al kucağına

Aynenn bizimki de o şekilde gündüz uykusu var acıkınca kendi kalkıyor geceler uykususuz.
Bugün gündüz de gece de uyudu evham kaldı üstümde valla bu sarılık korkuttu beni

molfix ben kullanıyorum nazar değdirmiyim ama hiç sızdırma yapmadı benim beneğim de ben sürekli hastalıktan zencefil içtiğim için pişik oldu ama öncesinde her bezde bepantol sürdüğümden mi bilmiyorum hiç pişik olmadı
hiç de uzun değil çok güzel bir hikaye olmuş sağlıkla büyüsün

Ben kullanıyorum memnunum hiç sızma yapmadı.Baby turco .Primaya gerek yok çok pahalı oğlumda kullandım ama bunda başlamadım hiç.

Ben ne zaman kaldiracam acaba bugün dalga geçtim kendimle içimde bir bebek daha var almayı unutmuşlar diye şişlik inmedi henüz
Benim de öyleydi. Doğum yaptım hala 6 aylık hamile gibiydim.
10 güne rahim kendini topluyor. Bende göbek kalmadı.
Sadece spor yapmazsın da ayva göbek olur o tarz bir şey duruyor. O da iyileşme olunca egzersizle gidecek gibi.
Emdikçe rahim kasılarak toparlanıyor.

Ben kullanıyorum memnunum hiç sızma yapmadı.Baby turco .Primaya gerek yok çok pahalı oğlumda kullandım ama bunda başlamadım hiç.

Evet çok pahalı stok yapmıştım yenisini alsam 2 katı olmuş çok zam geldi. Baby turco nun bedenleri nasıl. 1 beden büyük mü almak gerekir.

Benimki tam ememiyor saat başı acıkıyor. Dün emzirdim üstüne 30 Cc mama verdim . 1 saat sonra uyandı . En sonunda azıcık emdi 60 Cc mama verdim neyse 3 saat uyudu. Uyandıracağım şimdi:

Evet çok pahalı stok yapmıştım yenisini alsam 2 katı olmuş çok zam geldi. Baby turco nun bedenleri nasıl. 1 beden büyük mü almak gerekir.

3600 gr doğdu kızım, hastane çıkışı 3470 gr şu an kilo da almıştır 1 beden hala oluyor sorun yaşamadım göbek düşünce 2 noyu deneyecem bi

10 gün nedir ki çabuk geçer çok sevindim valla inşallah bendede kalmaz

3600 gr doğdu kızım, hastane çıkışı 3470 gr şu an kilo da almıştır 1 beden hala oluyor sorun yaşamadım göbek düşünce 2 noyu deneyecem bi
Benim kızın 2 ye geçmesi 40 ını bulur gibi 3045 doğdu daha tartilmadi ama ödemi yoktu . Totosu çok küçük bir numara bile büyük

Kizlar bez konusunda ben de kızımda sleepy ,Molfix,Prima kullandım.Baby turco da denedim .En çok Molfix ve Prima dan memnun kaldım ama diğerleri fena idi.Sleepy iyi her markette var ,uygun ama aslında uyguna gelmiyor .Saat basi değiştirmek gerekiyor .Hemen rahatsız oluyor bebek.Prima 3 bazen 4 saat gidiyor .Aslında yine aynı hesaba geliyor .Molfixden de memnundum ama yeni çıkan mavi paket facia hiç begenmedim Sun Prima aldım ama çok el yakiyor.Zam gelmiş yine aşırı pahalı .Değiştirsem mi dedim ama hesaplayinca diğer bezlerle aynı oluyor çok dayandığı için.

Abiye gore kibarcık
Dogmus prenses
Turcoya küçük diyolardı ama

Benim kızın 2 ye geçmesi 40 ını bulur gibi 3045 doğdu daha tartilmadi ama ödemi yoktu . Totosu çok küçük bir numara bile büyük
yerim
Totosunu
Benim tosbik iyiymis keyfi yerindeymis
Nst gayet iyi çıktı uyanıktı beyefendi
Doguramayanlarda yine bir gun ben yani
Bende oncekilerde en cok molfixtwn memnun kalmıştım
Slepy cok
Ovulunce aldım bakalım
Memnun kalmazsqm
Tekrar molfix alırım
Yalnız bez degistirince benimkilerin totosu mahvoluyor
O Yuzden biseyden baslayıp ondan devam etmek istiyordum

Abinin kilosunu yakalamamis olabilir hala poposu da yok bunun oğlum bildiğin popolu anası gibi
Küçük gelmedi ya bana pek gerçi başka marka almadım kıyas için .

Sezeryan sonrası kontrole giden oldu mu ? Vajinal muayene mi yapıyor doktor ? Oğlumda hiç hatırlamıyorum ona göre psikolojimi hazirlayacam
Bir de çocuk doktoru kan ister mi acep bu ilk kontrol doğumdan sonra şu an rengi nornale döndü ama sarılık geçti sanırım yani inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…