2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebek arabasında kanguruda falan uyuyor mu bebekleriniz
Biz bi kere ailecek çıkalım dedik benim oğlan hiç durmadı bebek arabasında
İlk zamanlar arabada pusette uyurdu şimdi uyumuyo

Ay bende geçireli bir ay oldu saldım ne maske ne mesafe bidaha olmayız umarım
Evet anakucağında pusette arabaya biner binmez hık diye gidiyo

Aman dikkat et bu en son versiyonu ayda 2 3 kez olan varmis sakaya gelmez

Benimki de uyuyor ana kucaginda bi iki kere ciktim uyumasada fildir fildir etrafi seyredip uyuyakalio sapsal

Hayirli olsun yeni cicileriniz
Gule gule eskitin
Bugun cok soguktu ya
Nasıl cesaret ettin
Eski gezdiğim günleri cok ozledim
@angelabianco hemşire vardı etikette de çıkmadı, hesabı mı kapattı ki acaba.. Aklıma geldi birden
kız şakaaaaa
Yazisiyoz ya hemsireylen
Okumadın mı yeni fark etmis
Bide @merveozenn vardı sanki o noldu
e bunu da konustuk kiz okumuyonuz mu
Merve’yi bende merak ediyorum isim değişip hesabı pasifleştirmiş ne oldu acaba
Valla kankimi bende merak ediyorum
Tekrar sesleniyorummmm
Geri dööön tulaaaaaay

Biz de 40inda bir kez parka gitmistik bir de haftasonu biraz daha uzak bir yere gittik kisa bir alisveris sonra yemek.. Valla biz sinifta kaldikBi kere oto koltugundan nefret ediyo bas bas bagiriyor koydugumuz an. Bir de sesi gittikce yukseltiyo ki dayanamayip alalim Bebek arabasinda da tutamadik enik gibi kucagimizda gezdi. Biz de yaninda arabasini surduk evde yapmasina ragmen disarda da dev bir kaka yapti. Arabada altini degistirirken actigim anda bir kez.daha yapti ne rezillikler. Tek iyi haber butun bu.kaosa ragmen esimle kavga etmedik. Birbirimize sigindik mi desem acikdik mi desem bisi oldu artik neyse

Acaba mı demiştim de, kuzey muzey yazınca bilemedim

Memleket kuzeyde bende böyle nick yapayim dedim lord of the north dan esinlendim game of thorones dizisi

Benden saklanmak icin kactin ama beceremedin tependeyim bacim

Aman dikkat et bu en son versiyonu ayda 2 3 kez olan varmis sakaya gelmez
Sorma yakalandık hemen gerçi evet arkadaşlarımdan 4.olan bile oldu nasıl şey arkadaş bu koku tat hala tok bende

Ya esasen sıcak olur diye düşündüm, oğlana da söz verdik çıkarız diye babanla gidin dedim sizde gelin dedi neyse hadi dedim kalınca giydik çıktık ama soguktu evet

Gunaydin kizlar. Evde 2 cocukla tek kalinca yetememe duygusu cok bastiriyor kiz huysuzlanicak da ogluma bakamicam die salak salak dusunceler cok agir basiyor gene bana korkuyorum bildigin bana hala benim gibi olan var mi ?

Günaydın 2 ay aşılarımızı olduk cok agladi miniğim gazdan dolayı cok fazla ikiniyor göbek deliği dışarı doğru çıkar gibi oldu bunu yaşayan var mı ne yapabiliriz? Benimde bebekken ıkınmaktan gobegim çıkmış para bağlamışlar düzelmiş yok mu bunun çaresi

Gaz damlası kullanmaya başladığımızdan beri daha rahatız gaz konusunda. Göbek deliği kızımında dışarda ama içerde mi olması lazımdı bilmiyorum

İkinmaktan cikarmis ama care nedir bilmiyorum

Kızlar bugün 1.ay aşımız ve kontrolümüz vardı 1 ayda kaç kilo alması lazım ve sizinkiler kaç kg aldı? Anne sütü ile besleyen anneler cevap verirse sevinirim

Gaz damlası kullanmaya başladığımızdan beri daha rahatız gaz konusunda. Göbek deliği kızımında dışarda ama içerde mi olması lazımdı bilmiyorum
Çok fazla disarda olmaması gerekiyormuş bugun ebeye de gösterdim disarda gibi dedi doktorunuza sorun diyor oda kaldık öylece net bisey demiyor kimse

Kız yok her şeyi nasıl okuyalım bazen çarşı karışıyor

Gunaydin kizlar. Evde 2 cocukla tek kalinca yetememe duygusu cok bastiriyor kiz huysuzlanicak da ogluma bakamicam die salak salak dusunceler cok agir basiyor gene bana korkuyorum bildigin bana hala benim gibi olan var mi ?
Peki sence yetemiyor musun? Çocuklar aslında kendilerine yetebilirler, zorda kalan çocukların neler yapabildiğini görmüşsündür. Bizim kıyamadığımız yaşlarda bildiğin eve para götüren çocuklar var. Evet zor ama içlerinde ki gücü küçümseme. Bu yetememe korkusu bizim herşeyi üstlenmemizle alakalı, aslında artık günlük ihtşyaçalrını kendileri karşılamaları için iyi bir fırsat. Bırak kendi yapsın, kendş oynasın. Sen destekle, yanında ol yeterli.
Sen de oara bağla, güzelce kolonyala bağla. İyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…