Şokun markası mıydı oBaby me kullanıyorum kaka da yapıyor henüz pişik olmadı sızdırma da yok ve ucuz
Gelir gelir merak etme, hatta damla damla geliyor bile olabilir biz fark etmiyoruz bazen.Sağol canım bekledim vallaMemeyi tutuyor ama ağzına süt gelmeyince basıyor ağlamayı inşallah gelir hemen
E bebeğin markasi aleoverali olan paketini aldımŞokun markası mıydı o
Yok gitmedim valla yorgan diker gibi diktiler beni neresi estetik bilemedimDikişlerde açılma olmuş olabilir mi, kontrole gittin mi hiç? Bir ay uzun süre çünkü, benim de çok dikişim vardı bazı dikişler düştü bazıları duruyor ama bir haftada geçti acısı benim.
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinCanım kızlar bacım sular bende kavuştum oğlumaDün sabah 6 da sancım başladı ama 5dakkada bir geliyor öyle az az falan değil akşamdan hiç bişeyim yoktu sonra saat 12 ye kadar ev topladım çamaşır yıkadım sancı çekiyorum Bi taraftan geldikçe debeleniyorum yerde. Bi dakikaya düşünce hastaneye gittim hemen alttan muayene tam 9santim açılmış neredeyse evde doğacakmış yavrum hemen çatala almadı ebe rahim ağzını gevşeten Bi iğne yaptı bebek tam inmemişti 2saat daha sancı çektim 2ye 10 kala doğdu kuzum kesik var dikiş çok ağrım da çok ama oğluşa kavuşmak paha biçilemez 3250 gr doğdu kuzum. Doğum yapan kızlar rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah, okuyamadım önceki yazılanları kim doğurdu bilmiyorum ekleme yapıyım sütüm gelmediği için mama veriyorum kaşıkla meme mi tutmuyor
Kanki ne yaptın yaCok beklersin , beklerim, bekleriz
Dr um
Hafta sonu nöbetçiymiş
İns o zaman gelir bebis dedi
Bende amin dedim
Hadi bakalım bekliyorum
Bende ilk bebedimde ilk prima kullandım sonra sleepye geçeyim dedim hemen pişik yaptı ve hep sizdirdi 2 saatte felan değişmek lazım biraz fazla dursa çıkıyordu ordan burdan.. Prima önerme demişsin ama inanki bezi daha uzun süre tutabildigin için değiyor gibi gelmişti banaSleepy birkaç kez sızdırma yaptı bizde bir de pişik oldu bebeğim ama sanırım pişik benim yüzümden oldu uyudu diye ellemedim altını geç değiştirdim diye şimdi bez değiştiresim var
Baby turco kullanan var mı? Ya da molfix? Prima önermeyin çok pahalı
Bende ne kalkan ne de kalkana sızacak süt varKızlar ben göğüs kalkanındaki sütü döküyorum bebeğe dokunmasın diye. Sizde öyle mi yapıyorsunuzBoşa gidiyor gibi geliyor ama orda bekleyen süte güvenemiyorum açıkçası.
Biz de kızımda prima premium care kullandık hep ama şu anki fiyatıyla hiç başlamak istemedim ona çünkü başlayınca gerçekten bir daha bez değiştiremiyorsun pişik yapıyor.Bende ilk bebedimde ilk prima kullandım sonra sleepye geçeyim dedim hemen pişik yaptı ve hep sizdirdi 2 saatte felan değişmek lazım biraz fazla dursa çıkıyordu ordan burdan.. Prima önerme demişsin ama inanki bezi daha uzun süre tutabildigin için değiyor gibi gelmişti banaoğlum büyüdü 2 yaşında günde 3 kere değiştiriyorum hiç pişikde yapmiyo
Tabi o 2 yil önceydi şimdi karsilastirma yapmadım. Bide ilk çocuk prima olunca 2. De Ona devam ettik haksızlık olmasın diye
Kaşıntı bende de varYok gitmedim valla yorgan diker gibi diktiler beni neresi estetik bilemedimama ipek ip bunlar kaşıntı vs yapar demişlerdi bugün acıdı biraz açılmış olsa ne olur ne yapılabilir ki daha sürerse gidcem
Sağol canım valla kim nedese yaparım yeterki emsim ama damak kaldırma nasıl yapılıyor ki bilmiyorumGözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinsütün gelmiyorsa hiç üzülme benim kızım da memeyi tutmuyordu ebe sarılık olmasın diye 4-5 saatte bir 1 ölçek (30cc) mama ver demişti inatlaşmadim verdim mama memeye de zorladım hep ama tutmadı son çare dün akşam manuel göğüs pompası aldırdım en azından sağıp vereyim benim sütümü içsin diye çok şükür sütüm arttı gün boyu hep benim sütümü içti kızım. Sabahta annem bu kızın burnu tıkalı diye ememiyor dedi banyo yaptırdık burnunu açtı damağını kaldırdı akşam emzirmeyi denedim çok şükür ki emdi cuk cuk inan bugün doğmuş gibi oldum rahatladim . Bazen koca karı şeyleri de işe yarıyor gerçekten . Şuan da bebekte mutlu bende mutluyum
Sizanlari ben de dökuyorm malesef. Gumus kapak kullaniyorm ben hatta daha ben orda sut oldugunu fark etmeden kendisi dokuluyo uzerimeKızlar ben göğüs kalkanındaki sütü döküyorum bebeğe dokunmasın diye. Sizde öyle mi yapıyorsunuzBoşa gidiyor gibi geliyor ama orda bekleyen süte güvenemiyorum açıkçası.
