2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
O dediğin göbek fıtığı. Bizdede var. Büyüdükçe düzelir dedi doktorumuz. 2 yaşına kadar düzelmiş olur dedi. Bugün kontrolümüz vardı.

Hatta özellikle tembihledi para bağlama diye

Şu dediğin olay gercekten büyük başarı ama deneyimle oluyor biz ilk bebekte çok kavga ederdik ama bunda ne olursa olsun gerilmiyoruz
Kızlar bugün 1.ay aşımız ve kontrolümüz vardı 1 ayda kaç kilo alması lazım ve sizinkiler kaç kg aldı? Anne sütü ile besleyen anneler cevap verirse sevinirim

Benim kızım doğum kilosuna göre 1400 gr hastane çıkışındaki kilosuna göre 1530 gr almişti .Ama bunun bir kriteri yok hepsinin gelişimi farklı oluyor .

Gobek bizde de aglmaktan dısarda hatta cıldırmıscasına agladııgı anda fırlattı gobek bagını oysakı tam kurumamıatı bıle.
1. Ay kontrolunde 3600 cıktı oglum 3150 dogmus tu ama sutum yetmediği ıcın 2800 e dustu dr gunde 2 kez mama ver demıstı.
Ben de 2 cocukla ev işkerine yetısmeedıgım anda arızaya gecıp eşime sarıyorum cunku soylemeyınce anlayıp durumu yapmıyor tum gun evde oldugum ıcın ev hanimi performansı bekliyor hatta aksam cocuklar yatınca kahve falan ıstıyor arada ben de tamam yaparım dıyıp uyumaya gidiyorum

Aynı sorun bende de var benm de sol mememde birikmiyo sağ full yetmediğinden mama veriyom akşamları sağmak çok fayda sağlamıyo zorla emzirmek lazım sanırım

Bende de aynı durum.bn sagiyorum tayzigi mi alıyorum sonra emziriyorum. Bazen emiyor bazenyine savasiyor
benimki tayzikli değil ama yinede savaşıyor. anlamadım ne derdi var. bide emmeye gelince çocuğun gazı aklına geliyor sanırım. ıkınıp duruyor:)

Ben de bakıyordum az önce. Kışlıkları yeterli, yazlık bi şeyler alayım dedim ama kaç beden almalıyım kestiremedim 1 yaş büyük olur 9 ay küçük gelir gibi geliyo yaza
bedenler zaten çok garip. benim bebem yenidoğan hiç giyemedi. hatta 3 aylık tulularda olmuyor. aslında öyle şişko falan değil ama tuttramadım tulumları. 6 aylık tulum giydiriyorum ben:)) azcık büyük oluyor ama rahat ediyor. abimizen çok kıyafetimiz var. o yüzden her beden deneyebiliyorum:))
9-12 aylıklar oluyor onlar olmaz mı ? birde kiloda yazıyor ona görede bakabilirsin.

Büyük çoxuğun kaç yaşında senin benim ki 2 buçuk ve o korku bende de var

İlk ay aşısından sonra ateşlenme olmayıp huysuzluk yaşayan oldu mu arkadaşlar ya? Bebeğim hiç böyle ağlamazdı şimdi çok ağlıyo emmek istemiyo

Mart Annelerine gidip, Kizlar hamileligin tadini cikarin, bunlar iyi gunleriniz, bol bol uyuyun sonra cok arayacaksiniz,.. fln fln yazalim mi?
Ben aralıkta doğum yapınca size yazmıştım, annelik bebiş güzel ama hamileliği şimdiden özledim demiştim, bana gülmüşlerdi biran önce doğurmak istiyorduk bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…