Arkadaşlar sabah demiştim ya bebeğim çok uyuyo diye akşam saatlerce uyumadı ve sürekli memede olmak istedi baya emdi memede uyuyordu yatırdığımda uyanıyordu. Normalde 2 saatte 1 ya da en geç 3 saatte emzirirdim. 10da uyuttum saati kurmuştum ama çalmamış o da uyanmamış 4 buçuk saat oldu nerdeyse ben de anca uyandım ve emzirdim çok üzgünüm öncesinde çok emmişti aç olsa uyanır ağlardı diye kendimi avutuyorum aç bırakmamışımdır dimi yavrumu
Kan şekeri düşer de, üzme kendini daha dikkat edersin lohusasın uykun ağır olur. Ben 2 saatte 1 emzirirdim 40ımız çıktı 2,5 saat en fazla arası, zaten kendi de acıkıp uyanıyor
Gündüzleri sürekli bi huysuzluk sürekli ağlama gazı zaten demiyorum sürekli çıkarıyo ama hala sancı çekiyo gibi ama gece bırak sabaha kadar uyur neden böyle?
Arkadaşlar sabah demiştim ya bebeğim çok uyuyo diye akşam saatlerce uyumadı ve sürekli memede olmak istedi baya emdi memede uyuyordu yatırdığımda uyanıyordu. Normalde 2 saatte 1 ya da en geç 3 saatte emzirirdim. 10da uyuttum saati kurmuştum ama çalmamış o da uyanmamış 4 buçuk saat oldu nerdeyse ben de anca uyandım ve emzirdim çok üzgünüm öncesinde çok emmişti aç olsa uyanır ağlardı diye kendimi avutuyorum aç bırakmamışımdır dimi yavrumu
Kova süpürge evin orta yerinde kaldi bakalım ne zaman elim değecek gündüz uyuyan kız bugun uyumuyor .Oda oda yapacam cam falan silemem de işte olduğu kadar bakalım
Kova süpürge evin orta yerinde kaldi bakalım ne zaman elim değecek gündüz uyuyan kız bugun uyumuyor .Oda oda yapacam cam falan silemem de işte olduğu kadar bakalım
Ben iki gun once bal dök yala yaptim
Simdi yine ayni olmus
Buyuk camlari hep el
İzi yapmislar
İcerden onlari sileyim bugun
Robotumda bozulmuş
İs basa düştü
Canım benim artık emzirme saatleri geldikçe ateşim çıkıyor gerçekten çok yoruldum. Her konuştuğum uzman inatla biberon verme, emziği bırak diyor ama bu kızda hiçbir şey kar etmedi biberon dışında. Her uyandığında emmeyi unutarak uyanıyor resmen. Ben de şöyle yapıyorum uzmanların dediklerinin aksine önce biberonu veriyorum sonra onu çekip memeyi vermeye çalışıyorum. Silikon uç olmadan memeyi asla almıyor. Silikon uç varsa bazen alıyor. Ama ilginç bir şekilde dediğin gibi bizde de sol memeyi asla almıyor. Solu hiç almadığı için onun sütü de azaldı iyice. Sağı da arada tutuyor işte. Çok yorucu bir süreç. Her emzirme seansı en az bir buçuk saat boğuşmayla geçiyor. Sonra anlamadan diğer seans geliyor zaten, böyle sürekli boğuşmaktan sezeryan dikişlerim şişti dün. İnşallah hepimiz sorunları aşar bebişlerin tadını çıkarırız vallahi anne olmak ne zormuş.
Bende senle ayni durumdayim..saği tutuyor solu tutmak istemiyor bu yuzdrn sag daha sütlü..gecende epey gazi olmuştu aglamaktan helak oldu yawrum..sütümden gaz oldu die 2 gun sut vermedim mama verdim..simdi sagida tutmuyor...resmen basa donduk(( cok yorucu emmeyen bebek
Doymayan bebe yapmıslar 90cc ye cıktık mamada sütüm doyurucu değil yada yetmıyor bana kalırsa yeterlı anlamadm cocuk uyumuyor dıyenler doyup doymadıgına dıkkat etsın sanırım o hataya cok düşüyorum doydu neden uyumuyor dıyorum hep
Kesinlikle öyle kızlar ilk çocukta bu anlaşılmıyor.. Bide mama vermeyim diye bi kötü his oluşuyo annelerde çok normal ama doymayan çocukta memeyle bogusmasiyla uyumamasiyla sürekli aranıp ağlamasiyla belli ediyor kendini
Memeyle bogusmasi malesefki memeden yeterince süt gelmediğini belli ediyo gazı da olabilir onu once bi eleyin ama memeden çekip çekip ağlıyorsa bebeğin emecegi süt yeterli değildir sizin memeyi sıktığınızda gelen 5 cc le ona yetmez
Memeyi sıkıyorum süt geliyo diyorsunuz ya o tabi ki gelecek sonuçta emziiyorsunuz sıktığınızda gelen damlalar halinde yada 5 cc felan.. Bebeğim emmek istedigi baya sarıl şaşıl gelsin ve doysun diye uğraşiyo o da gelmeyince memede kavga ve aglama huysuzluk
Mememden sıkınca süt geliyor değil de Sagdigmda süt geliyo demeniz lazim artık 60 cc mi 90 mi 120 mi orasını bilemem