Acaba mı demiştim de, kuzey muzey yazınca bilemedimO ben beybieski angelo yeni kuzeyin kraliçesi nerden nereye
Ay bende geçireli bir ay oldu saldım ne maske ne mesafe bidaha olmayız umarımBen normalde yağış olmaz ise çıkıyorum da yakın mesafe ama bugün iki bebeli ve uzak mesafe gittik iyi oldu şimdi sırada tek bebe arabalı gidiş var onu deneyeyim nasıl olsa covidde geçirdim arkadaşa gideyim bari
Evet anakucağında pusette arabaya biner binmez hık diye gidiyoBebek arabasında kanguruda falan uyuyor mu bebekleriniz
Biz bi kere ailecek çıkalım dedik benim oğlan hiç durmadı bebek arabasında
İlk zamanlar arabada pusette uyurdu şimdi uyumuyo
Benden saklanmak icin kactin ama beceremedin tependeyim bacimO ben beybieski angelo yeni kuzeyin kraliçesi nerden nereye
Aman dikkat et bu en son versiyonu ayda 2 3 kez olan varmis sakaya gelmezBen normalde yağış olmaz ise çıkıyorum da yakın mesafe ama bugün iki bebeli ve uzak mesafe gittik iyi oldu şimdi sırada tek bebe arabalı gidiş var onu deneyeyim nasıl olsa covidde geçirdim arkadaşa gideyim bari
Benimki de uyuyor ana kucaginda bi iki kere ciktim uyumasada fildir fildir etrafi seyredip uyuyakalio sapsalBebek arabasında kanguruda falan uyuyor mu bebekleriniz
Hayirli olsun yeni cicilerinizBugün 2 çocukla dışarı çıkma cesaretini gösterdik sonuç başarılı gayet tavsiye ederim. İyice karnini doyurdum gazını cikardim ,alt değişti mis gibi çıktık 3 saate prenses balkabagina dönmeden eve geldik .Açık havadaydik zaten .Ben oğlumun elinden tuttum eşim kızın arabasını kullandı .E bebege uğradık kiyafet aldık zira 3 aylık olan bile sıkmaya başladı 9 ay aldım bola bol giysin.Yine en uygun e bebek, lcw de bir tulum 70-80 tl
@angelabianco hemşire vardı etikette de çıkmadı, hesabı mı kapattı ki acaba.. Aklıma geldi birden
Bide @merveozenn vardı sanki o noldu
Valla kankimi bende merak ediyorumMerve’yi bende merak ediyorum isim değişip hesabı pasifleştirmiş ne oldu acaba
Bebek arabasında kanguruda falan uyuyor mu bebekleriniz
Bugün 2 çocukla dışarı çıkma cesaretini gösterdik sonuç başarılı gayet tavsiye ederim. İyice karnini doyurdum gazını cikardim ,alt değişti mis gibi çıktık 3 saate prenses balkabagina dönmeden eve geldik .Açık havadaydik zaten .Ben oğlumun elinden tuttum eşim kızın arabasını kullandı .E bebege uğradık kiyafet aldık zira 3 aylık olan bile sıkmaya başladı 9 ay aldım bola bol giysin.Yine en uygun e bebek, lcw de bir tulum 70-80 tl
E benim cocuk sapitmakta hakli o zaman bende bunlar full..Çikolata gaz yapıyor diye yemiyorum, çay içiyorum günde 1-2 bardak. Kahveyi kafein var uyumaz diye içmiyorumne olacak bu halim
Acaba mı demiştim de, kuzey muzey yazınca bilemedim
Benden saklanmak icin kactin ama beceremedin tependeyim bacim
Sorma yakalandık hemenAman dikkat et bu en son versiyonu ayda 2 3 kez olan varmis sakaya gelmez
Hayirli olsun yeni cicileriniz
Gule gule eskitin
Bugun cok soguktu ya
Nasıl cesaret ettin
Eski gezdiğim günleri cok ozledim
kız şakaaaaa
Yazisiyoz ya hemsireylen
Okumadın mıyeni fark etmis
e bunu da konustuk kiz okumuyonuz mu
Valla kankimi bende merak ediyorum
Tekrar sesleniyorummmm
Geri dööön tulaaaaaay
Gaz damlası kullanmaya başladığımızdan beri daha rahatız gaz konusunda. Göbek deliği kızımında dışarda ama içerde mi olması lazımdı bilmiyorumGünaydın 2 ay aşılarımızı olduk cok agladi miniğimgazdan dolayı cok fazla ikiniyor göbek deliği dışarı doğru çıkar gibi oldu bunu yaşayan var mı ne yapabiliriz? Benimde bebekken ıkınmaktan gobegim çıkmış para bağlamışlar düzelmiş yok mu bunun çaresi
İkinmaktan cikarmis ama care nedir bilmiyorumGünaydın 2 ay aşılarımızı olduk cok agladi miniğimgazdan dolayı cok fazla ikiniyor göbek deliği dışarı doğru çıkar gibi oldu bunu yaşayan var mı ne yapabiliriz? Benimde bebekken ıkınmaktan gobegim çıkmış para bağlamışlar düzelmiş yok mu bunun çaresi
Çok fazla disarda olmaması gerekiyormuş bugun ebeye de gösterdim disarda gibi dedi doktorunuza sorun diyor oda kaldık öylece net bisey demiyor kimseGaz damlası kullanmaya başladığımızdan beri daha rahatız gaz konusunda. Göbek deliği kızımında dışarda ama içerde mi olması lazımdı bilmiyorum
500 gr-1000 gr alması normalmiş. 1.200 gr almıştı. Kaç gr almış bebeğin?Kızlar bugün 1.ay aşımız ve kontrolümüz vardı 1 ayda kaç kilo alması lazım ve sizinkiler kaç kg aldı? Anne sütü ile besleyen anneler cevap verirse sevinirim
Kız yok her şeyi nasıl okuyalım bazen çarşı karışıyorHayirli olsun yeni cicileriniz
Gule gule eskitin
Bugun cok soguktu ya
Nasıl cesaret ettin
Eski gezdiğim günleri cok ozledim
kız şakaaaaa
Yazisiyoz ya hemsireylen
Okumadın mıyeni fark etmis
e bunu da konustuk kiz okumuyonuz mu
Valla kankimi bende merak ediyorum
Tekrar sesleniyorummmm
Geri dööön tulaaaaaay
Peki sence yetemiyor musun? Çocuklar aslında kendilerine yetebilirler, zorda kalan çocukların neler yapabildiğini görmüşsündür. Bizim kıyamadığımız yaşlarda bildiğin eve para götüren çocuklar var. Evet zor ama içlerinde ki gücü küçümseme. Bu yetememe korkusu bizim herşeyi üstlenmemizle alakalı, aslında artık günlük ihtşyaçalrını kendileri karşılamaları için iyi bir fırsat. Bırak kendi yapsın, kendş oynasın. Sen destekle, yanında ol yeterli.Gunaydin kizlar. Evde 2 cocukla tek kalinca yetememe duygusu cok bastiriyor kiz huysuzlanicak da ogluma bakamicam die salak salak dusunceler cok agir basiyor gene bana korkuyorum bildigin bana hala benim gibi olan var mi ?
Sen de oara bağla, güzelce kolonyala bağla. İyi gelirGünaydın 2 ay aşılarımızı olduk cok agladi miniğimgazdan dolayı cok fazla ikiniyor göbek deliği dışarı doğru çıkar gibi oldu bunu yaşayan var mı ne yapabiliriz? Benimde bebekken ıkınmaktan gobegim çıkmış para bağlamışlar düzelmiş yok mu bunun çaresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?