2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bi de bgn surekli emio diye annem yine sutumun yetmedigini ve cocugun ac olduguna kanaat getirip buzluktan da sut verdi obur bi de beni tukettigi yetmedi buzluktaki stoklari da tuketio snr da kusuyo iste hepsi ziyan
Kolay mi sagip buzluga koymak

Tv izlemek lüks benim içinde, uyusa da uyusam diye bekliyorum gündüz kaç saat uyanık olmaları lazım ki.. gündüz uykusu 2 saat sadece

Tv izlemeye daha bi yıldır falan başlamıştım şimdi yine unuttum.
Zaten kızım uyanıkken açmıyoruz tv, e uyuyunca da yorgunluktan ben de uyuyordum.

Bi de bgn surekli emio diye annem yine sutumun yetmedigini ve cocugun ac olduguna kanaat getirip buzluktan da sut verdi obur bi de beni tukettigi yetmedi buzluktaki stoklari da tuketio snr da kusuyo iste hepsi ziyan
Kolay mi sagip buzluga koymak
Buzlukta ilk günler sağdığım sütler var, kolostrum telef olmasın diye arada veriyorum ben de ordan.
Bayadır da sağmıyorum, sağmak çok zahmetli geliyor bana.

Ayakta sallayarak bebişini uyutan var mı?
Ohoo tüm gün o moddayız
Merak etme 3 aydan sonra 9 gibi gece uykusuna geçer siz de dizi izlersiniz sabır biraz
Tv izlemeye daha bi yıldır falan başlamıştım şimdi yine unuttum.
Zaten kızım uyanıkken açmıyoruz tv, e uyuyunca da yorgunluktan ben de uyuyordum.
Tüm kariyerimi çocuğumun 9 da uyumasına borçluyum bizimde uyanıklen tv kapalı hep 9 dan sonra izliyorduk ya da mesleki işlerimi yapıyordum inş kızımda öyle olur yoksa çok zor

Buzlukta ilk günler sağdığım sütler var, kolostrum telef olmasın diye arada veriyorum ben de ordan.
Bayadır da sağmıyorum, sağmak çok zahmetli geliyor bana.
Benimde o sapsarı sütler var bi 10 paket başkada yok şimdi sağsam öyle gelir mi bilmiyormda o zaman taş gibiydi sıksam fışkırıyodu şimdi çok yumuşak her seferinde süt bitti sanıyorum kızın yutkunma sesini duyunca şaşırıyorum.

Ay agzindan bal damlio umarim dedigin gibi olur neler bekliyo bizi daha bilmiorm.

D deessee canım benım kızımda vardı mukuslu kakadan bahsediyorsun anladıgım kadarıyla, ozman dr a goturdumde anne beslenmesi yuzunden oldugunu soylemıstı peynır yogurt fazla tuketınce oluyormus dikkat et bakalım seninde mi oyle acaba

Memeyle kavga eder gibi oluyor bir tutup bir bırakıyor ağlar gibi oluyor gaz yüzünden mi? Bende diyorum süt mü gitmiyor ağzına
Aynen tam o esnada gaz oluyor demek.. Hemen kaldırıp gaz çıkarmaya çalış.. Bazen hemen çıkıyor gaz.. BaZen de inatçı oluyor 3 5 dakika sürüyor ama sabırla çıkarmaya çalış… Eğer o şekilde emzirmeye devam edersen çok sancılı bir döngü yaratırsın.. Bebeğe yazık..

Cok sevinirim nasıl bi yol izledin banada yazarsan

Herkese merhabalar Ocak anneleri olarak herkes sağlıkla bebeğini kucağına almıştır umarım tüm bebekler sağlıkla büyüsün inş. Ben de 8 Ocak ta doğum yaptım ara ara girip burda okuma fırsatım oldu fakat burası almış başını gitmiş :) emzir gaz çıkar alt değiştir buraya vakit yok :) bir önerim olacaktı telegram veya whatsapp üzerinden grup kursak acil durumlar ve böyle paylaşımlar için güzel olmaz mı? Herkes hemfikir olursa ve katılmak isteyen T tulperde sana özelden ulaşsak grup kurar mısın?

Cok guzel olur
Hepimiz ceza alır banlanırız
Bi daha da siteye giremeyiz

Maalesef canım, whatsapp ya da başla türlü yerlerde grup kurmak yasak, vakit buldukça burdan devam ediyoruz.

Reactions: Snm
Benim bebe uyudu çok şükür
Netflixte dizi izlicem
Dusman mi çatlatıyon bacimsu
Benimkide uyuyor
Agridan ben uyuyamıyorum
Gerci benimki emmek icin kalkma sinyalleri veriyor
Bugun evi temizledim bide heryeri cektim
Offf derdim neyse heryerim ağrıyor

Canım çok sağol ya, bir sonraki dr kontrolüne daha 12 gün var o zamana dek dikkat edeyim o zaman süt ürünlerine ben de. Peki sen süt ve ürünlerini bırakınca kakası düzeldi mi canım? O ipliklerin hiç mi olmaması gerekiyor normalde?

Canım emmiyor mu senin bebiş nasılsınız benimki biraz tutuyor solu asla tutmuyor sağda da 5dakka falan emiyor sonra yalancı meme gibi emiyor oda iyi saatinde olursa
Canım benim artık emzirme saatleri geldikçe ateşim çıkıyor gerçekten çok yoruldum. Her konuştuğum uzman inatla biberon verme, emziği bırak diyor ama bu kızda hiçbir şey kar etmedi biberon dışında. Her uyandığında emmeyi unutarak uyanıyor resmen. Ben de şöyle yapıyorum uzmanların dediklerinin aksine önce biberonu veriyorum sonra onu çekip memeyi vermeye çalışıyorum. Silikon uç olmadan memeyi asla almıyor. Silikon uç varsa bazen alıyor. Ama ilginç bir şekilde dediğin gibi bizde de sol memeyi asla almıyor. Solu hiç almadığı için onun sütü de azaldı iyice. Sağı da arada tutuyor işte. Çok yorucu bir süreç. Her emzirme seansı en az bir buçuk saat boğuşmayla geçiyor. Sonra anlamadan diğer seans geliyor zaten, böyle sürekli boğuşmaktan sezeryan dikişlerim şişti dün. İnşallah hepimiz sorunları aşar bebişlerin tadını çıkarırız vallahi anne olmak ne zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…