Ağız kenarında da var mı acaba? Gıda alerjisi gibi duruyor genelde sut ve süt ürünlerinden oluyor sütten bebeğe geçiyor. Mama kullanıyor musunuz ? Bazı mamalarda inek sütü proteini olduğu için mama da alerji yapabiliyor çünkü. Cocuk doktoruna gösterin gün içerisinde ılık su ile yüzünü yıkayıp kurulayabilirsiniz belki bir krem verir doktor.
Hayır kulaklar yanaklar ve alnında var sadece anne sütü ile besleniyor. Ya en korktuğum süt ürünleri alerjisi ilk kızmdada vardı diyeti çok zor oluyor inşaAllah alerji değildir. Teşekkürler cevabın için canım
Kırkımın çıkmasını dört gözle bekliyorum valla, çocuk ağlayınca bi felak nas okuyamıyorum böyle
Yanlış mı normalde lohusayken okunamıyor diye biliyorum acaba okunabiliyor mu
Bir de kanaman bitti mi?
Ben okuyorum Felak nas ayetelkürsi kime okutuyum her zaman karnını sırtını ova ova okuyorum bazen çok rahatlatıyor. Zor durumda okunuyor kendimiz severken bile nazar edebiliyoruz zaten en çok anne babanın nazarı değermiş.
Hayır kulaklar yanaklar ve alnında var sadece anne sütü ile besleniyor. Ya en korktuğum süt ürünleri alerjisi ilk kızmdada vardı diyeti çok zor oluyor inşaAllah alerji değildir. Teşekkürler cevabın için canım
Tek mi yikiyorsun ? Esim usengec aksamalri yorgun oluyor bide oglum babayla surekli oyun oynamak istiyor onla oyniyom derken iyice hasat oluyor adam kv desen ben korkarim der beceremez. Annem geldi oda hastalandi yatiyor yani yardim edecek kimse yok 4 gundur kizi yikayamiyorum
Bismillah de başla ben hep tek başıma yıkıyorum eşim olsada sadece üşümesin diye ben köpüklerken su döküyor o kadar işin başına geçince cesaret geliyor yapıyorsun bir şekilde ben geçen lavaboda musluğun altında popoyu yıkarken amaan nolucak yıkayıvereyim çocuğu dedim soydum muslukta yıkadım şipşak
İnşaAllah geçici birşeydir çok zor oluyor bu alerji işleri hem sen yiyemiyorsun sütünün kalitesi düşüyor ek gıdaya geçince bebeğe veremiyorsun kısır döngü gibi dön dolaş aynı şeyleri yap sıkılıyor çocuk yemiyor falan
Kakasında mukus veya kan varmı takip et özellikle süt ürünleri alerjisinde kan çok oluyor benim kızda öyle belirti göstermişti. Çokça karın ağrısı yaşıyorduk
Kakasında mukus veya kan varmı takip et özellikle süt ürünleri alerjisinde kan çok oluyor benim kızda öyle belirti göstermişti. Çokça karın ağrısı yaşıyorduk
Bismillah de başla ben hep tek başıma yıkıyorum eşim olsada sadece üşümesin diye ben köpüklerken su döküyor o kadar işin başına geçince cesaret geliyor yapıyorsun bir şekilde ben geçen lavaboda musluğun altında popoyu yıkarken amaan nolucak yıkayıvereyim çocuğu dedim soydum muslukta yıkadım şipşak
Eki Görüntüle 3004212
Kızımın yüzü 2 haftadır bu şekilde azalacağı yerde artıyor bu minik sivilceler. İsilik olduğunu düşünmüyorum isilikte daha çok kızarıklık oluyor hatta ensesi terlemiş geçen kolumda yatarken orda var İsilik kırmızı kırmızı. Yüzünde renk değişimi yok dokunduğumda kum gibi o kadar çok ki kaşıntı huzursuzluk durumuda yok nedir bu nasıl geçer acaba?
