2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kız ben temizlik yapmayı özledim ya bana diyorlar gece yap süpürgeyi nasıl çalıştırayım
Gece de temizlik mi yapalım, yemek mi yapalım, uyuyalım mı, dinlenelim mi Kendime zaten hiç bakamıyorum. Akşam 10:30-11:00 uyuyor sabah 8 de ayaktayız. Gündüz uykusu zar zor 2 saat.
Allahtan misafir kabul etmiyoruz virüsten dolayı, misafir ağırlayacak durumda yok bu halde. Pazar günü amcasının geleceği tuttu yeğenidir gelsin de bana sıcak basıyor zaten paspal haldeyim atlet şort sürekli emzirme hali. Ev almış başını gidiyor. Dedim 1-2 saat idare ederim artık, kız kardeşimi çağırcam evi toparlayıp bi çay versin. Fenalık geldi artık. Bende mi tuhaflık var??

Yok canım tek değilsin merak etme iyi senin yine kız kardeşin varmış bende o da yok benim kızım da gündüz toplasan anca 2 saat uyuyo sabah 10dan beri uyutmaya çalışıyorum

Geçmiş olsun, ben bebek 20 günlükken korona oldum. Bende bilmeden maskesiz mesafesiz sürekli emzirdim. Ortasında test yaptım o kar yağdığı günlerdi. Ekip eve gelip benden eşimden test aldı çocuklara test yapmıyoruz dedi. Sonra bebekte öksürük başladı bende korktum tabi pandemi çocuk acil var oraya gönderdiler. Oradaki dr isterseniz test yapılır ama pozitif çıksada bir şey olmaz dedi sen sürekli maskeyle emzir eğer ateş çıkarsa ya da öksürük ciğere inerse antibiyotikle ilaç vereceğiz çocuğa dediler. Bizde ateş olmadı öksürükte artmadı o nedenle o şekilde atlattık çok şükür. Ben maskede takamadım sürekli çocukta sürekli yanımda uyudu. Ateş çıkmadıysa korkma canım sütten ona antikor geçecek onu koruyacak inş bol bol emzir.

Kızlar bebeğimle bir yürüyüşe çıkayım diyorum hava çok güzel de çıkmışken sağlık ocağına uğrasam kilosuna bakmak için bakarlar dimi

Bu kremi ben cok kullanmak zorunda kaldım kızımda
Sihirli gibi
Aman dikkat kortizonlu bu krem
Evet canım öyleymiş bende o yüzden bir kez sürdüm, dediğin gibi sanki sihirli bir kez sürmek yetti, ama topuk çatlağından sivilceye ekzamaya herşeye kullanılıyor. evde ihtiyacımız olur arada siz neden kullandınız

5. Günde 3100 grm geldi yazmıştın sanki, 28. Gün 3950, arada 23 gün var bebiş 23 günde 850 grm almış, ayda 1.100 gr yapıyor, bir kiloyu geçiyor sen boşuna üzülüyorsun

Uyutamadim bıraktım salonda koltugun üstüne ağlamadı ağlarsa alırım dedim zira karnı tok alt temiz açtım elektrik süpürgesini baktım uyumuş şimdi tek salon kaldı onu da yaparsam benden iyisi yok sese alıştırdım ben bu çocuğu ama iyi mi ettim kötü mü bilemedim .Aşırı ses arıyor, sakinlikte uyku yok

Ben de sese alışsın çok istedim kızıma hiç sessiz ol sus falan demedim uyuturken ama maalesef azıcık ses olsa dahi uyanıyor
Kızım da böyleydi, efraftaki sesi duymasın diye white noise açıp uyuturdum bu oğlanda o da işe yaramıyor

Bende sese alıştırdım gazı yoksa uykusu varsa ışık ses farketmiyor ama işte gazın olmadığı zaman pek yok

Ah çok hata ettim oğlanda zaten kolik uyuduğu zaman aman uyusun dedik parmak ucunda yürüdük evde velhasıl 8 yasinda hala uykusu hafif ufak sese kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…