2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay adam deme bana boşverdim artık. Kodlarında yok demek ki.
Gıcık oluyorum uykusu bölünmeden uyuyanlara.
Valla kucağına atınca oyle bir bakıyorlar ki onlardan beklemeyeceksiniz babalık yapmaları gerekiyor. Yemegini yedikten sonra kızım uyuyana kadar emzirme harici hep babasında uyutma görevide ona ait. Onlar çalışıyor olabilir ama bizde cocuk büyütüyoruz en büyük iş bu bence bu konuda taviz vermeyin

Benim eşim de böyle. Yanında top patlasa haberi olmaz uyurken. Sabahları diyo ki bi de iyi maşallah oğlan iyi uyudu sanırım gece
Benim eşimde sese uyanmaz beni dürt olur mu diyor büyük bir zevkle dürtüyorum acımayın kızlar biz uyanıkken uyuyan bizden değildir

Geçmiş olsun canım her şey üst üste gelmiş. Burası iyi geliyor gerçekten de
Gecmis olsun canım burası bizim antideprasanımız oldu vallahi
Teşekkür ederim
Benimde bu şekilde oldu ama en son kemik ağrısı geçti önce boğaz ağrısı ateş titreme geçti tamamen iyileşince kemik ağrısı geçti çok fena o ağrı kötülesmeden nane limon bitki çaylarıyla meyvelerle destekle mutlaka kendini geçmiş olsun

A anemoniasp Blntkbra siz doktor sormustnz ya bahcelievlerde kurtulus hallac demistim size. Ben gitmemistm ama dun gece annemde kalinca bgn o doktora randevu aldik yakinken gidelim bi farkli dr daha gorelim diye. Muayene ucreti 430 tl sigorta gecioms malesf bizde yoktu sigorta ama nisanda yaptircm insallah ogluma da. Neyse doktoru cok begendim. Dogalci bi adam. Senin ilk bebegin sen pimpiriklisin simdi iyi dinle dedi ses kaydi atti bana soylediklerini whatsapptan da. en sasirdgm kisim bio gaia yi hic sevmiorm dedi moda oldu tum doktorlar verio dedi ben vermiorm disardan probiotik vermenin ne manasi var dedi onda yag da var gaz daha cok yapar dedi anlatti biseyler. Problem park yeri yok. Biz sokaga park edip yuruduk.
Bilginiz olsun dedim
Bi de bana sut artsin diye solgarin mayali zimbirtisini yazdi

Arkadaşlar ben sağım yapmak istiyorum ama ne zaman yapacağim bilemiyorum. Bebek emdikten sonra yaptığımda çıkmıyor oğlum boşaltıyoe memeyi çünkü. Öncesinde yapsam ne emecek. Nasıl oluyo bu sağım işi?

Emzirdikten sonra sağım yapılması en uygun olanı ama sütun çıkmıyorsa bebek tamamını emiyor demektir benimde öyle oluyo eskiden cikardi simdi daha kuvvetli emmeye başladığı için hem emme süresi kısaldı hemde sağımda sut miktarı cok az olmaya başladı bende gece kız uyuduktan sonra oturup sagiyorum o zaman çıkıyor sut deneyebilirsin canım

Tesekkur ederim bilgi icin.

İki saatte bir emziriyorum hala uyuyosa alıp gene emziriyorum hrr okuduğum yazida son süt yağlı onu içmesi lazım kiloyu o yapar yazıyordu
Kız ben temizlik yapmayı özledim ya bana diyorlar gece yap süpürgeyi nasıl çalıştırayım
Bugün aynı şeyi bende söyledim temizlik yapmak istiorm doya doya ev almış başını gitmiş camlar berbat bütün gün düşündüm ben nasıl iki çocukla temizlik yapacağım diye sadece düşündüm Allah'tan sonra uygulamaya koyarim dedim oturdum yerime
Kova süpürge evin orta yerinde kaldi bakalım ne zaman elim değecek gündüz uyuyan kız bugun uyumuyor .Oda oda yapacam cam falan silemem de işte olduğu kadar bakalım
Gene bismillah deyip başlamışsın ben başlayanların bile bütün gün sadece yapmalıyım diye düşündüm :))
5. Günde 3100 grm geldi yazmıştın sanki, 28. Gün 3950, arada 23 gün var bebiş 23 günde 850 grm almış, ayda 1.100 gr yapıyor, bir kiloyu geçiyor sen boşuna üzülüyorsun
Harikasın cnm ben ilk günden hesapladım ondan bakalım ptesi kontrolde doktorumuz ne diyecej
Benimki de sese alıştı gündüz uyuyor gece uyumuyor karanlıkta sessizlikte yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladım ışığı açınca uyuyor gece bide ninni söylüyorum tık yok uyudu diyorum ışığı kapatıyorum yatıyorum başlıyor ağlamaya

Toz aldım, mutfak dolaplarını sildim, nasıl rahatladım nasıl iyi geldi anlatamam
Ohhh bende mutfak dolabi yuzlerinde gozlerim
Ama yapamadım

Kız kardeşim Adayı sallarken bende evi ve mutfağı topladım, robot evi süpürdü. Duş aldım yarım saat uyudum. İşler bitmemiş olsa da bugüne de şükür
Robot deme bana haritalamasi bozuldu
Dun uğraştım 2 saat olmadi
Ne kadar isime yarıyormuş megwr bugun
Supurdum
Dikişlerim ağrıyor simdi
Alkislanacak kadınlarız biz aferim bize

Bende salonu hallettim o ara kızı da babaya sattım adam toplantı yapıyor proje hakkında kızı da yanına koymuş anakucagi ile hosuna gitmis hic ses yapmadi
Oh oh tebrikler temizlikler yapılmış
Bende pazara gittim
Abowww bu fiyatlar ne böyle
Biber 30 lira
Kızlar göz renkleri kaç ay sonra değişmeye başlıyor?
Valla bende merakla bekliyorum
Sanırım renkli olmauacak
Anasina cekeymis iyiymis
Tamam benim kiziminkide oyleydi renkli olur o zaman

Demek ki anasına benzedi benim uşak

Çocuğun içi dışına çıkıyor. Baksın tabi ben oğluma kıyamıyorum. Bazen bakıyorum çocuğun burnunu tıkıyor. Yeteneksiz duyuları gelişmemiş

Ben de kemik ağrısı ve ateş vardı saydıklarından bide nefes darlığı çoktu benimki deltaymış

Cok gecnis olsun test yaptirsaydn

Gece kaç saat uyuyor ki sağım yapabiliyosun? Aynen benmde süre azaldı ve kuvvetli çekiyor hissediyorum zaten. Hatta bazen çok geliyor çeviremiyor soluk soluğa kalıyor. Gece nasıl yapcam onu anlamadm gece de emiyor çünkü

2 yada 3 saatte bir kalkıyor emmek için gece kusma riski olmasın diye yatirmadan 1 saat önce besliyorum uyuyunca da birikmiş oluyor öyle çok olmuyor tabi ama bunada şükür

Geçmiş olsun canım. Korona olunca kemikler ağrıyormuş

Geçmiş olsun. Kemik ağrısı oluyo malesef. Boğaz acısıyla başladı bende de. O bacaklarımın ağrısından koycak yer bulamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…