Bebek arabasında kanguruda falan uyuyor mu bebekleriniz
Biz bi kere ailecek çıkalım dedik benim oğlan hiç durmadı bebek arabasında
İlk zamanlar arabada pusette uyurdu şimdi uyumuyo
Ben normalde yağış olmaz ise çıkıyorum da yakın mesafe ama bugün iki bebeli ve uzak mesafe gittik iyi oldu şimdi sırada tek bebe arabalı gidiş var onu deneyeyim nasıl olsa covidde geçirdim arkadaşa gideyim bari
Ben normalde yağış olmaz ise çıkıyorum da yakın mesafe ama bugün iki bebeli ve uzak mesafe gittik iyi oldu şimdi sırada tek bebe arabalı gidiş var onu deneyeyim nasıl olsa covidde geçirdim arkadaşa gideyim bari
Bugün 2 çocukla dışarı çıkma cesaretini gösterdik sonuç başarılı gayet tavsiye ederim. İyice karnini doyurdum gazını cikardim ,alt değişti mis gibi çıktık 3 saate prenses balkabagina dönmeden eve geldik .Açık havadaydik zaten .Ben oğlumun elinden tuttum eşim kızın arabasını kullandı .E bebege uğradık kiyafet aldık zira 3 aylık olan bile sıkmaya başladı 9 ay aldım bola bol giysin.Yine en uygun e bebek, lcw de bir tulum 70-80 tl
Bugün 2 çocukla dışarı çıkma cesaretini gösterdik sonuç başarılı gayet tavsiye ederim. İyice karnini doyurdum gazını cikardim ,alt değişti mis gibi çıktık 3 saate prenses balkabagina dönmeden eve geldik .Açık havadaydik zaten .Ben oğlumun elinden tuttum eşim kızın arabasını kullandı .E bebege uğradık kiyafet aldık zira 3 aylık olan bile sıkmaya başladı 9 ay aldım bola bol giysin.Yine en uygun e bebek, lcw de bir tulum 70-80 tl
Biz de 40inda bir kez parka gitmistik bir de haftasonu biraz daha uzak bir yere gittik kisa bir alisveris sonra yemek.. Valla biz sinifta kaldikBi kere oto koltugundan nefret ediyo bas bas bagiriyor koydugumuz an. Bir de sesi gittikce yukseltiyo ki dayanamayip alalim Bebek arabasinda da tutamadik enik gibi kucagimizda gezdi. Biz de yaninda arabasini surduk evde yapmasina ragmen disarda da dev bir kaka yapti. Arabada altini degistirirken actigim anda bir kez.daha yapti ne rezillikler. Tek iyi haber butun bu.kaosa ragmen esimle kavga etmedik. Birbirimize sigindik mi desem acikdik mi desem bisi oldu artik neyse
Ya esasen sıcak olur diye düşündüm, oğlana da söz verdik çıkarız diye babanla gidin dedim sizde gelin dedi neyse hadi dedim kalınca giydik çıktık ama soguktu evet
Gunaydin kizlar. Evde 2 cocukla tek kalinca yetememe duygusu cok bastiriyor kiz huysuzlanicak da ogluma bakamicam die salak salak dusunceler cok agir basiyor gene bana korkuyorum bildigin bana hala benim gibi olan var mi ?
Günaydın 2 ay aşılarımızı olduk cok agladi miniğim gazdan dolayı cok fazla ikiniyor göbek deliği dışarı doğru çıkar gibi oldu bunu yaşayan var mı ne yapabiliriz? Benimde bebekken ıkınmaktan gobegim çıkmış para bağlamışlar düzelmiş yok mu bunun çaresi
Günaydın 2 ay aşılarımızı olduk cok agladi miniğim gazdan dolayı cok fazla ikiniyor göbek deliği dışarı doğru çıkar gibi oldu bunu yaşayan var mı ne yapabiliriz? Benimde bebekken ıkınmaktan gobegim çıkmış para bağlamışlar düzelmiş yok mu bunun çaresi
Kızlar bugün 1.ay aşımız ve kontrolümüz vardı 1 ayda kaç kilo alması lazım ve sizinkiler kaç kg aldı? Anne sütü ile besleyen anneler cevap verirse sevinirim
Kızlar bugün 1.ay aşımız ve kontrolümüz vardı 1 ayda kaç kilo alması lazım ve sizinkiler kaç kg aldı? Anne sütü ile besleyen anneler cevap verirse sevinirim
Gunaydin kizlar. Evde 2 cocukla tek kalinca yetememe duygusu cok bastiriyor kiz huysuzlanicak da ogluma bakamicam die salak salak dusunceler cok agir basiyor gene bana korkuyorum bildigin bana hala benim gibi olan var mi ?
Peki sence yetemiyor musun? Çocuklar aslında kendilerine yetebilirler, zorda kalan çocukların neler yapabildiğini görmüşsündür. Bizim kıyamadığımız yaşlarda bildiğin eve para götüren çocuklar var. Evet zor ama içlerinde ki gücü küçümseme. Bu yetememe korkusu bizim herşeyi üstlenmemizle alakalı, aslında artık günlük ihtşyaçalrını kendileri karşılamaları için iyi bir fırsat. Bırak kendi yapsın, kendş oynasın. Sen destekle, yanında ol yeterli.