2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnşallah fayda eder bize de. Ne zamandır kullanıyorsun, her gün düzenli olarak mi kullanıyorsun ve kaç kullanımda etki etti canim?

Kizlar sezeryan sonrasında karın içinde acıma yaşayan var mı 34gun oldu yara izinin üstünde karnımı n içi açıyor bu normal mi

Kendi kendine mi geçti bir şey yaptınız mı

Oglumun dıılının uzerınde sut parcası gıbı beyazlıklar var sızınkınde de var mı? Pamukculçk sanırım yaa off

Oglumun dıılının uzerınde sut parcası gıbı beyazlıklar var sızınkınde de var mı? Pamukculçk sanırım yaa off
Bir çay bardağı kaynamış ilimis suya bir çay kaşığı karbonat koyup pamukla silmelisin canim. Bana Dr um söylemişti.dert etme bu yöntem işe yarıyor. Yine de Dr una sor

Kasim ayina ozel bir seymi acaba ozel bebekler flan burda size hava atsam ne olur aasam ne olur cok sacma uyumuyor iste otesi yok

Arkadaşlar bazen tam 2 saat olmadan emziriyorum o da istemiş oluyo ama sütü geri çıkarıyo kusuyo baya niye böyle oluyo acaba ya
Sütün ne kadarı geri çıkıyor canım o önemli tamamını mı kusuyor yoksa ağız kenarından az az sızdırarak mı kusuyor?

Saçlı doğan bebişlerinizin saçlarında dökülme oluyor mu? Bizim kafa simsiyah saç doluydu ama kalmadı pek normal mi acaba bu durum?

Kizlar sezeryan sonrasında karın içinde acıma yaşayan var mı 34gun oldu yara izinin üstünde karnımı n içi açıyor bu normal mi
Kendini usutmus olabilirsin canim ayaklarına cok dikkat et gecenlerde bende aynısını yaşadım üsütmüsüm ayarlardan bıcak yarası sonucta soğuklarda sızlar ağrır derler.

Saçlı doğan bebişlerinizin saçlarında dökülme oluyor mu? Bizim kafa simsiyah saç doluydu ama kalmadı pek normal mi acaba bu durum?
Bizdede acilmalar başladı ilk saç dökülür diyor annem

Arkadaşlar bazen tam 2 saat olmadan emziriyorum o da istemiş oluyo ama sütü geri çıkarıyo kusuyo baya niye böyle oluyo acaba ya
Bazen 1 saat bazen yarım saat sonra istiyor
İstediginde veriyorum
Zabtetmek mümkün olmaz aksintakdirde
Emip emip
Çıkarıyor bazen biliyorum tok
Birak kusmayi
Bazen midesinden sutler geri akıyor resmen
Yetiremiyorum niye boşa veriyorsun diye kavga ediyoruz sonra

O yutmayip ağzından çıkarmasına bende illet oluyorum babanın çeşmesi mi bu kızım diyorum ama anlayan kim bakıyor suratıma öylece gülümsüyor zilli

Ya bu solgar sut yapiyo diyorz da kandiriyo mu acaba diye dusunmeye basladm. Gogsum sisiyo sertlesiyo asiri agri yapiyo. Gece 2 kere ayni memeden verdm sabah yine o meme cok sis agrili uyandim. Bebek ordan emmeyince sagim yapaym dedim normalde bebek emdikten snr sagsam 40 50 cikar o memeden bu sefer 70 sagdm hic emilmemis haliyle. Sagdiktan snr baya bosalmis olmasina ramen dogru durust yumusamadi ve agrisi devam ediyo. Bebek de ben sagdiktan yarim saat snr emmek istedi bence niyeti doymak degil uyumakti ama emdi yine de ayni memeden sut var miydi yok muydu o emerken artik bilemiorm. Zaten uyumadi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…