2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben şimdiden başladım dogurunca eskisi gibi özgür olamiycam kafasına

Merve yalnız değilmiş burda Kırmızı rujla doğuma girenide duymadık demeyin

Amam aman diyim hele 1 yaş mı bizim ilki tüp bebekti 2. Supriz gebelik oldu aralari 28 ay ve o kadar çok zor ki anlatamam.. Evet bu günlerde geçecek çok şükür sağlıklı olsunlar ama yetememe duygusu işte o kötü.. Büyüğüne ayrı üzülüyorum ilgilenemiyorum diye eski günlerdeki oyunlar yok diye küçüğünede ayrı abisi rahat vermiyo bi anda tepesinde bebeğin kafasıni sıkıyor öpüyor ama o nasıl bi öpmek yapışık kalıyor baya baskıyla sürekli bağırti halinde ılkinde evde çıt çıkarmadım şimdi ev ooo öyle sesli ki
Biraz bebeği eşine ver bakımına destek olsun yada görse yeter aslında halini vazgeçer 2 den

ÜŞ
Şu çapak sorunundan hala kurtulamadık.. göz damlası kullandım en fazla 5 gün kullanılıyodu ben 4 gün damlattım hala çapak problemi devam ediyor sizlerde de bu sorun var mı?

Bizde 25 gündür var. Göz damlası sordum doktora vermedi. Göz pınarının başlangıcındaki kemiğe burnunun yanı oluyor, serçe parmağınızla masaj yapın dedi

Merve yalnız değilmiş burda Kırmızı rujla doğuma girenide duymadık demeyin

Ama çıkarttım ya bi ise yaramadı ki saçım da bozuldu göz makyajı ve allık kar olarak kaldı yanıma ama ertesi gün gotik gibiydim akmış iyice çünkü hayatın gerçekleriyle karşılaştım ağrıdan gözümden yaş geldi hey gidi 20 gün olmuş bak

Görüyor valla halimi, annem gidince de mecbur ona yükleneceğim zombi gibiyim resmen

Sana nacizane tavsiyemdir kesinlikle sende 2. Yi istiosan hemen yap hemen aralari acildikca bence daha zor. Oglum 4 yasinda tam rahat rahat cikip gezebildigimizde gece uykulari vs duzene girdiginde cat hamile kaldim simdiki aklim olsa 2.İcin 1. Nin 40 i cikar cikmaz hamile kalir ikiz gibi buyuturdum ki ok 2 tane cok cok zor ama bence boylesi daha zor buyuguyle ilgilenememe duygusu berbat

Tam hamilelikten kurtulmuşken tekrar o süreci yaşamak yorucu gelmez mi

Buna katilmiyorum B Bade1115 sor bakalım kolay mı
7.5 yaş fark var bizde epey ara verdim ama zor olmuyor, zira uykusu gelince kendi yatıyor sorumluluklarını yerine getiriyor kendi işini kendi gördüğü için zorlanmiyorum ama küçük olsa zorlanırdim şahsen.

Tek derdimiz ödev takibi onu da babayla ortak yapıyoruz kim bostaysa

Aynen canım ben de öyle düşünüyorum o zamanlar cesaret edemedim ama şu an kızım 4 yaşında oğlan da 3 yaşında olsaydı ohh beraber oynuyor olurlardı
Şu an tam rahata alıştım hadi her şeyi bi da sar baştan yaşamak gerçekten çok zor.
3.yü isteseydim hemen yapardım
Hoş bekara karı boşamak kolaymış belki öyle yapsaydık şu an sakın araları az olmasın diye tavsiye veriyor da olabilirdik.

Slm tazecik anneler bebislerinizi sağlıkla buyutmeniz dileğimle sizlere bir sey sormak ıstiyorum istanbul Bahçelievler memorial de dogum yapan arkadaş varmi

Cocuklarinin Araları 17 ay olan bi arkadasim var kabus gibi dio ama geciyor alisiyorsun dio vs. Suan biri 5 biri 4 yasinda ustune hamile kalmis kazala 7 aylik bebesi var gececek alisicaksin dio amelyat masasinda dedim ( narkozu almadan son dusuncemdi ) oh 3. Kesin sezeryan olacak oh oh die dusundum ama suan imkansiz yani asla allah isteyene olmayana versin elimdekilere de saglik versin insallahh

Merhaba arkadaşlar Bugun göz doktoru kontrolüne gittik doğumdan beri gözünde capaklanma sorunu vardı bahsetmiştim daha önce göz pınarında tıkanıklık olabilirmiş masaj tekniği gösterdi doktorumuz birde damla verdi o masajı düzenli olarak yapacağım eğer 1 yaşına kadar düzelmezse ameliyat gerekecegini söyledi aynı sikayeti olan varsa muhakkak doktora kontrol ettirmeli arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…