2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Pozitif olarak doğum yaptım kızımda pozitif olarak doğdu ona rağmen bende enfeksiyon değerleri yükseldiği için onunda yükselebilir diye negatife dönene kadar emzirtmediler yoğun bakımda kaldı mama ile beslendi ne zaman negatife döndüm o zaman emzirmeye çağırdılar kızımın ateşi yükselmişti ve tüm gece ağlamıştı ondan şüphe ederek test yaptılar ve pozitif cikmisti.

Geçmiş olsun inşaAllah bian önce geçer. Sizinde sadece yüzünde mi var? İsilik olsa sadece yüzünde olmaz diye biliyorum ben sonuçta eğer bebek sıcaklıyorsa ençok sıcaklayan bölgelerde oluşuyor isilik büyük kızımın boynunda göğsünde olurdu mesela terlediğinde. Kaldı ki bizim bebiş ensesi dışında hiç terlemedi orada kolumdan terliyor emerken nadiren orada azıcık var İsilik kızıl kızıl. Haftaya doktor kontrolünde soracağım mutlaka inşaAllah önemli birşey değildir

Filyasyon ekibide gelmedi. Genelde korana olanlar emziriyor diye biliyordum.Anne sütü koruyor bebeği diye okumuştum. Telefonda da maskeli emzirebilirsin dedi. Ama hiç enfeksiyon falan sormadı.
Çok geçmiş olsun umarım atlatırız. Allah tüm hastalara acil şifa versin. .

Canım sen zaten rezene falanda veriyorsun sanırım suya neden karşı koydun ki su daha masum geliyor bana

Atlattık çok şükür çok geçmiş olsun umarım sizde kolaylıkla atlatırsınızDoktorlar bazı konularda catisiyorlar ne yazık ki herkes farklı bisey söylüyor

İyi de mama da zaten suyla hazırlanıyor ya o yüzden doktorlar vermeyin diyor, bir de bebeğin böbrekleri sudaki minarelleri süzecek kadar gelişik değilmiş diye verilmiyor diye biliyorum.

Canım sen zaten rezene falanda veriyorsun sanırım suya neden karşı koydun ki su daha masum geliyor bana
Sadece rezene veriyorum canim baska bidi vermiyorum. Rezeneyi doktorda onayladi ama tabi 2 cay kasigi kadar ver dedi. Ayrica rezenenin faydasini gercekten gordum bence ve ilactan daha masum geliyor bana iste herkesin icine sinen durumlar degisiyor bazen koru korune doktora inaniyorsun vs vs

Ben de hic oturamadim popomun ustune hep yat dediler ama olmuyo ki. Iki cocuk olunca.. bir de evde biri de olsa yardima senin evin senin duzenin mecburen kalkiyosun. Yani odem de olabilir.. Gidince sorucam ben daha erken gitmeyi dusunmedim agri yok, kanama sizinti vs yok dikiste. Belki kendiligindem gecer

Selam kızlar nasılsınız biz bugün devlet Hastanesi'ne gittik aklıma takılan bir konu var oğlum 5.gun kontrolde 3100gr di bugün 3950 Gr çıktı kilosu anne sütü ağırlıklı gidiyoruz günde bir kere bazen hiç mama veriyorum kilo alımı az geldi bana doymuyor olsa ağlardı diyorum cisli kakali bezi gayet iyi kilosu sizce az mı çok takıldım bu konuya mamami versem acaba ptesi bir ay kontrolumuz var özelde gidene kadar kendimi yiyeceğim sanirim

Cok sevinirim nasıl bi yol izledin banada yazarsan
CAnİM merhaba bugün gittim hastaneye ilk 28gun randewusuz gidilebiliyormus yenidoğan polikliniğine kalça ultrasonu için geldik dedim muayene etti sonra talepte bulundu radyoloji doktorlarımız yok randewu vermeye bilirler verirlerse de ileri tarihe verirler gününüz geçer özelde yaptırın isterseniz dedi tanıdık vardı hastanede ona söyledim ben o şekilde randewu aldık 45 gün diye biliyordum çekimi devlet değiştirmiş 60gunde çekiyormuş artık 60.gune randewumuzu aldık

Alt sınır 600 gr diye biliyorum canım senin oğlan daha fazla almış maşallah bence normal, her bebek tosun olacak diye bir şey yok, sağlığı yerinde olduktan sonra takılma canım.

Alt sınır 600 gr diye biliyorum canım senin oğlan daha fazla almış maşallah bence normal, her bebek tosun olacak diye bir şey yok, sağlığı yerinde olduktan sonra takılma canım.
Ayy içime su serptin çok teşekkür ederim bakalım ptesi doktor ne dicek kızımı emziremedim bunu emzirmeyi çok istedim duam kabul oldu bunda da sütüm yaramiyor olmasın die dua ediorm allaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…