Canım hiç korkma benim büyük oğlumun 15günlükken geçmişti sağ kulağı normal bir durumGünaydın bacılar benim oğlan işitme testinde sol kulaktan geçemedi bügün tekrar girecek sonradan geçen varmı içim içimi yedisizde durumlar nasıl
Ölçüm yapan korkuttu biraz sağolun rahatladım birazCanım hiç korkma benim büyük oğlumun 15günlükken geçmişti sağ kulağı normal bir durum
Serumu yolup atasın geliyor, hele sancı geçince gelen uyku makyajımı kalır ıkın ıkınKız sakın normal doğuma makyajlı saçın başın yapılı gitme zaten şaftın kaymışa dönüyorsunçıkınca süslenirsin
Kizlar selam hic bakamiyorum vallahi annem gitti tekim evin isi yemek cocuklar derken berbatim 3 gundur kar yuzunden esim evde de biraz nefes aldim walahi
Yeni doguranlar varsa allah saglikla buyutmenizi nasib etsin. Ben biraz biraz duzeni oturttum sanirim dun sildim supurdum ama oda odakovayi birak bebege bak emzir mama yap vs bloklaro halinde yemek yapmak yemek cok zor 4 5 cocuk yapanlar nasi yapio cok merak ediorum gercektende bazen yetemedigimi dusunuyorum dun aglama krizindeydim resmen
Onlardan iyi bilecek değiliz tabi kiBenim annem de kilo aldığının göstergesi dedi ama yine de bı tedirgin olmuştuminşallah doğrudur
Normalde ölçüm için uyumalarini tercih ediyorlar uyanık ve kimildadiysa yanlış çıkması kuvvetle muhtemel diğer ölçümde uyursa sonuç doğru çıkar.İnşallah canım biraz kıpırdanmıştı ondadır belki
Minnak minnak ikinirsin, makyajın bozulursa ikinmana ara verip makyaj tazelerlerYa ikinirken o makyaj akmazmiİbrahim Tatlıses e dönmemmi
Kizlar bide benim gibi olan var mi yaa hep sey dusunuyorum mesela markete gidilcek ayy simdi hala icimde olsaydi bende giderdim. Oglumla babasi kar oynamaya dışarı cikio ay karnimda olsaydi bende cikardim yada duşa giricem mesela ay şimdi uyanirsa oylayamazsa esim off karnimda olaydi boyle derdim olmazdi die hayiflaniyorum gebeligimi cok ozluyorum vs sonra allahin gucune gidecek die cok endise ediyorum resmen saglikla dogdu daha ne istiosun die kendime kiziyorum sonra ben 2 cocukla disari tek asla cikamam die uzuluyorum yapanlara gipta ile bakiyorum vs vs yapamazmisim gibi gelio berbat bir pskoloji atamiyorum uzerimden
Bende devlet hastanesinde yaptım. İlçede olduğum için yeni açılmış bir özel hastane var birkaç defa gittim ama çok rahattı doktor ne dersem siz bilirsiniz diyordu yönlendirme yapmıyordu. Bende devlet hastanesine gitmeye başladım hatta hafta da 2 kere gittiğim için herkesle kanka oldukİkincimiiiibenimki devlet hemşireler keşiş gibi hepsi değil tabi baba diyor ki biri özelde muayene ol parayı yedir gel devlette doğur git kör şeytan uyma hemen kavgaya hazırdı bişey soramıyosun
Hahahaha sarap aklima bilr grlmedi durum oyle vahim sahlep geldi bitek hahahahah wala elimde degil kuzum yaaa agladim aglicam geneBrava yavrum daha ne olsun allasen mis gibi düzen yorucu olur ama en azından altından kalkabiliyorsun daha ne.99 a 100 çok gelmez 2 den sonrası zorlamaz çok
Onlardan iyi bilecek değiliz tabi ki
Normalde ölçüm için uyumalarini tercih ediyorlar uyanık ve kimildadiysa yanlış çıkması kuvvetle muhtemel diğer ölçümde uyursa sonuç doğru çıkar.
Minnak minnak ikinirsin, makyajın bozulursa ikinmana ara verip makyaj tazelerler
Sorma la ben ki ufacık karda disari çıkar hunharca yururdum, şansa bu sene deli gibi kar yağdı ama kedi gibi pencereden bakmakla yetindim şu karda ne şarap icilirdi bea
Karnimdaki hallerini bende çok özlüyorum ama sonra diyorum ki cok şükür sağ salim kucağımda disari da çıkarız niye çıkmayalım millet toplu taşıma iki üç çocuk nerelere gidiyor yapma böyle beybisi
Agrilarin düzenliyse sancidir benimde oluyo ama ara ara mesela günde iki üç kere falan her seferinde hevesleniyorum takip ediyorum ama yok geciyoHayırlısı canım bakalım inşallah . Demekki gelmiycekse gebelik sayısına bakmıyor. Kendileri artık doğru zamanı bulup geliyor. Benim bu gün hafif adet ağrısı gibi ağrım var doğum belirtisi mi bilemedim
Amaaaan gelip geçiyor hepsi bir bebe büyüttük ikinciyi neden büyütmeyelim Allah sağlık versin lohusa şeysi oluyor bize arada ben ilk bebekte böyleydim stresliydim oğlumda çok gerildi bende o zamanlarda hey gidi şimdi diyorum ki ne gerek varmış.Hahahaha sarap aklima bilr grlmedi durum oyle vahim sahlep geldi bitek hahahahah wala elimde degil kuzum yaaa agladim aglicam gene
Evet bende eski günlerimi özlüyorumKizlar bide benim gibi olan var mi yaa hep sey dusunuyorum mesela markete gidilcek ayy simdi hala icimde olsaydi bende giderdim. Oglumla babasi kar oynamaya dışarı cikio ay karnimda olsaydi bende cikardim yada duşa giricem mesela ay şimdi uyanirsa oylayamazsa esim off karnimda olaydi boyle derdim olmazdi die hayiflaniyorum gebeligimi cok ozluyorum vs sonra allahin gucune gidecek die cok endise ediyorum resmen saglikla dogdu daha ne istiosun die kendime kiziyorum sonra ben 2 cocukla disari tek asla cikamam die uzuluyorum yapanlara gipta ile bakiyorum vs vs yapamazmisim gibi gelio berbat bir pskoloji atamiyorum uzerimden
İnsallah gececekAmaaaan gelip geçiyor hepsi bir bebe büyüttük ikinciyi neden büyütmeyelim Allah sağlık versin lohusa şeysi oluyor bize arada ben ilk bebekte böyleydim stresliydim oğlumda çok gerildi bende o zamanlarda hey gidi şimdi diyorum ki ne gerek varmış.
