2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimki de böyle

Evet sagmayi birakmistim cocuk memeyle kavgaya basladi yine sagayim dedim bir de ne goreyim cocuk hakli..emzir diyolar da iste sut azsa emmiyo ya da emiyo ama mama da istiyo..yumurta mi tavuktan..
Sağma ile az çıkmasına lütfen aldanmayın çocuğun damaklariyla çekmesi makine gücü ile aynı değil kesinlikle moralinizi bozmayın.Atak dönemindeler şu sıralar meme istememesi veya düşkün olmasi bu süreçte normal.

Alintilayip cvp yazamamisim yine.. ceviz kürü diye bisi okumustum cevizi suya koyup bekletip suyunu ic8nce jesiyomus diye. Bir de pekmez de ise yariodu kizimda. Kucuk olmasa ustune karabiber atip da yiyebilirdi hatta.

Sertlik var mi o kisimda. Bir de tam simetrik mi dikis cizgin ona bak istersen aynayla ya da esin baksin. Ben yukardan bakinca sol kismin hafif sis oldugunu farkettim aynayla bakinca dikisin sola dogru daha fazla oldugunu gordum sis gorunmesinin nedeni o bence ama Hafif de sertlik var. 4 hafta kontrolumde sorucam.

Neden oluyormuş peki canım bişey söyledi mi?
Yok canım demedi ama babasının sakalları var her öptüğünde kızarıyor ve pıtır pıtır oluyor, bence babasının sakallarına mikrop kaptı öptürmüyorum şimdi akşama sakallarını kestircekmiş bu arada nerisona c diye bir krem verdi doktor, birkez sürdüm bidaha sürmedim ama hemen geçti bizimde aynı sizinki gibiydi

İçi köpük dolu fileler güzel oluyor. Küvetin içini suyla doldurup kafasını elimle tutup yatırıyorum. Çok güzel yüzüyor

Anladım canım. Ben mama hiç başlamadım. O yüzden senin gibi denemedim. Birde yedikten sonra kusmasıda çok doktorda çok yediği için dediğinden süt yetiyordur diye düşündüm. Artık 2. Ay aldığı kiloya göre doyup doymadığı belli olacak.

kusuyorsa bence de yetiyordur. benimki hic kusmadi mesela. anca mamayi fazla kacirirsa azicik o kadar

Kizlar benimkinin gene kolik gibi aglamasi tuttu annem olaya el atti mamada yiyo bi cocuk hemen su ver dedi yok mok dediysemde kazanan annem oldu ve 2 cay kasigi su verdik cocuk tik sustu ve uyudu annem dio bakkkk gordunmu buyuk her zaman dogru soyler sen doktorlarin bilmisligine bakma bizlerde boyle buyuttuk suyunu ver bu cocugun ben şok

Ya valla bazen anne sözü dinlemek geerekiyo bizi büyütmüşler ya illa vardır doğru bildikleri

Korona olduğumu bilmeden,ateşim yüksekken bile bebeğimi emzirdim.ben idrar yolu enf sandım Dün testim pozitif çıktı . Odaları ayırdık . Maske ,el yıkama dikkat ederek Emziriyorum eşim geri alıyor bebeği .ama ben korona çok kötüyken 39 falandı ateşim emzirmeye devam ettim..bebeğimin ateşi falan çıkarsa ne yapmalıyım. Geçiren anneler bir akıl verin .bulaştıysa nasıl anlarım. Bugünde emdi ama son emmeye geldiğinde vücudu sıcak geldi bana fiblasyondan kimse gelmedi. Telefonda maske ile emzirebilirsin 7 gün karantina dediler

Birinci ay kontrolünde doktor uzamış sarılık dedi ve test önermedi ama 1 hafta daha devam ederse her ihtimale karşı test yapalım dedi.. Biz de testlerimizi bir hafta üstüne yaptırdık bazı sonuçlar bugün çıktı bazıları da 4 gün sonra çıkacakmış.. Bugünkü testlerin sonuçları temiz çıktı çok şükür..

Ben ilk çocuğumda mama+anne sütü veriyordum dr bana mama veriyorsanız günlük 2-3 çay kaşığı kaynamış soğumuş su vermelisiniz demişti demek ki gerçekten mama yeyince susuyorlar

Evet hem şiş hem sert dikişin sağ ucu. Sağ tarafımdan kist de alındı sezeryanda ondan dikiş oranı çok olabilir dediğin gibi canım. Benim de kontrole daha çok var, hemen gitsem mi bilemedim o yüzden. Netten aratınca da dikişler ödem yapıyor yatıp dinlenmek lazım yazan çok var ama nerde yatıp dinleneceğiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…