Blntkbra
ne yaptın bana da söyleyin dün emzirme danışmanına rezene verebilir miyim dedim bitkisel şeyler verme dedi. 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin dedi bende bu akşam verdim bakalım fayda eder mi
Unutursun..
Ben de öyle diyordum ama sonra kızımın bebeklik videolarına resimlerine bakar olmuştum sürekli canım resmen bebek çekti
eşim de zaten dünden razıydı
Kardeş yapın kızlar yaa kardeşlik iyidir.
Canim maflor+ adında bir gaz damlasi var. Probiotik bu aslında. İshali gazı ve refluyu engellemek için yenidoganlara kullanılıyor. Bı deneyebilirsin ben bugün onu aldım icerigini okuyunca sevindim inslalah etki eder.
Ben kullanıyorum onu ilk doğduğunda doktor aldırdı ilk 3 ay kullanmanızı öneririz dedi faydası da var gaza kesinlikle çok rahat çıkarıyor gazını ekstra çaba sarf etmemize gerek kalmıyor çok şükür
Eşim ilk defa bana hak verdi gece çocuk uyandikça uyandırıp biseyler istedim kendinden gündüz her fırsatta hatun çocuk uyudu sende uyu diye söyledi durdu
Beyaz olanlar değil onlar normal dedi canım bizim tek yüzde var boyna kulağa doğru da var kırmızı sivilce tarzı değil bir ysbskta daha çok var doktorumuz alerjiye benziyor süt alerjisi olabilir büyük ihtimal bir süre dikkat et yediklerini kes süt ürünlerini bir dene bir daha ki kontrolde hatırlat yeniden yüzüne vücuduna bakıp değerlendirelim dedi
Organ çok küçük olunca sorun olmaz dimi cnm aklımı karıştırdı kuzenim çok küçükken yaptırınca yeniden ilerde sünnet olması gerekebiliyormus dogrumudur bilmiyorum ama bende erkenden yaptırmak istiyorum fiyatları öğrenip yaptırmayı düşünüyorum tek başıma bakıyorum ben alt değiştirme sorun olacak o zmn. Vicudun da yok canım yüz boyna ve kulağa doğru isilik tarzı kızarıklık değil bunlar foto yükleyebilirsin yüklerim farklı bir kızarıklık doktor isilik olsa anlardı bnce direk görünce alerjiye benziyor yediklerini dikkat etmelisin dedi
Ayy Allah'tan benimki yiyor bugün 6 dan 9 a kadar kucakta kısır döngüye girdik kucakta uyuyo yatiriorm uyanio hoşuma gidio ama artk yoruldum çıkarttım tsortumu yatağına koydum daha kalkmadı ohhh
Pipinin küçük olması hiç sorun olmaz merak etme. 1 hafta 10 günde iyileşiyor. Hemen 15-20 dakikada yapıp getiriyorlar. Bizimki hiç hissetmedi bile. Tek başına altını değiştireceksen zahmetli olur ama. Hem bacakları tut hem pipiye krem sür zor olabilir. Ama sana tavsiyem bebiş fazla hareketlenmeden yaptır kurtul.
Kesinlikle ben de öyle :/ bu arada ben ocak annesi olacakken aniden kasım annesi oldum. En baştan beri bu forumdaydım hatırlarsan 2 ocak annesi olacaktım güya. O kasım forumuna da gidiyorum arada ama yokkk burdaki samimiyet burayı daha çok seviyorum. herkes birbirine hava basıyor resmen bebek kilosuyla, uyku sorunu olmayışıyla, sütünün fazla oluşuyla
Gazlandığı zamanda emmek istiyor bebekler fazla emdiklerinde fazlasını kusarak atıyorlar. Doktorumuz günde bir kez ağız dolusu kusma normal , günde bir kaç kez ağız dolusu kusma olursa reflu söz konusu diyebilirim dedi. Sızıntı yada hafif çıkarma ise zaten reflü değildir tokken emmiştir sizi