Naptiniz cok merak ettim.Kızlar benim sabah sezeryanım var, 6 olmadan yola çıkmamız lazım ama İstanbul'da hava muhalefetinden ötürü yollar kapalı. Arabanın kar lastiği falan da yok. Sizce 112'den yardım isteyebilir miyiz sabah? Ya da neresi aranmalı bilen var mı? Sezeryana mı gerileyim 365 günde bir kez olacak kar yağışının bizi bulmasına mı, gerçekten çok moralim bozuldu.
Sik sik gazini cikartio musun emzirirken veya mama verirken. Sloganimi tekrarliyorum "midedeyken yakala!" Yoksa bagirsaga gecip sanci oluyor. Dik tutup sortina pitpit vurunca cikior. Bazen de cikmio ama olsun.Emzik tutturdum oglumda mucıze bısey kızımda tutturamamıstım benı Emzik yerıne kullandı cok zorlandım sakınlestırırken uyuturken, tommy tıppe Emzik aldım cırkın ama ıse yaradı bızde.
Gaz sancısı ıcın cok uzgunum cocuk perısan oluyor geceleri aglmaktan gobegı hafiften kanıyor okadarr zorluyor yazık kendını nurse Harveys kullandım azalttı belkı ama bitiremedi bugun de kiraz cekırdegı kemer ve patik aldım faydası olacak gıbı ama gece bellı olur
Sagol kankimmmmKankimm gözün aydınAllah analı babalı büyütsün inşaallah ağrılar geçecek oğluşun güç verir sana annesi
Sagolll bacimmGözün aydınAllah analı babalı büyütsün Sanada geçmiş olsun. Yaraların bir an önce iyileşsin
Sagolll kuzumCanım Allah analı babalı büyütsün ayrıca sana da geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsın inşallah
Bebis kilo kaybetti mervis ya@Statusahibi nasıl oldun toparlayabildin mi biraz ? Bebiş nasıl
Sagolll kuzuummmGözün aydın canım benim çok şükür sabret gecıcek agrılar inşallah bol sütün olsun güzelce büyüt
Teşekkür ediyorum NevoSAllah analı babalı büyütsün canım
Aminnnnn sagollasın bacımsui,
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah
Oldu balım yaGeçmiş olsun canım neden öyle oldu ki
Oğlunla sen iyisiniz ya gerisi önemli değil canım hayırlısı böyleymiş
Allah analı babalı büyütsün inşallah aramıza hoş geldin yeniden
Teşekkür ederim bacımsuGözün aydın canımAllah analı babalı büyütsün
Ohhh Elifcimmm gözünüz aydınKızlar ben de bugn yaptım sezeryanla doğum allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ilk başta sütüm gelir gibi oldu emrdik zorla bir de bende uç yok çıkartıcam diye çok uğraşıyo ama kapınca emiyo fakat yetmedi çok açtı sürekli emmek istedi ve sonunda gelmedi sütüm şimdi mama verdik rhatladı ama moralim bozuk
Bende 2 gun biyu resmen hic uyuyamadimUyuyun uyuyun diyolar ay nasıl uyucam aklım kaldı hiç gözümü kırpamadjm ki kaynanam da başımda sütün yok ucun yok deyip duruyo allahım delirecem
Sana burdan bir şarkı armağan etmek istiyorumKızlar bu bebe 3 saattir ayakta emzirdim altını değiştirdim tekrar emzirdim yok uyumuyor
Geldim beybisi@Statusahibi ne yaptın sesin çıkmıyor merak ettim seni
Yeni ağrılarım biraz hafiflediKendini iyi hissettiğinde yaz bacımsu, merak ediyoruz.
