2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Suanda benzer durumu yasadım kesmedim ama azalttım mukuslu kaka azaldı baya hatta nadir oluyor. Yedıgıın seylerın takibini yaparak bez kontrol edersen daha aydınlatıcı oluyor bebek senı yonlendırıyor gazıyla kakasıyla

Dusman mi çatlatıyon bacimsu
Benimkide uyuyor
Agridan ben uyuyamıyorum
Gerci benimki emmek icin kalkma sinyalleri veriyor
Bugun evi temizledim bide heryeri cektim
Offf derdim neyse heryerim ağrıyor

Maşallah sana 16 günde ben yerimden zor kalkıyordum . İlk defa dün temizlik yaptım.
Bugün de kırkımız çıktı oh mis gibi olduk

Tamamdır ben de azaltıp kaka takibine başlayayım. Oy düştüğümüz haller Çok sağol canım. Acil şifalar size de.

Maşallah sana 16 günde ben yerimden zor kalkıyordum . İlk defa dün temizlik yaptım.
Ohh ohh masallah
Darısı bize ins
Ben karnımı tuta tuta ilk eve geldiğim gunden beri is yaptım bacım
3 gun bakanım oldu sonrası yalnızdım
2. Hafta esim yardim Etti biraz
Suanda da biri var yanımızda ama
Var yok prk bisi farketmiyor

Hastanede doktor ocean vitamin d3 400 yazdı sağlık ocağından dvit verdiler. Hangisini tercih etmeliyim ikisi de aynı değil mi?
Sağlık ocağının verdiginde paraben olduğunu söylemişlerdi
Banada dr dvit yazmis
Bende ocean alıcam

Sen deneyimlisin ama zor gerçekten tek başına, mecbur kalınca daha güçlü oluyorsun. Böyle de iyi kendi düzenini oturtursun.

Kakasında görülen beyaz iplikler sütünün yağı olabilir, mukuslu kaka başka, sümük gibi oluyor, daha bu kadar erken alerjik belirti olmaz, ilk kızımda vardı alerji ordan biliyorum, doktora danışmadan diyet yapma sakın boş yere, kalsiyum almamız şart emzirirken..

Kırkımın çıkmasını dört gözle bekliyorum valla, çocuk ağlayınca bi felak nas okuyamıyorum böyle
Yanlış mı normalde lohusayken okunamıyor diye biliyorum acaba okunabiliyor mu
Bir de kanaman bitti mi?

Büyüdükçe gündüz uykuları azalıyor değil mi
Peki gece uykusu nasıl?
Kiz hala uyumadi dün gece 3 e geliodu uyudu 4.5 6 9 ve 10 da uyandi. 10 da mama yedi 1 de uyandi. 2.5 gibi uyuttum 3.5 ta uyandi bi 10 15 dk daha uyudu gerisi yok iste kac saat oldu meme mama amuda kalkma takla atma ne varsa denedik uyumuyordu gene 3 u bulucaz sanirim

Ben okunuyor die biliyorum hepte okudum bi tek fatiha okuyamiyorsun sanirim ama onuda suan hatirladim ve hep okudum ben. Bence zaten allahtan gelen bisey sonucta bu kanama durumu okunup okunmama durumu mantigima asla yatmiyor

Ben de bugün kullanmaya başladım inşallah işe yarar. Bu arada kaç saat arayla veriyorsunuz?
Ben korkumdan günde 2 kere veriyorum hep gazlı sancılı çekiyorum geri kalanında.. Işte masaj yapıyorum bi şeyler
Sabah bizim çok kötü oluyo 7 8 9 o ara bi veriyorum bide akşam
Inşallah faydasını görürsünüz.. Ama bu gaz bitmiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…