2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Naptiniz cok merak ettim.

Sik sik gazini cikartio musun emzirirken veya mama verirken. Sloganimi tekrarliyorum "midedeyken yakala!" Yoksa bagirsaga gecip sanci oluyor. Dik tutup sortina pitpit vurunca cikior. Bazen de cikmio ama olsun.

Kankimm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşaallah ağrılar geçecek oğluşun güç verir sana annesi
Sagol kankimmmm
Oyle yada boyle bizde kurtulduk şükür
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Sanada geçmiş olsun. Yaraların bir an önce iyileşsin
Sagolll bacimm
Dogurmadin hala dimi
Haydi darısı basına
Canım Allah analı babalı büyütsün ayrıca sana da geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsın inşallah
Sagolll kuzum amin ins
@Statusahibi nasıl oldun toparlayabildin mi biraz ? Bebiş nasıl
Bebis kilo kaybetti mervis ya
Digwrlerinde boyle bisey yasamamistim
250 gr zayiflamisiz
Aksam mama getirdi hemsire
Kasik biberonla verdik
Simdi uyuyor
Emme de problem yok ama süt az geliyor
Cocugumu doyurmuyor
Gözün aydın canım benim çok şükür sabret gecıcek agrılar inşallah bol sütün olsun güzelce büyüt
Sagolll kuzuummm
Hepimiz ins
Allah analı babalı büyütsün canım
Teşekkür ediyorum NevoS
i,
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah
Aminnnnn sagollasın bacımsu
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki
Oğlunla sen iyisiniz ya gerisi önemli değil canım hayırlısı böyleymiş
Allah analı babalı büyütsün inşallah aramıza hoş geldin yeniden
Oldu balım ya
Gelmedi kereta
Kafada biraz büyükçe
Oldu da bitti masallah napalım
Sezeryan cok zormus
İsteyerek olanlara hala şaşıyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim bacımsu
Ohhh Elifcimmm gözünüz aydın
Ayni seyleri bende yaşıyorum
Gececek ins
Uyuyun uyuyun diyolar ay nasıl uyucam aklım kaldı hiç gözümü kırpamadjm ki kaynanam da başımda sütün yok ucun yok deyip duruyo allahım delirecem
Bende 2 gun biyu resmen hic uyuyamadim
Bugun 9 dan bire arada emzirerek uyumusum
Hemsire geliyor bi yerlerime igne serum sokuyir ben uyumaya devam

Kızlar bu bebe 3 saattir ayakta emzirdim altını değiştirdim tekrar emzirdim yok uyumuyor
Sana burdan bir şarkı armağan etmek istiyorum
Hatta kendime de
Tahmin edersin
Haram
Oldu uyhular ahhh
Talanda olduuuu
@Statusahibi ne yaptın sesin çıkmıyor merak ettim seni
Geldim beybisi
Kendini iyi hissettiğinde yaz bacımsu, merak ediyoruz.
Yeni ağrılarım biraz hafifledi
Geldim bacımsu
@Statusahibi doğurmayanları saydı saydı ilk kendi gitti doğurdu şimdi kim sayacak bir tek benmi kaldım
tuh ya devir teslim töreni yapamadan
Koltugumu bos bırakıp gitmisim
Sen ve bebiş iyi olun da bekleriz biz valla çok merak etmiştim biraz rahatladım . İyi hissedince bekleriz canımm
Sarılık 8 di aksam
İns artmaz
Bende geldim cis kaka sarilik muhabbetine
Bende burdayım benimkinin gelmeye niyeti yok galiba
Saglicakla gelsin ins
Emzik kullanmaya başlayan var mı? Tavsiye eder misniz işe yarıyor mu oyalamada uykuda falan
Ben ilk gun soktum agzina
Hic emmezdi benim bebeler bu sevdi galiba
Cakkidu cukkudu

Keske flort ve ilk evlilik zamanlarindaki gibi kalsalar. Evet istemek istemio insan. Hatirlatma diyelim
Kendi gelip koluma bir kunye takaydi mutlu olacaktm cok hemde
Yapmadı
İstesem yapacak biliyorum
Ama o zaman kıymeti olmayacak
Bırakıyorum dağınık kalsin
Sonradan basina kakmak daha cok hisuma gidecek cunku

bacimsular sezeryandan ne kadar sonra dus alabildiniz
Digerlerinde dustN sonea sutum guzel inmisti
Cocugum emiyor hic yok degil ama yeterli gelmiyor
2 gunde 250 gr verilir mi ya

2. Gün hastanede almıştım. Bandaj var . Su geçirmiyor ama pimpirikliyim duştan sonra değiştirtmiştim.

Benim de çok kilo kaybı oldu. 3500 küsür doğmuştu. Hastaneden çıkarken 3250 e düştü. 20. Gün Doğum kilosunu geçebildi 3700 lere geldi.