Annem yaptı valla bende ilk kez duydum . burnunu da kontrol et tıkalı mı değil mi diye o da etkiliyor. Moral de çok önemli . Bol bol su iç beslenmene de dikkat et gelir Allah'ın izniyleSağol canım valla kim nedese yaparım yeterki emsim ama damak kaldırma nasıl yapılıyor ki bilmiyorum
Merveeee sende cis kaka muhabbetine basladınBaby me kullanıyorum kaka da yapıyor henüz pişik olmadı sızdırma da yok ve ucuz
Ayy ustteki mesaji yazarken uyumusumKanki ne yaptın yaçok özlettim mi geldim artık buralardayım ufak bir sorunumuz vardı kızımla çözdük çok şükür. Artık seninde aramıza katilmani bekliyorum burda Yerimi aldim
Evrene güzel bir mesaj olmuş beşik kurmakMerveeee sende cis kaka muhabbetine basladın
Biz daha bugun beşiği kurduk
Bikac ay geriden geliyoruz galiba
Ayy ustteki mesaji yazarken uyumusumkanki be
Bol sütü olsun prensesin cak cak emsin ins
Dua ediyorum boyle gördükçe hepinize
Biz kalanlarda hayırlısıyla saglicakla kurtuluruz ins
İnşallah canım az kaldı, şurda şubata ne kaldıMerveeee sende cis kaka muhabbetine basladın
Biz daha bugun beşiği kurduk
Bikac ay geriden geliyoruz galiba
Ayy ustteki mesaji yazarken uyumusumkanki be
Bol sütü olsun prensesin cak cak emsin ins
Dua ediyorum boyle gördükçe hepinize
Biz kalanlarda hayırlısıyla saglicakla kurtuluruz ins
Bizim de sarılık değeri 11 di en son ama doktor artık düşer dedi. Ona rağmen hala gündüzleri uyuyan bir bebek. Ama en azından artık zorla uyandırmaya çalışmıyorum, 2 saatte bir falan kendisi uyanıp emiyor tekrar uyuyor, gün içinde birkaç defa yarım saat kadar uyanık kaldığı oluyor. Benim ki de gece uyumuyor mesela.Kızlar meraba
Süt sıkıntısı bende de var ama şuan bebişin uykusuna takıldım çoookk şükür sarılık geçti etkisi de azaldı sürekli uyumuyordu ama bugün biraz fazla uyuyor gerçi 2 gece ve dün gündüz nerdeyse hiç uyumadı acaba ondan mı yorgun düştü.
Bez sayısı iyi olduğu için endişelenmemiştim ama kafama takıldı gece gece
Evrene güzel bir mesaj olmuş beşik kurmakama biraz geç olmuş mesaj gönderme işlemi Hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah canım benim Doğsun seni de bekliyoruz çiş kaka muhabbetine
A
İnşallah canım az kaldı, şurda şubata ne kaldı
Ya insan hamileliği de özlüyor ayrıca
Geçen gün artık gebelik kıyafetlerini kaldırayım dedim ay bir duygulandım artık bunları giyemicem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?