Canım çok geçmiş olsun. Geçen sene benim arkadaşın bebeği de böyle olmuştu. Mustelanın bir kremi çok iyi gelmişti anında geçirmişti istersen bir araştır onu
Mamayla gidenlerde öyle oluyo.. Sütün koruması diye bir şey yok aslında ona güven pek olmaz ama 2 durumu sağlaman lazım hadi biraz güveneyim dermek istersen
1. Si bebek anne sütü dışında su bile almayacak
2.si de hiç adet görmeyeceksin
Benim ilk bebiste 40 imda adetim geldi ki bende mamayla beraber gidiyordum
Aslinda baya da pozitif dusunuyodum bu kez emzirme ve sut konusundaama iste ne bileyim bi cogalamadi..bi ara iyi gidiyoduk ama simdi basa donduk. Pes etmek icin erken birqz daha cabalamak.lazim
Eki Görüntüle 3004212
Kızımın yüzü 2 haftadır bu şekilde azalacağı yerde artıyor bu minik sivilceler. İsilik olduğunu düşünmüyorum isilikte daha çok kızarıklık oluyor hatta ensesi terlemiş geçen kolumda yatarken orda var İsilik kırmızı kırmızı. Yüzünde renk değişimi yok dokunduğumda kum gibi o kadar çok ki kaşıntı huzursuzluk durumuda yok nedir bu nasıl geçer acaba?
Benim kızımda da bu kadar olmasa da var bu tarz şeylerden 7 şubatta doktora götürdüm normal dedi hiç bir şey sürme dedi .isilik değildir bence de zira aşırı sıcak değil bizim ev
Canım çok geçmiş olsun. Geçen sene benim arkadaşın bebeği de böyle olmuştu. Mustelanın bir kremi çok iyi gelmişti anında geçirmişti istersen bir araştır onu
Mamayla gidenlerde öyle oluyo.. Sütün koruması diye bir şey yok aslında ona güven pek olmaz ama 2 durumu sağlaman lazım hadi biraz güveneyim dermek istersen
1. Si bebek anne sütü dışında su bile almayacak
2.si de hiç adet görmeyeceksin
Benim ilk bebiste 40 imda adetim geldi ki bende mamayla beraber gidiyordum
Aman yok kiz ben adet olmasam bile sut koruyor die dusunmem allah korusun benimde ilkinde de hemen duzene girdi yine masallah diyim tabi o ayri olamamanin skintisi da daha baska
Bu arada kanama baya baya fazla arada pihtida var bugun asm de sabah kan verdim doktora sordum kan sonucuna gore konusalim gormeden cevap veremem dedi. Bakalim bekliyorum.
Kızlar uzamış sarılık anne sütünden kaynaklı olduğu netleşirse 24saat anne sütü vermeyecekmişim.. Mama önerisi olarak aptamil kullananlar düşüncelerini benimle paylaşabilir mi?
Benim kızımda da bu kadar olmasa da var bu tarz şeylerden 7 şubatta doktora götürdüm normal dedi hiç bir şey sürme dedi .isilik değildir bence de zira aşırı sıcak değil bizim ev
Yüzüne hiçbirşey sürmüyorum zaten giderek çoğalması beni korkuttu. İnternette kullanılan şampuanın ph derecesinin cildine fazla gelmesinden olabileceği yazıyor sütlü sabunlardan kullanın diyor ama banyo yaptırırkende dikkat ediyorum yüzüne hiç sürmüyorum ben şampuan falan. Dokununca kum gibi pürüzsüz cildini özledim kuzumun
Gözlerindeki sarılık beni çok rahatsız ediyor.. seninkinin gözlerinde Nasıl bir sarılık vardı? Benimkinin bazen hafif bazen yoğun Anlamıyorum bir türlü.. Tahlillere bakmadan emin olamazmış doktor anne sütünden kaynaklı olup olmadığını.. Kızımda da vardı uzayan sarılık dedim ama kabul etmedi doktor illaki tahllleri görmesi gerekiyormuş..