File almadim oglumda rahat edememistim kullanmamistik bunda da kullanamam dedim belki filede tek basima daha kolay olur deneyeyim bi. En kotu kuveti biraz suyla doldurur direk icine yatirip yikarim son durulama suyunu elime yatiririm dokerim bakalim ya allah demek lazim. Dusurmekten flan korkmuyorum düşürmem ama usuturum die endisem esim kolunda tutuyor ben surekli su dokerek sabunluyorum cocugu tek olunca hizli davranamazmisim gibime gelio ama bi yerden baslamak lazim buyudukce kokacak cocukEvet file ile yıkıyorum zatel el kadarlar 2 dkda yıkanıyor
Aynısı bizde oldu saç diplerinde kulaklarında bile olmaya başlamıştı, doktor krem verdi bir kez sürdüm geçtiEki Görüntüle 3004212
Kızımın yüzü 2 haftadır bu şekilde azalacağı yerde artıyor bu minik sivilceler. İsilik olduğunu düşünmüyorum isilikte daha çok kızarıklık oluyor hatta ensesi terlemiş geçen kolumda yatarken orda var İsilik kırmızı kırmızı. Yüzünde renk değişimi yok dokunduğumda kum gibi o kadar çok ki kaşıntı huzursuzluk durumuda yok nedir bu nasıl geçer acaba?
Kardeşimle yıkıyorum canım, aynı sitede oturuyoruz.Diyelim ki kimse yok filesini takıp yatırırdım saçını ve önden vücudunu yıkardım diğer türlü tek yıkanmıyor.Tek mi yikiyorsun ? Esim usengec aksamalri yorgun oluyor bide oglum babayla surekli oyun oynamak istiyor onla oyniyom derken iyice hasat oluyor adam kv desen ben korkarim der beceremez. Annem geldi oda hastalandi yatiyor yani yardim edecek kimse yok 4 gundur kizi yikayamiyorum
Ayyyy dun gece alt acma yaymadim saat 2.5 gibiEvet yoksa sürekli kazalar yaşarız,
İste onden sabunlarken aktif su dokulmesi olmaz die usuturum gibime gelio benimki manyaklik ya usurse ya bilmem ne olursa baska bisi degilKardeşimle yıkıyorum canım, aynı sitede oturuyoruz.Diyelim ki kimse yok filesini takıp yatırırdım saçını ve önden vücudunu yıkardım diğer türlü tek yıkanmıyor.
Belli oldu sonuçlar.. Anne sütünden kaynaklıymış.. 24saat anne sütü vermicekmşşimHafif vardı gözlerinde, vücudunda geçmişti
Yüzüne hiçbirşey sürmüyorum zaten giderek çoğalması beni korkuttu. İnternette kullanılan şampuanın ph derecesinin cildine fazla gelmesinden olabileceği yazıyor sütlü sabunlardan kullanın diyor ama banyo yaptırırkende dikkat ediyorum yüzüne hiç sürmüyorum ben şampuan falan. Dokununca kum gibi pürüzsüz cildini özledim kuzumun
Belli oldu sonuçlar.. Anne sütünden kaynaklıymış.. 24saat anne sütü vermicekmşşim
Evet 24 saat boyunca kendi sütümü de toplayacakmışım.. Sonra Emziremeye devam ve topladığım sütleri de verecekmişim yavaş yavaş..Geçmiş olsun 24 saat sonrası emzirmeye devam mı yoksa mama mı nasıl bir yol izliyorlar acaba bir de 24 saat yeterli mi acep
Neden oluyormuş peki canım bişey söyledi mi?Aynısı bizde oldu saç diplerinde kulaklarında bile olmaya başlamıştı, doktor krem verdi bir kez sürdüm geçti
Meme kavgası bizdede var. Sütün azlığından mıdır ki? Ben öyle yaptığında mememi sıkıyorun bakıyorum süt var . O yüzden hep gaza bağlıyordum.Evet sagmayi birakmistim cocuk memeyle kavgaya basladi yine sagayim dedim bir de ne goreyim cocuk hakli..emzir diyolar da iste sut azsa emmiyo ya da emiyo ama mama da istiyo..yumurta mi tavuktan..