@Statusahibi doğurmayanları saydı saydı ilk kendi gitti doğurdu şimdi kim sayacak bir tek benmi kaldım
Sarılık 8 di aksamSen ve bebiş iyi olun da bekleriz bizvalla çok merak etmiştim biraz rahatladım . İyi hissedince bekleriz canımm
Saglicakla gelsin insBende burdayım benimkinin gelmeye niyeti yok galiba
Ben ilk gun soktum agzinaEmzik kullanmaya başlayan var mı? Tavsiye eder misniz işe yarıyor mu oyalamada uykuda falan
Kendi gelip koluma bir kunye takaydi mutlu olacaktm cok hemdeKeske flort ve ilk evlilik zamanlarindaki gibi kalsalar. Evet istemek istemio insan. Hatirlatma diyelim
bacimsular sezeryandan ne kadar sonra dus alabildiniz
Digerlerinde dustN sonea sutum guzel inmisti
Cocugum emiyor hic yok degil ama yeterli gelmiyor
2 gunde 250 gr verilir mi ya
Ben 3. Gun eve geldigimde aldim hemen dus. Hqstanede de alabilirdim ama istemedim.bacimsular sezeryandan ne kadar sonra dus alabildiniz
Googlelayinca primanin sitesi cikti yenidoganlar 3-4 saatlik bloklar halinde uyuyabilirler dio. aman bir konuda da net olunsaya
bacimsular sezeryandan ne kadar sonra dus alabildiniz
Merhaba kızlar, bugün saat 6:05te oğluma kavuştum. Epidural sezeryan oldum biraz zorlu geçti, oğlumu ilk gördüğüm anda şok geçirdim. 3.600 diyordu doktor 2 kg kafası ağzı minicik şok oldum ve ilk doktor bana gösterdiği zaman saolsun suratıma işedi oğlumşuanda hafif sancılarım var ama onu gördükçe geçiyor 40 haftayı tamamladık ama çok minik aşırı çözemedim böyle olan var mı
Bende bunu anlayamadım, kızımdada aynı doktordu ondada 3.400 dedi 2.650 dogdu Buda daha minik dogdu çözemedimGözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Doktor nasıl yanılmış öyle 3600 nere 2 kg nere
24 saat sonra hastanede aldirdilar bana dusbacimsular sezeryandan ne kadar sonra dus alabildiniz
Emzirdim şimdi pıt pıt pıt çıkmadı. Uyurken olmuyor nasıl çıkartacağım?Sik sik gazini cikartio musun emzirirken veya mama verirken. Sloganimi tekrarliyorum "midedeyken yakala!" Yoksa bagirsaga gecip sanci oluyor. Dik tutup sortina pitpit vurunca cikior. Bazen de cikmio ama olsun.
Ço fark var kilosunda, yanlış ölçüyor bence senin doktorun ultrasondaMerhaba kızlar, bugün saat 6:05te oğluma kavuştum. Epidural sezeryan oldum biraz zorlu geçti, oğlumu ilk gördüğüm anda şok geçirdim. 3.600 diyordu doktor 2 kg kafası ağzı minicik şok oldum ve ilk doktor bana gösterdiği zaman saolsun suratıma işedi oğlumşuanda hafif sancılarım var ama onu gördükçe geçiyor 40 haftayı tamamladık ama çok minik aşırı çözemedim böyle olan var mı
Yaa kokoşlukta yanlız bıraktın beni aşk olsunYaptım yaptım
Korktugum başıma geldi
Cataldan kaldırıp
Sezeryana aldılar
Merve gidio suslenip gidemedim ama
Yanarım ona yanarım
Herseyi cektim
Bide kestirdik iyi mi
Canım yazmıştım zati
Sancim vardi bi gece oncede baya
Acilmam olmus
Kontrolum vardi
Sagolsunlar kar var gelmeyin sakın dedigim halde
Annemide alıp aninda geldiler
Cok mutlu oldum
Suan hala hastanedeyiz
Annem yanimda
K.valideye sinirrrrr oldum
Benimki hala beni arayip tebrik etmedi
Ogluyla konuştu
Dogurdum kiz
Sen dogurdun mu bilmiyorum bakim yeni okuyorum
Hayırlısıyla sende kurtuldun ins
Oyyy amin ins
Surda hepimiz kurtulalim saglicakla
Ha ha ha aynen boyle olacaksın
Benim birsey istemek hic icimden gelmedi
Sustum bekliyorum bakim ne olacak bisi olacak mi
Hala umidim varsa demek
İstesem yapacak biliyorum
İstedikten sonra da kiymeti yok suan öyle hissediyorum
