2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Emzirdim şimdi pıt pıt pıt çıkmadı. Uyurken olmuyor nasıl çıkartacağım? Uyanık olunca çıkıyor.Kaç dk uğraşmam lazım. Emzirirken kendi de çıkartıyor ama her emzirme de olmuyor bu
Bikac dakka pitlatip birakiyorum ben de. Dedigim gibi her zaman cikmiyor.Bazen de hemen cikiyor. Ne kadar yakalarsak kardir.

Tipik problem memede gözler kapalı çekmiyor yatağına koyuyorum gözlerini açıyor. Gündüz de aynısını yaptı , biraz uyusa bende uyuyacam da yok artık memeden sonra hemen uyumuyor biraz oyalanmak istiyor
Ya hiç sorma bizimki de uykusu var belli bir şekilde direniyor uyumuyor hiç anlamıyorum bu işlerden ya. En son kucağıma aldığım yenidoğan kardeşim o da 20 yaşında şu an:/

Ya hiç sorma bizimki de uykusu var belli bir şekilde direniyor uyumuyor hiç anlamıyorum bu işlerden ya. En son kucağıma aldığım yenidoğan kardeşim o da 20 yaşında şu an:/
4:45'te uyandı daha şimdi daldı. Bende yeğenlere falan baktım da ben daha çok maddi yönleriyle ilgilenmişim onu fark ettim

Bu bebisleri uyandirmak lazim mi sizce?? nadiren de olsa 4-4.5 saati buluyor uyanmasi o zaman da ben panik oluyorum sekeri duecek diye..Uyusa dert uyumasa dert oluyor bu minikler de bize.. Dun gece de uyumadi hic o zaman da nie uyumuyo diyodum..
Sanki 10 gunden sonra sarilik tehlikesi yoksa uyandirmiyorduk ama bilgisinden emin olan biri yazarsa daha iyi olur.

Gozun aydin canimm. Memeyi biraktiktan snr uyuyo mu? Sanirim en onemli kriterlerden biri bu acsa uyumuyoms diyolar
3 aylik yigenim var. kilo almiyor ve kaka yapmiyor. Baska hic bir sikayet yok. Gun icinde neseli, uykusu mis gibi, oyunlar, laf yetistirmeler. Aclikla ilgili hic bir emaresi yok. Doktor demis ki cocuk ac olur hic anlamazsiniz, uyur, oynar. Ancak kakasindan, gunluk kilo alimindan baz alacagiz demis.

Emzirdim şimdi pıt pıt pıt çıkmadı. Uyurken olmuyor nasıl çıkartacağım? Uyanık olunca çıkıyor.Kaç dk uğraşmam lazım. Emzirirken kendi de çıkartıyor ama her emzirme de olmuyor bu

Bazen çıkmıyor o şekilde yatiriyorum ikinci emmede kucağıma alınca çıkıyor, bazen emme sonrası hemen çıkıyor.Emerken çıkartıyor sesine irkiliyor

Gözünüz aydın saglikla büyüsün miniginiz 250 500 gramda değil yani1.5 kilo kadar nasıl yanılabilir şaşırdım gercekten

Gozunuz aydın saglikla büyüsün minik kız Memeyi henüz tutmayı beceremediği ve emme refleksi tam olarak tamamlanmadigi için çenesi yoruluyor ve emmek istemiyor bebekler. Sabırla o istemese bile memeyi vermeye çalışın göğsünüze yatırın güzel şeyler söyleyin sakinlestirin bir tek sizin sesinize aşina şuanZaman içerisinde alışacaktir bu süreçte sabırlı olmanız vazgecmemeniz gerekiyor

45 cc az geliyor olabilir mi? bir de 60 verin bakalım bitirebilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…