2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Dikişlerde açılma olmuş olabilir mi, kontrole gittin mi hiç? Bir ay uzun süre çünkü, benim de çok dikişim vardı bazı dikişler düştü bazıları duruyor ama bir haftada geçti acısı benim.
Yok gitmedim valla yorgan diker gibi diktiler beni neresi estetik bilemedim ama ipek ip bunlar kaşıntı vs yapar demişlerdi bugün acıdı biraz açılmış olsa ne olur ne yapılabilir ki daha sürerse gidcem

Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sütün gelmiyorsa hiç üzülme benim kızım da memeyi tutmuyordu ebe sarılık olmasın diye 4-5 saatte bir 1 ölçek (30cc) mama ver demişti inatlaşmadim verdim mama memeye de zorladım hep ama tutmadı son çare dün akşam manuel göğüs pompası aldırdım en azından sağıp vereyim benim sütümü içsin diye çok şükür sütüm arttı gün boyu hep benim sütümü içti kızım. Sabahta annem bu kızın burnu tıkalı diye ememiyor dedi banyo yaptırdık burnunu açtı damağını kaldırdı akşam emzirmeyi denedim çok şükür ki emdi cuk cuk inan bugün doğmuş gibi oldum rahatladim . Bazen koca karı şeyleri de işe yarıyor gerçekten . Şuan da bebekte mutlu bende mutluyum

Cok beklersin , beklerim, bekleriz
Dr um
Hafta sonu nöbetçiymiş
İns o zaman gelir bebis dedi
Bende amin dedim
Hadi bakalım bekliyorum
Kanki ne yaptın ya çok özlettim mi geldim artık buralardayım ufak bir sorunumuz vardı kızımla çözdük çok şükür. Artık seninde aramıza katilmani bekliyorum burda Yerimi aldim

Bende ilk bebedimde ilk prima kullandım sonra sleepye geçeyim dedim hemen pişik yaptı ve hep sizdirdi 2 saatte felan değişmek lazım biraz fazla dursa çıkıyordu ordan burdan.. Prima önerme demişsin ama inanki bezi daha uzun süre tutabildigin için değiyor gibi gelmişti bana oğlum büyüdü 2 yaşında günde 3 kere değiştiriyorum hiç pişikde yapmiyo
Tabi o 2 yil önceydi şimdi karsilastirma yapmadım. Bide ilk çocuk prima olunca 2. De Ona devam ettik haksızlık olmasın diye

Kızlar ben göğüs kalkanındaki sütü döküyorum bebeğe dokunmasın diye. Sizde öyle mi yapıyorsunuz Boşa gidiyor gibi geliyor ama orda bekleyen süte güvenemiyorum açıkçası.
Bende ne kalkan ne de kalkana sızacak süt var
Gümüş kapaklarım vardı onlarıda ilk günler kullandim sadece

Biz de kızımda prima premium care kullandık hep ama şu anki fiyatıyla hiç başlamak istemedim ona çünkü başlayınca gerçekten bir daha bez değiştiremiyorsun pişik yapıyor.

Yok gitmedim valla yorgan diker gibi diktiler beni neresi estetik bilemedim ama ipek ip bunlar kaşıntı vs yapar demişlerdi bugün acıdı biraz açılmış olsa ne olur ne yapılabilir ki daha sürerse gidcem
Kaşıntı bende de var
Açılma olursa yeniden dikiyorlarmış sanırım.

