2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar arttik pek cok kisi yazmiyo burda. Hamileyken sayfalarca yazardk. Valla allahn gucune gtmesin ama o gunleri ozledm asla aklima gelmezdi ozleyecegim. Hamileligi sevmiorm sanardm. Heralde o gunleri de ozledgime gore bugunleri kesin ozlerm
Aynı duyguları yaşıyoruz tövbe estağfurullah

Geleceğin hava atan kaynanlari (benim sütüm fışkırıyor di diye)

Çocukları yarış atı gibi gören zihniyet sidik yarıştırmayı cok severiz milletçe destek olmak yerine hassas karnından vurmak en sevdiğimiz...

Yaa burda da tam tersi herkes bebeğinden sütünden şikayetçi

Aynisi bizdede var mama alıyor dokunmuş olabilir diye düşünüyorum cuma doktora gidince soracağım ama sütte degiyo ağzından emerken suzuluyor çenesine belkide suttendir

Bende kafayı yemis olabilirim
Bir kızım daha olsa diye düşünmeye başladım
Cok cektim
Yaşım küçük olaydı ciddi niyetlenirdim
Aynen ben de zaten yaştan dolayı istemiyorum, bi de bir gebelik stresini daha kaldıramam
Yani gebeliği seviyorum ama ikili testmiş ayrıntılı usgymiş yok bir daha çekemem sanırım.

Yaaa çok sevindim canım. Bana da sağlık ocağındaki hemşire söylemişti gözümğn önünde kakasını lak diye yapınca inanamamıştım
Aynen bende yapar yapmaz cartt cikmaya basladi gercekten dua ettim. Once cubukla denedim baktim olmadi yapamadim sanirim dedim sonra dedigin gibi denedim anammm ben şok annem dioki ohhhh bi bokuyla oynamadigin kalmisti oda oldu cok iyi oldu dio

İnsallah canım ben doktora dedim kızım çok öpüyor ondan olabilir mi hayır bu öpme kirmiziligi değil dedi sivilce gibi değil bakalım dikkat etmeye başladım ne olacak foto ekleyebilirim sonunda bak bir yanak bu sekilde

Haha burdaki bebeler uyumuyor

Bu sanki tahriş olmuş gibi geldi bana babası sakallı falansa öpmüş ya da kucağında tutarken sürtmüş olabilir mi yüzüyle

Bu sanki tahriş olmuş gibi geldi bana babası sakallı falansa öpmüş ya da kucağında tutarken sürtmüş olabilir mi yüzüyle
Eşim bebeği hiç kucağına alamıyor büyük kızım babasına çok düşkün çok kıskanıyor babadan sen alma diyor bnde ya öpme ya sakal dedm eşime de sordum optun mu gizlice diye hayır dedi doktor da öpme sakal değil bu süt alerjisi ne benziyor dedi inatla inşallah dediğin gibi tahriş tir

Aynen ben de zaten yaştan dolayı istemiyorum, bi de bir gebelik stresini daha kaldıramam
Yani gebeliği seviyorum ama ikili testmiş ayrıntılı usgymiş yok bir daha çekemem sanırım.
Kızında var cok şükür oğlunda oldu dertsiz başına dert arama bence şuan benim modum bu insanlar ikinci çocuğa nasıl cesaret ediyolar diye bakıyorum etrafa yaşayacaklarını bile bile delilik yani umarım bir gün bunları unutursam kardes yaparım kızıma

Unutursun..
Ben de öyle diyordum ama sonra kızımın bebeklik videolarına resimlerine bakar olmuştum sürekli canım resmen bebek çekti
eşim de zaten dünden razıydı
Kardeş yapın kızlar yaa kardeşlik iyidir.

c Cocuk cok güzel bir şey cocuk bir nimet
Mutluluktan gece 3'e 4 'e kadar uyuyamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…