Emzirdim şimdi pıt pıt pıt çıkmadı. Uyurken olmuyor nasıl çıkartacağım? Uyanık olunca çıkıyor.Kaç dk uğraşmam lazım. Emzirirken kendi de çıkartıyor ama her emzirme de olmuyor bu
Tipik problem memede gözler kapalı çekmiyor yatağına koyuyorum gözlerini açıyor. Gündüz de aynısını yaptı , biraz uyusa bende uyuyacam da yok artık memeden sonra hemen uyumuyor biraz oyalanmak istiyor
Ya hiç sorma bizimki de uykusu var belli bir şekilde direniyor uyumuyor hiç anlamıyorum bu işlerden ya. En son kucağıma aldığım yenidoğan kardeşim o da 20 yaşında şu an:/
Ya hiç sorma bizimki de uykusu var belli bir şekilde direniyor uyumuyor hiç anlamıyorum bu işlerden ya. En son kucağıma aldığım yenidoğan kardeşim o da 20 yaşında şu an:/
Bu bebisleri uyandirmak lazim mi sizce?? nadiren de olsa 4-4.5 saati buluyor uyanmasi o zaman da ben panik oluyorum sekeri duecek diye..Uyusa dert uyumasa dert oluyor bu minikler de bize.. Dun gece de uyumadi hic o zaman da nie uyumuyo diyodum..
3 aylik yigenim var. kilo almiyor ve kaka yapmiyor. Baska hic bir sikayet yok. Gun icinde neseli, uykusu mis gibi, oyunlar, laf yetistirmeler. Aclikla ilgili hic bir emaresi yok. Doktor demis ki cocuk ac olur hic anlamazsiniz, uyur, oynar. Ancak kakasindan, gunluk kilo alimindan baz alacagiz demis.
Emzirdim şimdi pıt pıt pıt çıkmadı. Uyurken olmuyor nasıl çıkartacağım? Uyanık olunca çıkıyor.Kaç dk uğraşmam lazım. Emzirirken kendi de çıkartıyor ama her emzirme de olmuyor bu
Merhaba kızlar, bugün saat 6:05te oğluma kavuştum. Epidural sezeryan oldum biraz zorlu geçti, oğlumu ilk gördüğüm anda şok geçirdim. 3.600 diyordu doktor 2 kg kafası ağzı minicik şok oldum ve ilk doktor bana gösterdiği zaman saolsun suratıma işedi oğlum şuanda hafif sancılarım var ama onu gördükçe geçiyor 40 haftayı tamamladık ama çok minik aşırı çözemedim böyle olan var mı
Çok şükür ulaştık kızlar. Aşırı gerginlikti ama kgm, ibb, 112 hiçbirine ulaşamayınca kendi arabamızla çıktık kör topal, çok şükür sorunsuz ulaştık. Dün sabah 7:30da sezeryan olup kızıma kavuştum ben de şükür. Ama doğduğunda üç kez emdi, sonra akşama doğru emmeyi bıraktı. Ağlama krizine giriyor meme verdiğimde ve asla emmiyor. Öyle olunca hemşireler mama verdiler akşam ve gece iki kez. Bugün sanırım çıkarırlar hastaneden bakalım evde bir başımıza ne yapacağız. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum, tavsiyesi olan var mı acaba?
Gozunuz aydın saglikla büyüsün minik kız Memeyi henüz tutmayı beceremediği ve emme refleksi tam olarak tamamlanmadigi için çenesi yoruluyor ve emmek istemiyor bebekler. Sabırla o istemese bile memeyi vermeye çalışın göğsünüze yatırın güzel şeyler söyleyin sakinlestirin bir tek sizin sesinize aşina şuanZaman içerisinde alışacaktir bu süreçte sabırlı olmanız vazgecmemeniz gerekiyor
Dogum yapan arkadaslarım hayırlı olsun nsgalıkla buyutun firuze kaldı bir tek sanırımdualarımız dogum yapacak olanlarla...
Bol sutlu memeler sancısız sakin bebeler sloganıyla opuyorum hepınızı
Kızlar benimkide 2 memeyi emiyor sonra 45 cc mama yiyor yine uyumuyor tekrar beni emiyor biraz kucağımda laf yapıp oyalıyorum sonra tekrar mama meme derken en az 3 4 saat bu döngü sürüyor dün gece 5 saat geçen gece 9 saat sürdü bu döngü çiş kaka var ama doğum kilosuna nerdeyse yeni geldi zaten gelmedi diye doktor tavsiyesiyle mamaya başladık
Dogum yapan arkadaslarım hayırlı olsun nsgalıkla buyutun firuze kaldı bir tek sanırımdualarımız dogum yapacak olanlarla...
Bol sutlu memeler sancısız sakin bebeler sloganıyla opuyorum hepınızı