2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen bende ne desem aksi oluyor. Annem dioki agzini bukucem senin daha demicem wala surekli ayy hic uyumuyo dicem

Yav benim kız yeni huy edindi beşiğe falan koyarken saçımı bi tutuyo zor alıyorum saçlarımı elinden topluyorum
Ayrilmak istemiyor demekki annesi benimde sacim hep toplu oglumda da hep toplardim 4 5 aylikti ilk kez sacimi acik gordu fönlü anammm bi agladi bi agladi hic unutmam hala toplu sac sever

Kizlar gunaydn umarim herkes iyi kotu uyuyabilmistir. Aglamali ve sancili sabir gerektiren bi gece oldu bize de boluk porcuk ama uyumusm biraz.
Bisey sorucam size bebegimin kakasi arada sirada yesil oluyor. Onceki gece yesildi gunduz sari oldu dun gece yine yesil kaka aldim. Normal mi bu

Bor anne atasozu derki bebek usuturse kaka yesil olur ama ben pek inanmiyorum cunku doktorlar cogu seye hayir diyor...
Yediginle alakali olabilir mi acaba

Kiziminda bir kaç öyle çıktı ama o günler ıspanak yemiştim ondan olabilir diye düşünüyorum. Salata da çok yiyorum ben

Ayy simdi intagramda bi emzirme danismaninin yazisini okudum. Aile 3 aylik bir bebegi evlat edinmis ve anne emzirmek istemis kadina gitmisler ve anneden zaman icinde sut gelmis emziriyormus nasi duygulandim yaaa
Bizim bir akrabamız da 2 günlük bir bebeği evlat edinmişti ve onun da sütü gelmişti canım olabiliyor böyle şeyler mucize gibi gerçekten

PZara gitmeeeekkkk istiyoruuuuuum
9 ay oldu gitmedim
Pazarci ablalar abiler yolumu gözlüyordur

Ay sorma bende epey oldu gitmiyorum geçen oglanla markete gidip geldik bana aktivite olsun diye uzaktakine gittik hemde otobüsle uşaam arabada büyüdüğü içim otobüse binmedi daha önce markete girdik aman allahim benim en son alışverişe gittiğimde kahve 6.95 ti şimdi 15 tl gözümle görünce daha kötü oldum esim alırken bu kadar değildi

Ayrilmak istemiyor demekki annesi benimde sacim hep toplu oglumda da hep toplardim 4 5 aylikti ilk kez sacimi acik gordu fönlü anammm bi agladi bi agladi hic unutmam hala toplu sac sever
Benim kızım da makyaj yapmamı, saçımı açık bırakmamı hala daha hiç istemez, beni hep evdeki paspal halimle görmek istiyor

Bende oyle iste her reyondaa aaaaa bu bukadar olmus die ciglik attim resmen. Esim alirken anlamiyordum diodu su kadar tuttu bukadar tuttu die bide adama kiziodum elin ucuzuna gitmez zaten senin die meger hersey zamlanmis gecen kucuk bisi solemiyim simdi 30 tl oha buna verilmez dedim esim dioki baska yerden 50 ye aldim al hemen 30 cok ucuz bu

Şu anda hastaneden bildiriyorum.. Daha önce söylemiştim bebeğimde uzamış sarılık var diye.. Bugün sünnet yaptırmak için hastaneye geldik fakat doktor önce sarılığının tahlillerle bakılması gerektiğini söyledi sonra da pipisini kontrol etti.. Pipisinin tam altında olan bir çizgi var o çizgi hafif sağa doğru yöneliyor onun düzelmesini bekleyelim dedi doktor.. Daha estetik bir sünnet olması için biraz daha gelişmesini bekleyelim bir ay sonra tekrar gelmemizi istedi.. Onun dışında ayrıca çocuk doktoruna muayene olduk.. şikayetlerimden birisi de bir haftadır ağZında köpük şeklinde tükürük biriktiriyor bir de bazen tükürük lastik gibi uzayan balgama benzeyen türde oluyor.. Kontrol etti sıkıntı yok dedi.. ayaklarında da hafif içe doğru yönelme var.. Sanki büyüyünce içe doğru basacakmış gibi duruyor ayakları.. Bunun için de ortopediden randevu aldık sıra bekliyoruz.. Göz muayenesi de olması gerekiyormuş ordan da giriş yaptık onunla bekliyoruz hayırlı sonuçlarla çıkalım inşallah

Öyle ama gerçekten markete gir-çık en az 100 liradan başlıyor. paramızın hiç kıymeti kalmadı.
Sabah şoktan peynir aldım 18 lira. şaka mısın ya sen kendine gel dedim sen alt tarafı şokun peynirisin ne ara bu kadar oldun

Ahhahaha bimin peyniri ucgen olan 35 ti en son dun bakmadim vala kac olmus cok korktum kucuk olan en son 20 tl di 25 olmus 1 h icinde hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…