2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Doymayan bebe yapmıslar 90cc ye cıktık mamada sütüm doyurucu değil yada yetmıyor bana kalırsa yeterlı anlamadm cocuk uyumuyor dıyenler doyup doymadıgına dıkkat etsın sanırım o hataya cok düşüyorum doydu neden uyumuyor dıyorum hep

Göğüs ucu yarasi olan arkadaşlar nasıl bir çözüm buldunuz. Denemediğim şey kalmadı. Düzeltmeyi geçtim daha kotuye gidiyor. silikon uçla emzirmek çözüm olur mu acaba?
Arkadaşım benimde denemediğim kalmamışdı iki çocugumdada ikisindede yara oldu dr um phlips gögüs ucu kalkanı onunaldım fayda etmedi kremler nerdeyse hepsini kullandım işe yaramadı arkadaşım birgün doğal bal mumu kapağını önerdiki yarım saat içinde bütün agrılarım gecti bir hafta içindede yaralarım iyi oldu ama 3 . Ayıma kadar kullandım çünkü benim gögüs ucum çok hasas yani kesinlikle al fayda bulacaksın gece gündüz tak çıkarmana gerek yok bedenibe göre iç çamaşırıyla sabitte duruyır kremlere yada başka şeye gerek yok çünkü nemlendiriyor aynı zamanda iyileştitiyorda iyileştşrme süresindede hiö agrı hissetmiyorsun bilenler bilmeyenlere söylesin ki o agrıları çözümü varken çekilmesin

24 saat sonra ne olacakmis peki
Çok geçmiş olsun
sarılık değeri 14 buçuk çıktı.. Şu aşamaya göre çok yüksek.. Anne sütü sarılığı fazla yükseltmiş yani.. Değeri düşürmek için süt kesilecek sonra tekrar anne sütüne devam.. Sanırım düşen sarılık tekrar yükselmiyormuş..

120 dene 90 i bayadir icio benimki 120 yapiyorum artik bazen iciyor bazen bitiremiyir.

Doyan çocukta illa uyuyacak diye bişey yok ki. Bazen de uykuyu kaçırıp uyumadıkları içinde çok huysuzlanıyolar.

Yok canım hiç az değil, 23 günde 850 gr almış, (doğum takvimin doğruysa) günlük yaklaşık 37 gr, doktorların istediği de 30-40 gr. Sizin ayda bir kiloyu geçiyor, gayet iyi bence kilosu beklenene göre
28 gunluguz cnm kızım üç ay iki kilo iki kilo almıştı bu nerdeyse bir kilo bile değil o yüzden çok az geldi
Gayet güzel almış kilo bence. 500 ile 1000 gram zaten olması gereken maşallah
Ben bu aralık değeri bilmiyordum cnm çok sağolun içime su serptiniz bakalım ptesi bir aylık kontrolde doktor ne diyecek. Ben emzirme de yanlışlıklar mi yapiorum die düşünüyorum ama bebek memeyi bırakmıyor bir türlü en fazla yirmi dk bir meme de tutuyorum sonra öbürüne alıyorum emiyor gene bı yirmi dakika bazen emmiyor o son yağlı süt yirmi dk da gelir herhalde dimi yoksa bir mememi beslenme olsa bu emzirme isi çok karışık
Cok teşekkür ederim canım
Biz özele bayilicaz yine mecburen o zaman
Şansını dene bnce cnm sonuçta aynı işlem bide özele bunun parasını bayılmak istemiyorum ben

Aramızda mochi kullanan var mı? Mochiyi göğsüme takınca göğsümün acıması normal mi? Yoksa yanlış mı takıyorum
Bir kere taktım çok canımı acıttı. Memenin halka yeri yamuldu hiç hoşuma gitmedi. Morarttı biraz.
Ben de yanlış takmış olabilirim ama kullanamadım .

Arkadaşlar sabah demiştim ya bebeğim çok uyuyo diye akşam saatlerce uyumadı ve sürekli memede olmak istedi baya emdi memede uyuyordu yatırdığımda uyanıyordu. Normalde 2 saatte 1 ya da en geç 3 saatte emzirirdim. 10da uyuttum saati kurmuştum ama çalmamış o da uyanmamış 4 buçuk saat oldu nerdeyse ben de anca uyandım ve emzirdim çok üzgünüm öncesinde çok emmişti aç olsa uyanır ağlardı diye kendimi avutuyorum aç bırakmamışımdır dimi yavrumu

Canım ön süt son sütten de yağlı olabiliyomuş. Emzirme arasını çok uzatmadığında mesela bir saat içinde veya sonra bir daha emdi ya ön sütün yağ oranı son sütten fazla olabiliyormuş. 20 dk bence çok iyi bende öyle yapıyorum. Minimum 10 dk tutmaya çalışın diyor doktorlae aktif bi şekilde

Bir kere taktım çok canımı acıttı. Memenin halka yeri yamuldu hiç hoşuma gitmedi. Morarttı biraz.
Ben de yanlış takmış olabilirim ama kullanamadım .
Benmde öyle yamuldu canım acıdı acaba dedm yanlış mı kullanıyorum. Emdikten sonra kalanı boşaltmak için kullanacaktım bende beceremedim.

Kan şekeri düşer de, üzme kendini daha dikkat edersin lohusasın uykun ağır olur. Ben 2 saatte 1 emzirirdim 40ımız çıktı 2,5 saat en fazla arası, zaten kendi de acıkıp uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…