2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimki de çok huysuz gündüzleri. Hep kucak istiyor, kucakta evin için gezdirirsem ondan mutlusu yok ama alışmasın diye de yapmıyorum çok. Bi de hep emmek istiyo gündüz. Gaz sancısı da gündüzleri oluyor öğlenden akşam 4e 5e kadar hiç uyumuyor. Sancısı olmadığında otur anlat dik dik suratıma bakıp dinliyor

Minnak ıkınmak haaason doğuma yakın olanda ne dediğimin de farkında değilim en son yerde götüm başım bitarafata oturuyordum

Benim doktor gece asla uyandirma artik birak dio 7 saat bile uyusa elleme yeni digan degil artik uyku daha onemli fio ellemiorum he 7 saat uyuyan bebe yok tabi o ayri hahahahaha

Benimki uyur bıraksam. Uyandırıyorum uyandırınca da düşman gibi bakıyor bana.
Ben de hiç sevmem uyandırılmayı bana çekmiş çocuğum

Hemen herkes ikincide geçmiş inşallah bizde geçecez
Benim 3.gün sağdan geçti soldan kaldı, su kalmış olabilir dediler.
5.gün küvezde kaldığı hastanede ikisinden de geçememiş
Bir ayı doldurduğunda tekrar yapılacak
3 gün yıkanmamış olması gerekiyormuş yalnız su kaçma ihtimali olmasın diye.

Normal bunlar bende de var. Geçen akşam eşim kar yağdığında gel inelim biraz kar gör dedi de annemin kucağında uyumuş 1 saat öyle nefes aldım işte. Gece sancısı yoksa uyuyor da gündüz sancı yüzünden uzun uyanık kalıyor. Meme istiyor sürekli. Anca banyo yaptırıyorum da öyle uyuyor. Tek kalınca yemek mi yapayım ev işi mi yoksa uyuyayım mı nasıl yeteceğim bilmiyorum. Uykumu alamıyorum çünkü. Gece güzel uyudu, sabahın köründe başladık yine mesaiye. Ikın ıkın uykuya dalamıyor. Hamilelik doğum vs en kolayıymış.

Ben yıkamamıştım ozaman doktorda dedi su kalmıştır diye inşallah geçerler canım

Çıkarız kız neden çıkmayalım, havalar ısınsın bebeği bebek arabasına büyüğü yanıma alıp çıkarım ben, parka yürüyüşe markete falan gidebilirim diye düşünüyorum inşallah

Bir şarapta ben alırdım ah ah nelerden ödün vermedik ki.. Eşim diyor anne oldun sende, dedim baba olaydım keşke

Ben daha doğurmadan eşim 2. Çocuğun planlarını yapıyordu, hala işittiriyor. Büyüyünce olsa eyvallah 1 sene arayla olsun istiyor. Belki vazgeçer bu kadar erken istemez. Öff darlandım valla. Allah kolaylık versin sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…