Benim icin bu dogumda en buyuk hediye bizimke surekli ilgilenmesi
Gelir gelir kankim ,emzir sen bol bol stres yapma mama da ver arada şekeri düşmesin eve geçince sütün toparlayacak inanSagol kankimmmm
Oyle yada boyle bizde kurtulduk şükür
Sagolll bacimm
Dogurmadin hala dimi
Haydi darısı basına
Sagolll kuzumamin ins
Bebis kilo kaybetti mervis ya
Digwrlerinde boyle bisey yasamamistim
250 gr zayiflamisiz
Aksam mama getirdi hemsire
Kasik biberonla verdik
Simdi uyuyor
Emme de problem yok ama süt az geliyor
Cocugumu doyurmuyor
Sagolll kuzuummm
Hepimiz ins
Teşekkür ediyorum NevoS
Aminnnnn sagollasın bacımsu
Oldu balım ya
Gelmedi kereta
Kafada biraz büyükçe
Oldu da bitti masallah napalım
Sezeryan cok zormus
İsteyerek olanlara hala şaşıyorum
Teşekkür ederim bacımsu
Ohhh Elifcimmm gözünüz aydın
Ayni seyleri bende yaşıyorum
Gececek ins
Bende 2 gun biyu resmen hic uyuyamadim
Bugun 9 dan bire arada emzirerek uyumusum
Hemsire geliyor bi yerlerime igne serum sokuyirben uyumaya devam
Eve gider gitmezbacimsular sezeryandan ne kadar sonra dus alabildiniz
Çok şükür ulaştık kızlar. Aşırı gerginlikti ama kgm, ibb, 112 hiçbirine ulaşamayınca kendi arabamızla çıktık kör topal, çok şükür sorunsuz ulaştık. Dün sabah 7:30da sezeryan olup kızıma kavuştum ben de şükür. Ama doğduğunda üç kez emdi, sonra akşama doğru emmeyi bıraktı. Ağlama krizine giriyor meme verdiğimde ve asla emmiyor. Öyle olunca hemşireler mama verdiler akşam ve gece iki kez. Bugün sanırım çıkarırlar hastaneden bakalım evde bir başımıza ne yapacağız. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum, tavsiyesi olan var mı acaba?Ne yaptınız, ulaşabildiniz mi hastaneye?
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar, bugün saat 6:05te oğluma kavuştum. Epidural sezeryan oldum biraz zorlu geçti, oğlumu ilk gördüğüm anda şok geçirdim. 3.600 diyordu doktor 2 kg kafası ağzı minicik şok oldum ve ilk doktor bana gösterdiği zaman saolsun suratıma işedi oğlumşuanda hafif sancılarım var ama onu gördükçe geçiyor 40 haftayı tamamladık ama çok minik aşırı çözemedim böyle olan var mı
Gözünuz aydın Allah analı babalı büyütsünÇok şükür ulaştık kızlar. Aşırı gerginlikti ama kgm, ibb, 112 hiçbirine ulaşamayınca kendi arabamızla çıktık kör topal, çok şükür sorunsuz ulaştık. Dün sabah 7:30da sezeryan olup kızıma kavuştum ben de şükür. Ama doğduğunda üç kez emdi, sonra akşama doğru emmeyi bıraktı. Ağlama krizine giriyor meme verdiğimde ve asla emmiyor. Öyle olunca hemşireler mama verdiler akşam ve gece iki kez. Bugün sanırım çıkarırlar hastaneden bakalım evde bir başımıza ne yapacağız. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum, tavsiyesi olan var mı acaba?
Öyle tabi bak yine bu gece de alarm kurdum 3,5 saate kendi uyanmazsa uyanayim diye 3 saatte uyandıBen de bilmiyorum. Uyandirmaya kiyamiyorum ama bir yandan da tabi korku oluyor. Hemsire bana bisi olmaz acikirsa zaten uyanir demisti ama bir de 2 saatte bir emzirme durumu var. sarilik donemini atlattik sanirim artik ama yine de en azindan 3.5 saati gecirmemek lazim gibi.
Sarilik donemimiz gecti gibi ama seker olayina dikkat etmek lazim tabi. Benimki uyanik oldugu surece surekli yiyor ve kaka/cis yapiyor. tika basa doymadan da asla uyumuyor belki o yuzden bazen uzun oluyo uykusu. gazlar baslar yakinda bu uykulari arariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?