Sağol canım valla kim nedese yaparım yeterki emsim ama damak kaldırma nasıl yapılıyor ki bilmiyorum

Kızlar ben göğüs kalkanındaki sütü döküyorum bebeğe dokunmasın diye. Sizde öyle mi yapıyorsunuz Boşa gidiyor gibi geliyor ama orda bekleyen süte güvenemiyorum açıkçası.
Sizanlari ben de dökuyorm malesef. Gumus kapak kullaniyorm ben hatta daha ben orda sut oldugunu fark etmeden kendisi dokuluyo uzerime

Sağol canım valla kim nedese yaparım yeterki emsim ama damak kaldırma nasıl yapılıyor ki bilmiyorum
Annem yaptı valla bende ilk kez duydum . burnunu da kontrol et tıkalı mı değil mi diye o da etkiliyor. Moral de çok önemli . Bol bol su iç beslenmene de dikkat et gelir Allah'ın izniyle

Herahera51 cnm gozun aydin allah anali babali buyutsun. Merak etme sutun gelir o an gelmemesi bisey ifade etmiyo benim ilk basta geldi hemen emmesi guzel fln dediler ama 1 hafta snr kilo alimi dusuk cikti burada sutu sonradan gelenlerin 1 haftada dogum kilosuna ulastigini okudum onemli olan buyumesi. Belki ben de mama destegi yapicam bazen sut gumus kapaklara bile doluyo bazen cocugu doyurmuo anlamadm bgn doymadi gbi mesela

Baby me kullanıyorum kaka da yapıyor henüz pişik olmadı sızdırma da yok ve ucuz
Merveeee sende cis kaka muhabbetine basladın
Biz daha bugun beşiği kurduk
Bikac ay geriden geliyoruz galiba

Kanki ne yaptın ya çok özlettim mi geldim artık buralardayım ufak bir sorunumuz vardı kızımla çözdük çok şükür. Artık seninde aramıza katilmani bekliyorum burda Yerimi aldim
Ayy ustteki mesaji yazarken uyumusum kanki be
Bol sütü olsun prensesin cak cak emsin ins
Dua ediyorum boyle gördükçe hepinize
Biz kalanlarda hayırlısıyla saglicakla kurtuluruz ins

Kızlar meraba
Süt sıkıntısı bende de var ama şuan bebişin uykusuna takıldım çoookk şükür sarılık geçti etkisi de azaldı sürekli uyumuyordu ama bugün biraz fazla uyuyor gerçi 2 gece ve dün gündüz nerdeyse hiç uyumadı acaba ondan mı yorgun düştü.
Bez sayısı iyi olduğu için endişelenmemiştim ama kafama takıldı gece gece

Evrene güzel bir mesaj olmuş beşik kurmak ama biraz geç olmuş mesaj gönderme işlemi Hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah canım benim Doğsun seni de bekliyoruz çiş kaka muhabbetine

A İnşallah canım az kaldı, şurda şubata ne kaldı
Ya insan hamileliği de özlüyor ayrıca
Geçen gün artık gebelik kıyafetlerini kaldırayım dedim ay bir duygulandım artık bunları giyemicem diye

Bizim de sarılık değeri 11 di en son ama doktor artık düşer dedi. Ona rağmen hala gündüzleri uyuyan bir bebek. Ama en azından artık zorla uyandırmaya çalışmıyorum, 2 saatte bir falan kendisi uyanıp emiyor tekrar uyuyor, gün içinde birkaç defa yarım saat kadar uyanık kaldığı oluyor. Benim ki de gece uyumuyor mesela.

Evrene güzel bir mesaj olmuş beşik kurmak ama biraz geç olmuş mesaj gönderme işlemi Hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah canım benim Doğsun seni de bekliyoruz çiş kaka muhabbetine
yarın tekrar bi nst ye gidicez bakalım ne dicek
Covid mahvetti beni bütün planlar suyu düştü
Herseyi planladığımızdan gec yaapmak zorunda kaldık
yaaa Şubat diyolar annem bak sakın şubata kalma
Cok zOr geciyor hamileliğim
İnanin yürürken bile
Kemiklerim ağrıyor sancı bol ödemler arşa çıkmış
Ayaklarım balon
Ama yinede degisik bi sekilde seviyorum bu sefer hamileliğimi
Heralde sonuncu daha doğurmayacak olmanın verdiği bi hisle
Ben bol
Hamile tayti 3 tişörtle bitiriyorum
Şükür vedalasacak kıyafetim pek olmayacak
Birde giyilir ya bence lohusauken filan
Rahat oluyolar kaldırmasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…