Daha büyük çocuğu olanlar mutlaka sizde bu sene öksürük salgınına yakalanmışsınızdır. 3 aydır artan azalan şekilde sürekli öksürüyor 5 yaşındaki. Bugün gene 2 gündür tavan yaptı. Sizlerin bir formülü var mı öksürüğe?
Birde minnakların tırnaklarını kestiniz mi?
Kızlar bebeğimin yanaklarında ve saç diplerinde isilikler oluştu ne yapabilirim geçmesi için ?
Alt değiştirme bezi kullanıyor musunuz? Bez masrafının yanında bir de onun masrafı var sürekli
Ben tavsiye etmem ama cocuktan cocgua degisir. Hipp cok guzel bir mama butda daha once konusmustuk, alman ve organik. Iki kutu bitirdik hic sorun yoktu bitince evde aptamil oldugu icin onunla devam ettik 2 gun kullandik 2 gun agladi kizim..hemen biraktik burdaki baska bir mamaya gectik sukur duzeldi.Kızlar uzamış sarılık anne sütünden kaynaklı olduğu netleşirse 24saat anne sütü vermeyecekmişim.. Mama önerisi olarak aptamil kullananlar düşüncelerini benimle paylaşabilir mi?
Bizim de yesil kakamiz. Normal degil miymis?Mukus ve kan yok canım karın ağrısı gazdan dolayı oluyor alerji ile ayırt etmekte zor işte ancak doktor anlayabilir
Canım hergün bol bol olmuyor ya, ben hala arada kalıyorum, bir gün cok cok emiyo, diğer gün boğuşarak emiyo, yalnız değilsin
İlk zamanlar öyleler. Benimkide devamlı uyuyordu. Hatta yıkandığında ne yaparsan yap uyanmıyordu.Kızlar günaydın, benim bebeğim bugün 15 günlük. Çok şükür sarılık değiliz olmadık da. Ama hala çok uyuyo yasizinkiler uyumuyo falan ya, hep mi uyumuyorlardı yoksa belli bi zamandan sonra mı böyle oldular. Bazen emzirmek için çok fazla uğraşıyorum uyansın diye
ne kadar çabuk oldun. En azında 3-4 ay bekleyeydi.Selam kizlar .. regl oldum ben... Anam ne cabuk duzene girdi dimi biraz olmasaydi catlardinefret ediyorum resmen yaaa
Ben once altina bakiyorum cunku bizimkinin asla kirli beze tahammulu yok, sonra gaz varmi diye sirtina pitpit bisiler, eger mesele o degilse hoppidi fln yapioyrum ayakta, en son mama veriyorum aliyo ve susuyo.Meme kavgası bizdede var. Sütün azlığından mıdır ki? Ben öyle yaptığında mememi sıkıyorun bakıyorum süt var . O yüzden hep gaza bağlıyordum.
Evet yoksa zor olur ama ben tek kullanimliklari dorde bolup kullaniyorum. Cok buyuk cunku. Bir de eger onlari te4cih etmezsen yikanabilir olanlar var onlardan al 2-3 tane donusumlu yikar kullanirsin. Hergun carsaf yikamaktan iyidir :)Alt değiştirme bezi kullanıyor musunuz? Bez masrafının yanında bir de onun masrafı var sürekli
Seninki ne zaman değişmeye başladı canım?İlk zamanlar öyleler. Benimkide devamlı uyuyordu. Hatta yıkandığında ne yaparsan yap uyanmıyordu.
ne kadar çabuk oldun. En azında 3-4 ay bekleyeydi.