Ben 3. Gun eve geldigimde aldim hemen dus. Hqstanede de alabilirdim ama istemedim.
Benim kiz da hastanede kilo verdi. Dogum kilosunun 10%'undan fazlaysa mamayla destekle cnm. Benim oyleydi hemsireler alarma gecti.
Kac kilo dogdu bebis?

Merhaba kızlar, bugün saat 6:05te oğluma kavuştum. Epidural sezeryan oldum biraz zorlu geçti, oğlumu ilk gördüğüm anda şok geçirdim. 3.600 diyordu doktor 2 kg kafası ağzı minicik şok oldum ve ilk doktor bana gösterdiği zaman saolsun suratıma işedi oğlum şuanda hafif sancılarım var ama onu gördükçe geçiyor 40 haftayı tamamladık ama çok minik aşırı çözemedim böyle olan var mı

Googlelayinca primanin sitesi cikti yenidoganlar 3-4 saatlik bloklar halinde uyuyabilirler dio. aman bir konuda da net olunsaya

İlk bir hafta 3 saati geçirmedim uyuyorsa da kaldırdım, bir haftadan sonra da uyuttum kaçta kalkarsa artik

Ertesi gün almıştım ,koruyucu sprey sıktılar. Kaç kg doğmuştu? Kilolu dogduysa daha fazla gr gidiyor genelde.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Doktor nasıl yanılmış öyle 3600 nere 2 kg nere

24 saat sonra hastanede aldirdilar bana dus
Dogumdan snr kilo vermesi normal hatta olmasi gereken bir durum odem gidiyo. Dogum kilosunun %9 u civarinda veriliyor

Sik sik gazini cikartio musun emzirirken veya mama verirken. Sloganimi tekrarliyorum "midedeyken yakala!" Yoksa bagirsaga gecip sanci oluyor. Dik tutup sortina pitpit vurunca cikior. Bazen de cikmio ama olsun.
Emzirdim şimdi pıt pıt pıt çıkmadı. Uyurken olmuyor nasıl çıkartacağım? Uyanık olunca çıkıyor.Kaç dk uğraşmam lazım. Emzirirken kendi de çıkartıyor ama her emzirme de olmuyor bu

Ço fark var kilosunda, yanlış ölçüyor bence senin doktorun ultrasonda

Yaa kokoşlukta yanlız bıraktın beni aşk olsun
Gelir gelir kankim ,emzir sen bol bol stres yapma mama da ver arada şekeri düşmesin eve geçince sütün toparlayacak inan
Eve gider gitmez yani doğumdan 24 saat sonra su gecirmez bant vardı hemen yikandim. Ödem atıyor bebişin vücut normal bence

Ne yaptınız, ulaşabildiniz mi hastaneye?
Çok şükür ulaştık kızlar. Aşırı gerginlikti ama kgm, ibb, 112 hiçbirine ulaşamayınca kendi arabamızla çıktık kör topal, çok şükür sorunsuz ulaştık. Dün sabah 7:30da sezeryan olup kızıma kavuştum ben de şükür. Ama doğduğunda üç kez emdi, sonra akşama doğru emmeyi bıraktı. Ağlama krizine giriyor meme verdiğimde ve asla emmiyor. Öyle olunca hemşireler mama verdiler akşam ve gece iki kez. Bugün sanırım çıkarırlar hastaneden bakalım evde bir başımıza ne yapacağız. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum, tavsiyesi olan var mı acaba?

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün

Gözünuz aydın Allah analı babalı büyütsün

Öyle tabi bak yine bu gece de alarm kurdum 3,5 saate kendi uyanmazsa uyanayim diye 3 saatte uyandı akıllı bıdık bunlar acıkınca hemen uyanıyorlar yanlız bu sefer ne kadar açsa 70 ml sagilmis sütüm vardı onu verdim maşallah bitirdi hala meme istiyor aç mı şimdi bu bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…