2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Korkma canım aç olunca uyanıyorlar. O uyanamama durumu sarılıkta oluyor. Zaten 16 günlük olmuş her türlü uyanırdı.

Gündüzleri sürekli bi huysuzluk sürekli ağlama gazı zaten demiyorum sürekli çıkarıyo ama hala sancı çekiyo gibi ama gece bırak sabaha kadar uyur neden böyle?
Ay ne guzel dilini isir. Tamam gunduz uyumamasi da cok zor yorucu ama gece uyumamasi daha yorucu bence. En azindan gece uyusun

Günaydın anneler, acaba sleepy bio naturel kullanan var mı 2 numara küçük 3 numara büyük geliyor hangisini kullanmalıyım

Hic bisey olmaz canîm
Bizde bi kere boyle uyumustuK
Uzulmustum
Dr bisey olmaz dedi

Kova süpürge evin orta yerinde kaldi bakalım ne zaman elim değecek gündüz uyuyan kız bugun uyumuyor .Oda oda yapacam cam falan silemem de işte olduğu kadar bakalım
Ben iki gun once bal dök yala yaptim
Simdi yine ayni olmus
Buyuk camlari hep el
İzi yapmislar
İcerden onlari sileyim bugun
Robotumda bozulmuş
İs basa düştü

Bende senle ayni durumdayim..saği tutuyor solu tutmak istemiyor bu yuzdrn sag daha sütlü..gecende epey gazi olmuştu aglamaktan helak oldu yawrum..sütümden gaz oldu die 2 gun sut vermedim mama verdim..simdi sagida tutmuyor...resmen basa donduk(( cok yorucu emmeyen bebek

Kesinlikle öyle kızlar ilk çocukta bu anlaşılmıyor.. Bide mama vermeyim diye bi kötü his oluşuyo annelerde çok normal ama doymayan çocukta memeyle bogusmasiyla uyumamasiyla sürekli aranıp ağlamasiyla belli ediyor kendini
Memeyle bogusmasi malesefki memeden yeterince süt gelmediğini belli ediyo gazı da olabilir onu once bi eleyin ama memeden çekip çekip ağlıyorsa bebeğin emecegi süt yeterli değildir sizin memeyi sıktığınızda gelen 5 cc le ona yetmez
Memeyi sıkıyorum süt geliyo diyorsunuz ya o tabi ki gelecek sonuçta emziiyorsunuz sıktığınızda gelen damlalar halinde yada 5 cc felan.. Bebeğim emmek istedigi baya sarıl şaşıl gelsin ve doysun diye uğraşiyo o da gelmeyince memede kavga ve aglama huysuzluk
Mememden sıkınca süt geliyor değil de Sagdigmda süt geliyo demeniz lazim artık 60 cc mi 90 mi 120 mi orasını bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…