2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayır kulaklar yanaklar ve alnında var sadece anne sütü ile besleniyor. Ya en korktuğum süt ürünleri alerjisi ilk kızmdada vardı diyeti çok zor oluyor inşaAllah alerji değildir. Teşekkürler cevabın için canım

Ben okuyorum Felak nas ayetelkürsi kime okutuyum her zaman karnını sırtını ova ova okuyorum bazen çok rahatlatıyor. Zor durumda okunuyor kendimiz severken bile nazar edebiliyoruz zaten en çok anne babanın nazarı değermiş.

Benim kızda da var ağız çevresinde daha çok biraz araştırdım alerji olabilir diyor cumartesi kontrolumuz var o zaman doktora danısacagım

Bismillah de başla ben hep tek başıma yıkıyorum eşim olsada sadece üşümesin diye ben köpüklerken su döküyor o kadar işin başına geçince cesaret geliyor yapıyorsun bir şekilde ben geçen lavaboda musluğun altında popoyu yıkarken amaan nolucak yıkayıvereyim çocuğu dedim soydum muslukta yıkadım şipşak

Benim kızda da var ağız çevresinde daha çok biraz araştırdım alerji olabilir diyor cumartesi kontrolumuz var o zaman doktora danısacagım
İnşaAllah geçici birşeydir çok zor oluyor bu alerji işleri hem sen yiyemiyorsun sütünün kalitesi düşüyor ek gıdaya geçince bebeğe veremiyorsun kısır döngü gibi dön dolaş aynı şeyleri yap sıkılıyor çocuk yemiyor falan

Kakasında mukus veya kan varmı takip et özellikle süt ürünleri alerjisinde kan çok oluyor benim kızda öyle belirti göstermişti. Çokça karın ağrısı yaşıyorduk

Kakasında mukus veya kan varmı takip et özellikle süt ürünleri alerjisinde kan çok oluyor benim kızda öyle belirti göstermişti. Çokça karın ağrısı yaşıyorduk
Mukus ve kan yok canım karın ağrısı gazdan dolayı oluyor alerji ile ayırt etmekte zor işte ancak doktor anlayabilir

Kuvetinde yikarken file mi kullaniuorsun

Canım çok geçmiş olsun. Geçen sene benim arkadaşın bebeği de böyle olmuştu. Mustelanın bir kremi çok iyi gelmişti anında geçirmişti istersen bir araştır onu

Selam kizlar .. regl oldum ben... Anam ne cabuk duzene girdi dimi biraz olmasaydi catlardi nefret ediyorum resmen yaaa
Mamayla gidenlerde öyle oluyo.. Sütün koruması diye bir şey yok aslında ona güven pek olmaz ama 2 durumu sağlaman lazım hadi biraz güveneyim dermek istersen
1. Si bebek anne sütü dışında su bile almayacak
2.si de hiç adet görmeyeceksin
Benim ilk bebiste 40 imda adetim geldi ki bende mamayla beraber gidiyordum

Aslinda baya da pozitif dusunuyodum bu kez emzirme ve sut konusundaama iste ne bileyim bi cogalamadi..bi ara iyi gidiyoduk ama simdi basa donduk. Pes etmek icin erken birqz daha cabalamak.lazim
Canım hergün bol bol olmuyor ya, ben hala arada kalıyorum, bir gün cok cok emiyo, diğer gün boğuşarak emiyo, yalnız değilsin

Benim kızımda da bu kadar olmasa da var bu tarz şeylerden 7 şubatta doktora götürdüm normal dedi hiç bir şey sürme dedi .isilik değildir bence de zira aşırı sıcak değil bizim ev

Canım çok geçmiş olsun. Geçen sene benim arkadaşın bebeği de böyle olmuştu. Mustelanın bir kremi çok iyi gelmişti anında geçirmişti istersen bir araştır onu
Teşekkür ederim Hangi krem acaba biliyor musun? Yüzüne hiçbirşey kullanmıyorum ama doktora danışırım yinede

Aman yok kiz ben adet olmasam bile sut koruyor die dusunmem allah korusun benimde ilkinde de hemen duzene girdi yine masallah diyim tabi o ayri olamamanin skintisi da daha baska
Bu arada kanama baya baya fazla arada pihtida var bugun asm de sabah kan verdim doktora sordum kan sonucuna gore konusalim gormeden cevap veremem dedi. Bakalim bekliyorum.

Benim kızımda da bu kadar olmasa da var bu tarz şeylerden 7 şubatta doktora götürdüm normal dedi hiç bir şey sürme dedi .isilik değildir bence de zira aşırı sıcak değil bizim ev
Yüzüne hiçbirşey sürmüyorum zaten giderek çoğalması beni korkuttu. İnternette kullanılan şampuanın ph derecesinin cildine fazla gelmesinden olabileceği yazıyor sütlü sabunlardan kullanın diyor ama banyo yaptırırkende dikkat ediyorum yüzüne hiç sürmüyorum ben şampuan falan. Dokununca kum gibi pürüzsüz cildini özledim kuzumun

Hafif vardı gözlerinde, vücudunda geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…