2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kusma oğlumdada var korka korka doktora gittik baya kusuyordu kilo alımı varsa sıkıntı yokmuş yedikten hemen sonr kusuyorsa gaz fışkırır gibi kusuyorsa fizyolojik reflüdür dedi ayrıca kestirip kusması bebeğin sütü kullandığını gösterirmiş

Benimki de Aynı tarif ettiğin gibi

Kızlar bebeğin kalça kısmında hafif bir morarma gibi bir alan var doğduğundan beri kalça için gittiğimde sorunda çıkmadı sizde de var mı popo üstünde
Kızımın sağ tarafında var kalçada değil yan kemiklerde her seferinde doktora sorayım diyorum unutuyorum geçmedi o morluk doğduğundan beri duruyor

O yutmayip ağzından çıkarmasına bende illet oluyorum babanın çeşmesi mi bu kızım diyorum ama anlayan kim bakıyor suratıma öylece gülümsüyor zilli
Ayy bnde sinir oluyorum ağzından dokulene ben o süt olsun diye neler yiyip içiyorum sen boşa harciyorsun diyorum
Bizimde aynı sizin gibi böyle ben sütten temastan tahriş diye düşünüyorum. Sanki oğlumdada olurdu

Eki Görüntüle 3008579

Bizim başladı hafiften dökülmeye ama çoğu duruyor
Doktor süt alerjisi demese dert etmezdim isiliktir tahristir diye ama doktor bu şekilde söyleyince dikkat etmeye başladım bakalım gececekmi
Kızlar bebeğin kalça kısmında hafif bir morarma gibi bir alan var doğduğundan beri kalça için gittiğimde sorunda çıkmadı sizde de var mı popo üstünde
Bnm kızımda da vardı oğlum da var şuan mongol lekesi büyüdükçe geçiyor endişelenme
Benim bebeğim bazen su gibi kusuyor, bakıyorum kafasının olduğu yere sanki su dökülmüş gibi böyle olan var mı?
Bizimki de o şekilde her zmn değil bazen oluyor bazen kesilmiş peynir gibi çıkarıyor az gerisi su bazen emdikten sonra ağzından dökülen değil bir kaç dk sonra su gibi az bsey geliyor

Arkadaşlar bazen tam 2 saat olmadan emziriyorum o da istemiş oluyo ama sütü geri çıkarıyo kusuyo baya niye böyle oluyo acaba ya
Benimki de doymuyo sürekli emmek istiyo doktora sordum kusuyo mu diye sordu evet dedim bebek zayıf doğduğu için sürekli emmek ister farkı kapatmak için dedi

Kızımın sağ tarafında var kalçada değil yan kemiklerde her seferinde doktora sorayım diyorum unutuyorum geçmedi o morluk doğduğundan beri duruyor
Evet canım aynen öyle bizimde.
Ben de dr a hiç sormayı düşünmüyorum kakada bi anormallik ya da yüzde artış görürsem sorarım hiç kafamız bulanmasın
Ya biz bici bici yaptık banyo filesinde baktım saçları dökülmüş yerim
Ben de bugün ilk defa kendim yıkadım tekken. Çokta zor olmadı bir işi daha başardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…