Kusma oğlumdada var korka korka doktora gittik baya kusuyordu kilo alımı varsa sıkıntı yokmuş yedikten hemen sonr kusuyorsa gaz fışkırır gibi kusuyorsa fizyolojik reflüdür dedi ayrıca kestirip kusması bebeğin sütü kullandığını gösterirmiş
Benim oğlumun da bir ara baya ergenlik sivilcesi gibi ucu beyaz kızarıklıklar oluyordu onlar geçti şimdi çenesinde ağzının kenarlarında kızarıklık var ama sivilce gibi değil bu sefer, sanki süt değen yerler oluyormuş gibi geldi, inşallah alerji değildir
Bizimki de o şekilde her zmn değil bazen oluyor bazen kesilmiş peynir gibi çıkarıyor az gerisi su bazen emdikten sonra ağzından dökülen değil bir kaç dk sonra su gibi az bsey geliyor
Benimki de doymuyo sürekli emmek istiyo doktora sordum kusuyo mu diye sordu evet dedim bebek zayıf doğduğu için sürekli emmek ister farkı kapatmak için dedi
Benim kızımın da gür gür saçlı dogdu ensesine kadardı
şimdi yanları döküldü babasina benzeyirdu (gerçi doğduğunda aynı bendi ama )şimdi iyice babası oldu o un gibi saçları bile aynı yerden döküldü
Ayy bnde sinir oluyorum ağzından dokulene ben o süt olsun diye neler yiyip içiyorum sen boşa harciyorsun diyorum
Doktor süt alerjisi demese dert etmezdim isiliktir tahristir diye ama doktor bu şekilde söyleyince dikkat etmeye başladım bakalım gececekmi
Bnm kızımda da vardı oğlum da var şuan mongol lekesi büyüdükçe geçiyor endişelenme
Bizimki de o şekilde her zmn değil bazen oluyor bazen kesilmiş peynir gibi çıkarıyor az gerisi su bazen emdikten sonra ağzından dökülen değil bir kaç dk sonra su gibi az bsey geliyor