2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hastanede doktor ocean vitamin d3 400 yazdı sağlık ocağından dvit verdiler. Hangisini tercih etmeliyim ikisi de aynı değil mi?
Sağlık ocağıninin d vitamininde paraben var içerisinde ocean al canım bizde ocean kullanıyoruz demir yani kan ilacını 4 aylıkken başlanıyor onda da gene sağlık ocağının verdiğinde paraben var başka marka tercih et bn kızımda sidefer kullanıyordum hem dişlerini de karartmamisti

Dua niyetiyle ezberden okuyacağınız için okumanızda bir sıkıntı yok.

Kanamam bitti gibi görünüyor. Bugün yine bir damla geldi. 10 gündür böyle bitti sanıyorum damla damla geliyor arada.

Evet sagmayi birakmistim cocuk memeyle kavgaya basladi yine sagayim dedim bir de ne goreyim cocuk hakli..emzir diyolar da iste sut azsa emmiyo ya da emiyo ama mama da istiyo..yumurta mi tavuktan..
Canım sağdığımızda gelen oran ile çocuğun kuvvetli kuvvetli çektiği oran bir değilmiş. Sağarak sütünüzü ölçmeyin diyorlar. Yok yere moralini bozup sütünü azaltma stresle.

Sağmak emzirme gibi olmasa da 2saatte bir sağ dediler bana, bu biraz ütopik tabii insan o kadar sık vakit bulamıyor ama sen vakit buldukça sağmaya çalış emmiyorsa bebiş. En azından sürekki uyarılsın meme. Ben mesela sol göğsü ağzına bile sokmuyor diye sağmayı da bıraktım sütü bitti resmen dedim demek sağmak bile işe yarıyormuş devamlılık için.

Solgar’ın breawers yeast diye bir takviyesi varmış, süt artıran, çok yorumu var trendyolda. Ona bir bak istersen. Benim de gözüm onda, dr danışıp başlamak istiyorum. Yine de en temelinde su ve sıvı tüketimimizi artırıp stresi ve yorgunluğu azaltırsak takviyeye de gerek yokmuş aslında. Tabii yorgunluk ve stresi azaltmamız ne mümkün.

Kuranı açıp okumadıkça okunabilir diye biliyorum ben de, dua niyetine. Okuyorum da ilk günden beri özellikle boğuşmalı emzirme seanslarında

Aslinda baya da pozitif dusunuyodum bu kez emzirme ve sut konusundaama iste ne bileyim bi cogalamadi..bi ara iyi gidiyoduk ama simdi basa donduk. Pes etmek icin erken birqz daha cabalamak.lazim

Aslinda baya da pozitif dusunuyodum bu kez emzirme ve sut konusundaama iste ne bileyim bi cogalamadi..bi ara iyi gidiyoduk ama simdi basa donduk. Pes etmek icin erken birqz daha cabalamak.lazim
Kesinlikle sagma makinesine gore kiyaslama bebek eskiye gore daha cok bosaltabiliyodr memeyi ondan makinede az geliyodr ben de sagma makinesine gore azaldi demistm ama dr var dedi bebek kilo almisti

Kızlar günaydın, benim bebeğim bugün 15 günlük. Çok şükür sarılık değiliz olmadık da. Ama hala çok uyuyo ya sizinkiler uyumuyo falan ya, hep mi uyumuyorlardı yoksa belli bi zamandan sonra mı böyle oldular. Bazen emzirmek için çok fazla uğraşıyorum uyansın diye

Selam kizlar .. regl oldum ben... Anam ne cabuk duzene girdi dimi biraz olmasaydi catlardi nefret ediyorum resmen yaaa

Gozunu korkutmak gibi olmasin bnmki 15 ten sonra cildirdi aa ama bak hak yemiyim gece 3.5 ta uyudu uyanali yarim saat oldu emio sipa arada uyanmadı bunada sukur

Gozunu korkutmak gibi olmasin bnmki 15 ten sonra cildirdi aa ama bak hak yemiyim gece 3.5 ta uyudu uyanali yarim saat oldu emio sipa arada uyanmadı bunada sukur
Yaa öyle mi diyosun Allah yardımcımız olsun. Yani ne bileyim böyle fazla uyuyormuş gibi geliyo. Sizin de öyle olduysa normaldir zaten

Yaa öyle mi diyosun Allah yardımcımız olsun. Yani ne bileyim böyle fazla uyuyormuş gibi geliyo. Sizin de öyle olduysa normaldir zaten
Wala benimki arada yapiodu ama bana gozunu acmiyor gibiydi yedir icir yatir 1.5 saatte 2 saatte bir agliofu emmek icin 14. Gun anneme bu cocuk cok uyuyo dedim demez olaydim ertesi gun kolik sancilari basladi wala 3.h baslarmis genelde.

Wala benimki arada yapiodu ama bana gozunu acmiyor gibiydi yedir icir yatir 1.5 saatte 2 saatte bir agliofu emmek icin 14. Gun anneme bu cocuk cok uyuyo dedim demez olaydim ertesi gun kolik sancilari basladi wala 3.h baslarmis genelde.

hastanede yan odadaki bebek odayı yıkıyordu. Bizimki hiç ağlamadı. Anneme dedim bu çocuk seme mi niye ağlamıyor. Eve geldik semeyi gösterdi bize. O gece uyutmadı bizi.
Geçen gün bak bugün kusmadı dedim. Akşamına bütün yediğini çıkardı.
Nazarım değiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…