2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya ikinirken o makyaj akmazmi İbrahim Tatlıses e dönmemmi
Hahaha olabilir benim ameliyathanede çekilmiş fotoğraflarım var içeri giderken aldım kocadan telefonu içerdeki ekibe verdim dedim kızımla beni çeker misiniz ? Sağolsunlar her anını çekmişler selfi falan bile yaptılar iyiki süslenmişim

Bizim hastanede herkes çok sakin , herşeye normal diyenlerden galiba geliyorlar ben bişey sormadan herşeyi anlatıyorlar baya ilgilendiler ikinciyi de yaparsam bu hastanede dogurmazsam yapmam
İkincimiiiibenimki devlet hemşireler keşiş gibi hepsi değil tabi baba diyor ki biri özelde muayene ol parayı yedir gel devlette doğur git kör şeytan uyma hemen kavgaya hazırdı bişey soramıyosun

Bak bekleye bekleye benide ameliyata alırlarsa bende yanarım Mervenin gölgesinde kaldım diye

3 gün sonra ben

3 gün sonra ben
Annem giderken arkasindan hungur hungur agladim resmen bosluga dustum ama sonra alistim ama hala gelse havalara ucarim ama yegenime bakiyor okul tatil belki hafataya yeğenimide getirecek bakalim. Allahtan annem gidince allah yuzume bakti asiri asiri huysuzlanmadi kiz yapio tabi bebek ama krize girmedi pek bir kac sefer haric onuda sanirim tekligin verdigi bi guc sirtini dayiyacak kimse olmayinca daha makul mu atlatiosun ne pskolojik bi durum taki dune kadar dun koptum iste

Ben de geceleri uyandırmıyorun artık, 3 saatte bir falan kendisi uyanıyor emip geri uyuyor maşallah artık gece uyanık kalmıyor. sanırım geceyle gündüzü ayırt etmeye başladı.
Benim doktor gece asla uyandirma artik birak dio 7 saat bile uyusa elleme yeni digan degil artik uyku daha onemli fio ellemiorum he 7 saat uyuyan bebe yok tabi o ayri hahahahaha

Benimkinin de her iki yanağında baya toplu bir şekilde çıkmıştı ama geçmeye başladı
Annem sütün yağlı olduğundan oluyor diyor
Öyleyse çok sevinirim. Çünkü birinci çocuğumda kayınvalidem tarafından senin sütun yağlı değil damgası yediğim için

Öyleyse çok sevinirim. Çünkü birinci çocuğumda kayınvalidem tarafından senin sütun yağlı değil damgası yediğim için
Benimde ilk cocugum 7 ay emdi sonra ben hastalandim kucuk bir operasyon gecirdim ve cift antibiotik kullandim vs sagip sutumu atiyordum cocuk bidaha meme tutmadi veeeeeee kayinpeder tarafindan emzirmedi damgasi yedim agzi olan konusuyor bosversene kim ne derse desin artik ben zerre takmiyorum

Ben de geceleri uyandırmıyorun artık, 3 saatte bir falan kendisi uyanıyor emip geri uyuyor maşallah artık gece uyanık kalmıyor. sanırım geceyle gündüzü ayırt etmeye başladı.
Gunduz uyanikmi peki? Benimki kolik sancilari disinda uyuyor bazen uyanik kaliyor ama onda da mik mik mutlu degil hayir 1 aylik bebek oyundanda anlamiyor hep aglak he uyuyo diorum ama parcali uyuyor agliyor salliyorum ki nerden alisti bilmiyorum sallayinca susuyor bi tek ( kolda sallama ayakta degil )

Kizlar bide benim gibi olan var mi yaa hep sey dusunuyorum mesela markete gidilcek ayy simdi hala icimde olsaydi bende giderdim. Oglumla babasi kar oynamaya dışarı cikio ay karnimda olsaydi bende cikardim yada duşa giricem mesela ay şimdi uyanirsa oylayamazsa esim off karnimda olaydi boyle derdim olmazdi die hayiflaniyorum gebeligimi cok ozluyorum vs sonra allahin gucune gidecek die cok endise ediyorum resmen saglikla dogdu daha ne istiosun die kendime kiziyorum sonra ben 2 cocukla disari tek asla cikamam die uzuluyorum yapanlara gipta ile bakiyorum vs vs yapamazmisim gibi gelio berbat bir pskoloji atamiyorum uzerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…