2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayırlısı canım bakalım inşallah . Demekki gelmiycekse gebelik sayısına bakmıyor. Kendileri artık doğru zamanı bulup geliyor. Benim bu gün hafif adet ağrısı gibi ağrım var doğum belirtisi mi bilemedim

Googlelayinca primanin sitesi cikti yenidoganlar 3-4 saatlik bloklar halinde uyuyabilirler dio. aman bir konuda da net olunsaya
canım ben de uyandırmıyorum sadece bir kez gece 4 saate yakın uyudu ondan başka doğduğundan beri en fazla 2 buçuk saat uyuyor boşver uyandırma kilo alımına dikkat et sadece

Kız Merve prenses gibi gitti Neyse hayırlısı olsun . Bende senden eksik gitmem merak etme günümü bekliyorum gelsin diye

Kesinlikle oyle

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Kizlar selam hic bakamiyorum vallahi annem gitti tekim evin isi yemek cocuklar derken berbatim 3 gundur kar yuzunden esim evde de biraz nefes aldim walahi
Yeni doguranlar varsa allah saglikla buyutmenizi nasib etsin. Ben biraz biraz duzeni oturttum sanirim dun sildim supurdum ama oda oda kovayi birak bebege bak emzir mama yap vs bloklaro halinde yemek yapmak yemek cok zor 4 5 cocuk yapanlar nasi yapio cok merak ediorum gercektende bazen yetemedigimi dusunuyorum dun aglama krizindeydim resmen

Günaydın bacılar benim oğlan işitme testinde sol kulaktan geçemedi bügün tekrar girecek sonradan geçen varmı içim içimi yedi sizde durumlar nasıl
Bizim doğduğunda sağ geçmemişti 10 gün önce tekrar gittik geçti bir kaç defa gecememek olabilirmiş hemşireye sordum ben bir kaç defa sonrasında gecmeslzse sıkıntı var denilebilir dedi ins bu sefer geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…