2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaz bacımsu yaz
Nasılsınız
Kakalar cisler kusmuklar gazlar

Kız iyi de ben pozitifim sanirim her yerim ağrıyor dün sıtma geldi ısınamadım baş boğaz ağrısı sabah test verdim bakalım oğlumdan geçti muhtemelen oda hasta biraz inşallah mevsimseldir.Kiza geçmesin de n95 maske ile emziriyorum

Kızlar anne sütünü günde bir defa sadece lansınoh bıberonla verdırsem meme reddi yaşarmıyım 20 gündür aralıksız 2 saat uykum olmadı inanın…Meme reddın kızımda yasadıgım ıcın cok korkuyorum vermedım ama dayanamıcam herhalde

evet bebekler önce bayağı bir saç kaybediyorlar sonra tekrar çıkıyor. bizim kafamızın yarısı kel doğduğundan döküldümü hiç anlamadım :))
Ben tam bir kabak kafaymışım suan saçlarım çok gür sevinmiştim saçlı doğduğuna kızımın sağlık olsun yine çıkar daha güçlü insallah

Bizimde aynı sizin gibi böyle ben sütten temastan tahriş diye düşünüyorum. Sanki oğlumdada olurdu

Saçlı doğan bebişlerinizin saçlarında dökülme oluyor mu? Bizim kafa simsiyah saç doluydu ama kalmadı pek normal mi acaba bu durum?
Bizim başladı hafiften dökülmeye ama çoğu duruyor

K
Olmaz bence ben veriyorm

Ben lansinoh biberon ile hem sagdigim sütü hem mamayi veriyorum hic sorun yaşamadım ucu anne memesine en yakın olanlardan lansinoh zaten

Ben avent kullanıyorum günde 1 sefer akşamları veriyorum mamayı o da gece uzun uyumasina o arada da memelerin dolmasina yarıyo.. Aksama kadar em em artik bi şey kalmıyor bende geceye
Mama vermesem saatlerce memede uyumadan gececek o zaman da asla dolmuyor benimki yani mecburum mamaya.. 50 günlük olduk şimdilik bi sıkıntı yok ama meme reddi genelde 3. 4. Ayda başlıyor dışarıya ilgide arttikca inşallah kimsede olmaz
Bende oğlumda yaşadım o kadar direndim neler neler yaptım uğraştım çok şükür geri döndürdum hemde yine hem mama hem mama şeklinde.. 26 ay boyunca da emzirdim biberonla da hep destek olarak

Arkadaşlar bazen tam 2 saat olmadan emziriyorum o da istemiş oluyo ama sütü geri çıkarıyo kusuyo baya niye böyle oluyo acaba ya
Dün gece ve bugün bütün emdiğini süt olarak çıkardı. Gaz yüzünden olduğunu düşünüyorum ya da reflü. Yarın doktora görüreceğim. Tokken emdiğinde bu kadar çok gelmiyordu. Bazen de uyuduğunda ağzında kalan süt sızıntı şeklinde geliyor. Seninki hangisi?
Çocuk emerken resmen gaz doluyor sinir oldum iyice bence ondan çıkardı bütün sütü. Hatta bazen gaz çıkartırkende süt boğazına kadar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…