2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar uzamış sarılık anne sütünden kaynaklı olduğu netleşirse 24saat anne sütü vermeyecekmişim.. Mama önerisi olarak aptamil kullananlar düşüncelerini benimle paylaşabilir mi?

Ayy simdi intagramda bi emzirme danismaninin yazisini okudum. Aile 3 aylik bir bebegi evlat edinmis ve anne emzirmek istemis kadina gitmisler ve anneden zaman icinde sut gelmis emziriyormus nasi duygulandim yaaa
Tüylerim diken diken oldu nasıl sevgiyle istediyse Allah nasip etmiş 3 aylık ana kuzusuna sahip çıkmış

Kızlar uzamış sarılık anne sütünden kaynaklı olduğu netleşirse 24saat anne sütü vermeyecekmişim.. Mama önerisi olarak aptamil kullananlar düşüncelerini benimle paylaşabilir mi?
Bizim doktorumuz böyle bir şey demedi 2 ay’a kadar uzayabilir dedi. Hatta dün farkettim gözlerindeki sarılık gitmiş

Ayy simdi intagramda bi emzirme danismaninin yazisini okudum. Aile 3 aylik bir bebegi evlat edinmis ve anne emzirmek istemis kadina gitmisler ve anneden zaman icinde sut gelmis emziriyormus nasi duygulandim yaaa
Benim hipofiz bezimde tümör var 18 yaşımdan beri prolaktin(süt hormonu) etkilendiği için göğüslerimin defalarca süt dolup aktığını bilirim. Doktorların ısrarla söylediği asla göğüs ucunun uyarılmaması gerektiğiydi taktığım sütyen bile tetikliyordu hemen süt geliyordu. Göğüs uyarılıp birde evlat sevgisi eklendiyse gelmiştir sütler MaşaAllah onlara birçok evlat edinen aileden duyuyorum bu haberi

Canım benim ilk kızımda alerji durumu yaşamıştık ilk önce yeşil kaka sonra mukus eklendi en sonda kanlı kaka görünce anlamıştık alerji olduğunu. Yeşil kaka tek başına sorun teşkil etmiyor dediler bana hep ama sen takipte kal yinede

Bizim doktorumuz böyle bir şey demedi 2 ay’a kadar uzayabilir dedi. Hatta dün farkettim gözlerindeki sarılık gitmiş
Gözlerindeki sarılık beni çok rahatsız ediyor.. seninkinin gözlerinde Nasıl bir sarılık vardı? Benimkinin bazen hafif bazen yoğun Anlamıyorum bir türlü.. Tahlillere bakmadan emin olamazmış doktor anne sütünden kaynaklı olup olmadığını.. Kızımda da vardı uzayan sarılık dedim ama kabul etmedi doktor illaki tahllleri görmesi gerekiyormuş..

Canım meme ni ver ama fazla inatlaşmayın o kadar akıllılarki sen zorladıkça oda zorluyor ben aventin anne ucu gibi olan biberonu aldım 125lik biberon vermeden parmağımı veriyorum saniyelik nasıl emiyor gerçi benim oğlan herşeyi emiyor Bi beni emmiyor du iki üç gündür 10 dakka kadar emmiyor 5dakkası yalandan emmek sonra gene biberonla mamasını veriyorum biberonu kesemem çünkü aç kalır benimkide deliriyor du önce meme görünce, ağzına veriyordum tutmak istemsse ısrar etmiyordum çenesi kuvvetlendikçe biraz biraz tutuyor işte bide çok açken asla tutmak istemiyor az mama verdim sonra gazını alıp meme denedim işte biraz emiyor artık ama hala memeden doymuyor. Doymasada sütün artmasını sağladı okadar emmesi canım benim kendinide bebişide zorlama fazla doyurduktan sonra aç göğsünü orda uyusun biraz burnuna sütünden sür orda yatması bile sütün akmasını sağlıyor benim çabam da artık emerek doyması için değil sütüm kesilmesin diye. Kızlar lokum yiyin baya faydası oluyor süte bide uyumak bebeler den fırsat buldukça uyuyun süt ozaman depolanıyor.

Kızımın yüzü 2 haftadır bu şekilde azalacağı yerde artıyor bu minik sivilceler. İsilik olduğunu düşünmüyorum isilikte daha çok kızarıklık oluyor hatta ensesi terlemiş geçen kolumda yatarken orda var İsilik kırmızı kırmızı. Yüzünde renk değişimi yok dokunduğumda kum gibi o kadar çok ki kaşıntı huzursuzluk durumuda yok nedir bu nasıl geçer acaba?

Ağız kenarında da var mı acaba? Gıda alerjisi gibi duruyor genelde sut ve süt ürünlerinden oluyor sütten bebeğe geçiyor. Mama kullanıyor musunuz ? Bazı mamalarda inek sütü proteini olduğu için mama da alerji yapabiliyor çünkü. Cocuk doktoruna gösterin gün içerisinde ılık su ile yüzünü yıkayıp kurulayabilirsiniz belki bir krem verir doktor.

1 gün yıkıyorum, 1 gün yıkamıyorum canım.
Tek mi yikiyorsun ? Esim usengec aksamalri yorgun oluyor bide oglum babayla surekli oyun oynamak istiyor onla oyniyom derken iyice hasat oluyor adam kv desen ben korkarim der beceremez. Annem geldi oda hastalandi yatiyor yani yardim edecek kimse yok 4 gundur kizi yikayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…