Ben de hic oturamadim popomun ustune hep yat dediler ama olmuyo ki. Iki cocuk olunca.. bir de evde biri de olsa yardima senin evin senin duzenin mecburen kalkiyosun. Yani odem de olabilir.. Gidince sorucam ben daha erken gitmeyi dusunmedim agri yok, kanama sizinti vs yok dikiste. Belki kendiligindem gecer
Aynen öyle yatmak ne mümkün. Neyse sağlıklı olsunlar da inşallah bir şekilde bu günleri de atlatacağız. Bende biraz ağrı var ama sızıntı kanama falan yok Allahtan. İnşallah çabucak toparlarız bu sezeryan tahmin ettiğimden çok daha zormuş.
Geçmiş olsun inşaAllah bian önce geçer. Sizinde sadece yüzünde mi var? İsilik olsa sadece yüzünde olmaz diye biliyorum ben sonuçta eğer bebek sıcaklıyorsa ençok sıcaklayan bölgelerde oluşuyor isilik büyük kızımın boynunda göğsünde olurdu mesela terlediğinde. Kaldı ki bizim bebiş ensesi dışında hiç terlemedi orada kolumdan terliyor emerken nadiren orada azıcık var İsilik kızıl kızıl. Haftaya doktor kontrolünde soracağım mutlaka inşaAllah önemli birşey değildir
Kızlar benim oğlan sırt üstü yattığında zor nefes alıyormuş gibi oluyor. Uyuyamıyor. Hiii! Gibi sesler çıkarıyor. Artık sadece yüz üstü uykuya dalabiliyor. Normal mi bu durum? Dün gece boğulma gibi bir ses duyunca çok korktum. Yüz üstü yatırmaktan da korkuyorum.
Kızlar benim oğlan sırt üstü yattığında zor nefes alıyormuş gibi oluyor. Uyuyamıyor. Hiii! Gibi sesler çıkarıyor. Artık sadece yüz üstü uykuya dalabiliyor. Normal mi bu durum? Dün gece boğulma gibi bir ses duyunca çok korktum. Yüz üstü yatırmaktan da korkuyorum.
Selam kızlar nasılsınız biz bugün devlet Hastanesi'ne gittik aklıma takılan bir konu var oğlum 5.gun kontrolde 3100gr di bugün 3950 Gr çıktı kilosu anne sütü ağırlıklı gidiyoruz günde bir kere bazen hiç mama veriyorum kilo alımı az geldi bana doymuyor olsa ağlardı diyorum cisli kakali bezi gayet iyi kilosu sizce az mı çok takıldım bu konuya mamami versem acaba ptesi bir ay kontrolumuz var özelde gidene kadar kendimi yiyeceğim sanirim
Yok canım hiç az değil, 23 günde 850 gr almış, (doğum takvimin doğruysa) günlük yaklaşık 37 gr, doktorların istediği de 30-40 gr. Sizin ayda bir kiloyu geçiyor, gayet iyi bence kilosu beklenene göre
Selam kızlar nasılsınız biz bugün devlet Hastanesi'ne gittik aklıma takılan bir konu var oğlum 5.gun kontrolde 3100gr di bugün 3950 Gr çıktı kilosu anne sütü ağırlıklı gidiyoruz günde bir kere bazen hiç mama veriyorum kilo alımı az geldi bana doymuyor olsa ağlardı diyorum cisli kakali bezi gayet iyi kilosu sizce az mı çok takıldım bu konuya mamami versem acaba ptesi bir ay kontrolumuz var özelde gidene kadar kendimi yiyeceğim sanirim
CAnİM merhaba bugün gittim hastaneye ilk 28gun randewusuz gidilebiliyormus yenidoğan polikliniğine kalça ultrasonu için geldik dedim muayene etti sonra talepte bulundu radyoloji doktorlarımız yok randewu vermeye bilirler verirlerse de ileri tarihe verirler gününüz geçer özelde yaptırın isterseniz dedi tanıdık vardı hastanede ona söyledim ben o şekilde randewu aldık 45 gün diye biliyordum çekimi devlet değiştirmiş 60gunde çekiyormuş artık 60.gune randewumuzu aldık
Hayır kulaklar yanaklar ve alnında var sadece anne sütü ile besleniyor. Ya en korktuğum süt ürünleri alerjisi ilk kızmdada vardı diyeti çok zor oluyor inşaAllah alerji değildir. Teşekkürler cevabın için canım
Yok canım demedi ama babasının sakalları var her öptüğünde kızarıyor ve pıtır pıtır oluyor, bence babasının sakallarına mikrop kaptı öptürmüyorum şimdi akşama sakallarını kestircekmiş bu arada nerisona c diye bir krem verdi doktor, birkez sürdüm bidaha sürmedim ama hemen geçti bizimde aynı sizinki gibiydi
Ayyyy dun gece alt acma yaymadim saat 2.5 gibi once altina zicti degiseyim derken temiz bezi koyana kadar ki hizliyim yani yataga sarrrrrr isedi ay derken cat ustune kustu dedim kizim kombo yaptin yani tebrikler zaten tek gozun kapali. Alt acma hayat kurtarir daha tobe yaymadan acmiyorum altini
Dilimi ısırayım , bizim güneşli günlerimiz geldi galiba. Dün akşam ben güldüm, o da kucağımda kahkaha attı resmen .
Sesli güldü, uyanıktı. Taklit etmeye mi başladı. Denk mi geldi . Çok hoşuma gitti
Gündüzleri sürekli bi huysuzluk sürekli ağlama gazı zaten demiyorum sürekli çıkarıyo ama hala sancı çekiyo gibi ama gece bırak sabaha kadar uyur neden böyle?
Gündüzleri sürekli bi huysuzluk sürekli ağlama gazı zaten demiyorum sürekli çıkarıyo ama hala sancı çekiyo gibi ama gece bırak sabaha kadar uyur neden böyle?