1.ay kontrolünde oğlum a da uzamış anne sütü sarılığı dedi doktor ama önemli birşey değil teste gerek yok dedı siz değerlere yeniden mi baktırdınız. Önemli birşey mi acaba beni de bilgilendirir misinizKızlar uzamış sarılık anne sütünden kaynaklı olduğu netleşirse 24saat anne sütü vermeyecekmişim.. Mama önerisi olarak aptamil kullananlar düşüncelerini benimle paylaşabilir mi?
Benim bebeiğiminde 2-3 haftadır böyleydi . Ama bizimkine isilik dedi doktor. Çok öpmeyin dedi . Ama bizim abimiz her dakika öptüğünden . Birde bizimkinin isiliklerinin üzeri kurudu kabuk kabuk oldu. Doktor krem verdi. Neyse kabuklanma gitti. Ama isilik hala devam ediyor. Bende bebek cildini çok özledimYüzüne hiçbirşey sürmüyorum zaten giderek çoğalması beni korkuttu. İnternette kullanılan şampuanın ph derecesinin cildine fazla gelmesinden olabileceği yazıyor sütlü sabunlardan kullanın diyor ama banyo yaptırırkende dikkat ediyorum yüzüne hiç sürmüyorum ben şampuan falan. Dokununca kum gibi pürüzsüz cildini özledim kuzumun
Canım yüzünde dokuntuler var benim kizda sadece kakası normal geliyor banaBen tavsiye etmem ama cocuktan cocgua degisir. Hipp cok guzel bir mama butda daha once konusmustuk, alman ve organik. Iki kutu bitirdik hic sorun yoktu bitince evde aptamil oldugu icin onunla devam ettik 2 gun kullandik 2 gun agladi kizim..hemen biraktik burdaki baska bir mamaya gectik sukur duzeldi.
Bizim de yesil kakamiz. Normal degil miymis?
Evet aptal oldum valla...Mesela dun gece esim salonda uyutmus ben yatakta bayilmisim bi uyandim saat gece 4... oyle dinlenince bebis emiyo simdi huysuzlanmadan cok sukur ve maasallah diim simdi gene baslamasin aglamaya
Canım inşallah daha fazla memede durduğu günleri de görürsün tez zamanda. Bana moral oldun benim kız 17 günlük daha, belki bir haftaya falan onun da çene kasları kuvvetlenir de emer artık inşallah. Benimki meme vereceğimi anlayınca çok ağlıyor bağıra bağıra, benim de sinirlerim iyice laçka oluyor o öyle ağlayıp bağırınca, uykusuzluk, dikişler de cabası. Ten tene temas da yapmaya çalışıyorum dediğin gibi ama hala sakinleşmedi.Canım meme ni ver ama fazla inatlaşmayın o kadar akıllılarki sen zorladıkça oda zorluyor ben aventin anne ucu gibi olan biberonu aldım 125lik biberon vermeden parmağımı veriyorum saniyelik nasıl emiyor gerçi benim oğlan herşeyi emiyor Bi beni emmiyor duiki üç gündür 10 dakka kadar emmiyor 5dakkası yalandan emmek sonra gene biberonla mamasını veriyorum biberonu kesemem çünkü aç kalır benimkide deliriyor du önce meme görünce, ağzına veriyordum tutmak istemsse ısrar etmiyordum çenesi kuvvetlendikçe biraz biraz tutuyor işte bide çok açken asla tutmak istemiyor az mama verdim sonra gazını alıp meme denedim işte biraz emiyor artık ama hala memeden doymuyor. Doymasada sütün artmasını sağladı okadar emmesi canım benim kendinide bebişide zorlama fazla doyurduktan sonra aç göğsünü orda uyusun biraz burnuna sütünden sür orda yatması bile sütün akmasını sağlıyor benim çabam da artık emerek doyması için değil sütüm kesilmesin diye. Kızlar lokum yiyin baya faydası oluyor süte bide uyumak bebeler den fırsat buldukça uyuyun süt ozaman depolanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?