Evet oyle benim is dusuncem yok calismayi kafamdan sildim nerdeyse tamamen cunku esim cocuklarin anneleri ile buyusun istiyorum bu sebeblede calismani istemiyorum diyor ama hayat ne getirir mecbur birakirmi bilemiyorum tabi. Benim buyugum 4 yasini eylulde doldurdu ama bazen hakkaten boynu bukuluyor gibi uyutmaya giriyorum kiz aglayinca onu birakip kiza bakiyorum bu sefer fare gibi yanima yanasio oglum uyumaya calisio krndi kendine tek elim oglumda tek elim kizda memede baya zor oluyor hamdolsun sagliklilar o ayri tabiEvet bende eski günlerimi özlüyorumilk oğlumla oyunlar oynardik etkinlikler yapardık şimdi yaptıramiyorum dışarı çıkardık.. Çocuğum üzerinden üzülüyorum daha çok.. İleride nasıl olacak diyorum 2 çocukla nasıl idare edecem
Şimdi yanliz değilim bi annem geliyo bi kaynanam ama onlarıda istemiyorum artıkeski günlerimi özledim kendi kendime yetebildigim 40 a kadar gelecekler gibi duruyo eşim hiç destek olmuyo onlar gidince de olmayacak
Çocuklarıma bakıp yemeğimi işimi yapıp bi düzen otuturmak istiyorumbide iş meselesi var ne zaman başlayacam 2 çocuğu kime birakacam büyüğü 3 yasa girince krese versem diyorum gerçekten tek çocuk ne kolaymış
Hiç üzülme canım insan alışıyor hatta bu günleri düşündükçe güleceksin kendineKizlar bide benim gibi olan var mi yaa hep sey dusunuyorum mesela markete gidilcek ayy simdi hala icimde olsaydi bende giderdim. Oglumla babasi kar oynamaya dışarı cikio ay karnimda olsaydi bende cikardim yada duşa giricem mesela ay şimdi uyanirsa oylayamazsa esim off karnimda olaydi boyle derdim olmazdi die hayiflaniyorum gebeligimi cok ozluyorum vs sonra allahin gucune gidecek die cok endise ediyorum resmen saglikla dogdu daha ne istiosun die kendime kiziyorum sonra ben 2 cocukla disari tek asla cikamam die uzuluyorum yapanlara gipta ile bakiyorum vs vs yapamazmisim gibi gelio berbat bir pskoloji atamiyorum uzerimden
Firuze oldu olacak gel 2 şubatta doğuralım napalım namımız yürüsünHayırlısı canım bakalım inşallah . Demekki gelmiycekse gebelik sayısına bakmıyor. Kendileri artık doğru zamanı bulup geliyor. Benim bu gün hafif adet ağrısı gibi ağrım var doğum belirtisi mi bilemedim
Benim kızımda da oldu. Boynunda da var. Bende bilmiyorum neden çıktıKizlar bebeğimin yüzünde minik minik sivilceler çıktı. Neden bilginiz var mi
Canım bızım de oyleydı dun gittik sukur sorun yok testı erken yaptıkları ıcın yanlıs sonuc veriyormuş anneye boşa gerginlikBizde iki kulaktan kaldık. 3 gün sonra gidecez ikinci teste. İnşallah geçerler
5 günlük geçmedi.Günaydın bacılar benim oğlan işitme testinde sol kulaktan geçemedi bügün tekrar girecek sonradan geçen varmı içim içimi yedisizde durumlar nasıl
Benimde bugünlerim yakınKizlar selam hic bakamiyorum vallahi annem gitti tekim evin isi yemek cocuklar derken berbatim 3 gundur kar yuzunden esim evde de biraz nefes aldim walahi
Yeni doguranlar varsa allah saglikla buyutmenizi nasib etsin. Ben biraz biraz duzeni oturttum sanirim dun sildim supurdum ama oda odakovayi birak bebege bak emzir mama yap vs bloklaro halinde yemek yapmak yemek cok zor 4 5 cocuk yapanlar nasi yapio cok merak ediorum gercektende bazen yetemedigimi dusunuyorum dun aglama krizindeydim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?