2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet file ile yıkıyorum zatel el kadarlar 2 dkda yıkanıyor
File almadim oglumda rahat edememistim kullanmamistik bunda da kullanamam dedim belki filede tek basima daha kolay olur deneyeyim bi. En kotu kuveti biraz suyla doldurur direk icine yatirip yikarim son durulama suyunu elime yatiririm dokerim bakalim ya allah demek lazim. Dusurmekten flan korkmuyorum düşürmem ama usuturum die endisem esim kolunda tutuyor ben surekli su dokerek sabunluyorum cocugu tek olunca hizli davranamazmisim gibime gelio ama bi yerden baslamak lazim buyudukce kokacak cocuk

Aynısı bizde oldu saç diplerinde kulaklarında bile olmaya başlamıştı, doktor krem verdi bir kez sürdüm geçti

Kardeşimle yıkıyorum canım, aynı sitede oturuyoruz.Diyelim ki kimse yok filesini takıp yatırırdım saçını ve önden vücudunu yıkardım diğer türlü tek yıkanmıyor.

Evet yoksa sürekli kazalar yaşarız,
Ayyyy dun gece alt acma yaymadim saat 2.5 gibi once altina zicti degiseyim derken temiz bezi koyana kadar ki hizliyim yani yataga sarrrrrr isedi ay derken cat ustune kustu dedim kizim kombo yaptin yani tebrikler zaten tek gozun kapali. Alt acma hayat kurtarir daha tobe yaymadan acmiyorum altini

Kardeşimle yıkıyorum canım, aynı sitede oturuyoruz.Diyelim ki kimse yok filesini takıp yatırırdım saçını ve önden vücudunu yıkardım diğer türlü tek yıkanmıyor.
İste onden sabunlarken aktif su dokulmesi olmaz die usuturum gibime gelio benimki manyaklik ya usurse ya bilmem ne olursa baska bisi degil

Bende şampuanı degdirmiyorum yüzüne sadece nemlendirici sürmüştüm ama o mu yaptı şu an bilemedim 1 ya da 2 kez kullandım hepi topu

Evet sagmayi birakmistim cocuk memeyle kavgaya basladi yine sagayim dedim bir de ne goreyim cocuk hakli..emzir diyolar da iste sut azsa emmiyo ya da emiyo ama mama da istiyo..yumurta mi tavuktan..
Meme kavgası bizdede var. Sütün azlığından mıdır ki? Ben öyle yaptığında mememi sıkıyorun bakıyorum süt var . O yüzden hep gaza bağlıyordum.

Kızlar bebeğimin yanaklarında ve saç diplerinde isilikler oluştu ne yapabilirim geçmesi için ?

Alt değiştirme bezi kullanıyor musunuz? Bez masrafının yanında bir de onun masrafı var sürekli

Kızlar uzamış sarılık anne sütünden kaynaklı olduğu netleşirse 24saat anne sütü vermeyecekmişim.. Mama önerisi olarak aptamil kullananlar düşüncelerini benimle paylaşabilir mi?
Ben tavsiye etmem ama cocuktan cocgua degisir. Hipp cok guzel bir mama butda daha once konusmustuk, alman ve organik. Iki kutu bitirdik hic sorun yoktu bitince evde aptamil oldugu icin onunla devam ettik 2 gun kullandik 2 gun agladi kizim..hemen biraktik burdaki baska bir mamaya gectik sukur duzeldi.
Mukus ve kan yok canım karın ağrısı gazdan dolayı oluyor alerji ile ayırt etmekte zor işte ancak doktor anlayabilir
Bizim de yesil kakamiz. Normal degil miymis?
Canım hergün bol bol olmuyor ya, ben hala arada kalıyorum, bir gün cok cok emiyo, diğer gün boğuşarak emiyo, yalnız değilsin
Evet aptal oldum valla...Mesela dun gece esim salonda uyutmus ben yatakta bayilmisim bi uyandim saat gece 4... oyle dinlenince bebis emiyo simdi huysuzlanmadan cok sukur ve maasallah diim simdi gene baslamasin aglamaya

İlk zamanlar öyleler. Benimkide devamlı uyuyordu. Hatta yıkandığında ne yaparsan yap uyanmıyordu.

Selam kizlar .. regl oldum ben... Anam ne cabuk duzene girdi dimi biraz olmasaydi catlardi nefret ediyorum resmen yaaa
ne kadar çabuk oldun. En azında 3-4 ay bekleyeydi.

Meme kavgası bizdede var. Sütün azlığından mıdır ki? Ben öyle yaptığında mememi sıkıyorun bakıyorum süt var . O yüzden hep gaza bağlıyordum.
Ben once altina bakiyorum cunku bizimkinin asla kirli beze tahammulu yok, sonra gaz varmi diye sirtina pitpit bisiler, eger mesele o degilse hoppidi fln yapioyrum ayakta, en son mama veriyorum aliyo ve susuyo.
Mamanin bollugundan sonra meme zor gelio. Bazen ayakta hoplatirken memeyi verince aliyo, bazen once biraz mama verip memeye donunce aliyo, bazen sevdigi memeden baslatinca aliyo ama bazen de kendini yirtsan almiyo. Dun bana oldugu gibi mesela.. ama vazgecmicez bir damla da olsa anne sutu anne sutudur.

Alt değiştirme bezi kullanıyor musunuz? Bez masrafının yanında bir de onun masrafı var sürekli
Evet yoksa zor olur ama ben tek kullanimliklari dorde bolup kullaniyorum. Cok buyuk cunku. Bir de eger onlari te4cih etmezsen yikanabilir olanlar var onlardan al 2-3 tane donusumlu yikar kullanirsin. Hergun carsaf yikamaktan iyidir :)

Kızlar uzamış sarılık anne sütünden kaynaklı olduğu netleşirse 24saat anne sütü vermeyecekmişim.. Mama önerisi olarak aptamil kullananlar düşüncelerini benimle paylaşabilir mi?
1.ay kontrolünde oğlum a da uzamış anne sütü sarılığı dedi doktor ama önemli birşey değil teste gerek yok dedı siz değerlere yeniden mi baktırdınız. Önemli birşey mi acaba beni de bilgilendirir misiniz

Benim bebeiğiminde 2-3 haftadır böyleydi . Ama bizimkine isilik dedi doktor. Çok öpmeyin dedi . Ama bizim abimiz her dakika öptüğünden . Birde bizimkinin isiliklerinin üzeri kurudu kabuk kabuk oldu. Doktor krem verdi. Neyse kabuklanma gitti. Ama isilik hala devam ediyor. Bende bebek cildini çok özledim

Canım yüzünde dokuntuler var benim kizda sadece kakası normal geliyor bana

Canım inşallah daha fazla memede durduğu günleri de görürsün tez zamanda. Bana moral oldun benim kız 17 günlük daha, belki bir haftaya falan onun da çene kasları kuvvetlenir de emer artık inşallah. Benimki meme vereceğimi anlayınca çok ağlıyor bağıra bağıra, benim de sinirlerim iyice laçka oluyor o öyle ağlayıp bağırınca, uykusuzluk, dikişler de cabası. Ten tene temas da yapmaya çalışıyorum dediğin gibi ama hala sakinleşmedi.
Bu arada arkadaşlar benim sezeryan yerimin sağ ucu şişti, dr 5 hafta sonra gel bir daha demişti ama sizce gitmeli miyim? Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…