2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaaa çok sevindim canım. Bana da sağlık ocağındaki hemşire söylemişti gözümğn önünde kakasını lak diye yapınca inanamamıştım
Blntkbra ne yaptın bana da söyleyin dün emzirme danışmanına rezene verebilir miyim dedim bitkisel şeyler verme dedi. 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin dedi bende bu akşam verdim bakalım fayda eder mi

Sırf kızımın kardeşi olsun diye ikinciyi yaptım iyiki de yapmışım

Canim maflor+ adında bir gaz damlasi var. Probiotik bu aslında. İshali gazı ve refluyu engellemek için yenidoganlara kullanılıyor. Bı deneyebilirsin ben bugün onu aldım icerigini okuyunca sevindim inslalah etki eder.
Ben kullanıyorum onu ilk doğduğunda doktor aldırdı ilk 3 ay kullanmanızı öneririz dedi faydası da var gaza kesinlikle çok rahat çıkarıyor gazını ekstra çaba sarf etmemize gerek kalmıyor çok şükür

Pipinin küçük olması hiç sorun olmaz merak etme. 1 hafta 10 günde iyileşiyor. Hemen 15-20 dakikada yapıp getiriyorlar. Bizimki hiç hissetmedi bile. Tek başına altını değiştireceksen zahmetli olur ama. Hem bacakları tut hem pipiye krem sür zor olabilir. Ama sana tavsiyem bebiş fazla hareketlenmeden yaptır kurtul.

Valla bzm forum cilekes:) herkes dert sahibi derdini paylasiyo. Orasi instagram burasi twitter heralde

Arkadaşlar bazen tam 2 saat olmadan emziriyorum o da istemiş oluyo ama sütü geri çıkarıyo kusuyo baya niye böyle oluyo acaba ya

Her zaman olmuyo da acaba tokken emdiği için mi oluyor diyorum ben de
Gazlandığı zamanda emmek istiyor bebekler fazla emdiklerinde fazlasını kusarak atıyorlar. Doktorumuz günde bir kez ağız dolusu kusma normal , günde bir kaç kez ağız dolusu kusma olursa reflu söz konusu diyebilirim dedi. Sızıntı yada hafif çıkarma ise zaten reflü değildir tokken emmiştir sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…