2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

İnşallah ben kendi bebemden örnek verdim ama inan hepsi o kadar farklı ki ,o dönemlerde topik topik dolaşırdım, millet şu kadar bu kadar uyudu derdi benim ki mümkün değil uyumazdi .Bebeğin fitratiyla alakalı sanirim biraz da

Ana okuluna gidiyor ya bizdede defter etkinlik daginikligi var ama allahtan silgi tozu yok

Seninde mi uyumuyor? Gazdan öyle ağlamıyor kolik bebek değil ama uyumuyo. Ne zaman düzelir?
Benim de aynen aglamiyo cok, sabaha karsi 5 gibi sonra da 7 gibi sancilanip ikiniyo cikartamazsa aglamaya basliyo. ama gunduz de mesela uyursa birden bi gaz giriyo uyaniyo onu anliyorum uykusundan oluyo
2 gundur gaz damlasini da azalttm bisey degismedi bence. Zaten sise bitmek uzereydi almiyorum yenisini sanirim
Bi de bisey daha duydum deniyorum karnina masaj yapiyoruz ya ayak altina yapmak da etkiliymis gazda

Benimki de öyle çok ağlamıyo ama tamam uyudu diyorum gazdan uyanıyo çıkarıyo kakasını yapıyo ohh rahatladı artık uyur diyorum bu sefer yine uykusu açılıyo hep aynı döngü.
Ayakta gezdirirsem ondan mutlusu yok bütün gün kucağımda
Gece 4-5 saat kesintisiz uyuduğu oluyor ama maşallah

Valla benimde kıyasla oğlum daha zor büyüdü şu an çok rahat bebekliğinin tam tersi oldu .Kız rahat ama bebekligininn tersi olur mu bilmiyorum eyvah eyvah dizini döven emoji
Ayy benim kızımin varlığı yokluğu belli değildi bebekken mama yiyordu ben o uyanmadan saatini bilir yedirirdim hiç ağlamasına fırsat vermedik şimdi bir canavar on çocuk bir araya gelse herkes bnm kızıma dur yapma aman bsey olacak denir çok fazla hareketli şuan oğlan uyumuyor ağlıyor kendimi üç yaşta sakın olacak diye kandırıyorsun
Hakikaten bu oğlan bebeler neden uyumaz ki uyusa da 5dkya uyanıyo. gazdan uyuyamıyolar sanırım ya bi bitseydi şu gazlı dönem
ahh kızım canım kızım bebekliğin ne kolaymış meğer
Esimle oğlan doğduğundan beri biz kızı ne kolay buyutmusuz ne ağlamış ne sancilanmis bezinden bile rahatsız olmazdı kızım kaka yapardı çiş yapardı ben fark etmesem asla aglamazdi bu oğlan aman Allahım hiç susmuyor her şeye aglio hep gazı var kızım şimdi zor çok hareketli çok enerjik firlamalikta var biraz inşallah oğlan ilerde akıllı uslu olur

Ayy kızlar dünden beri oğlum gazlı sancilaniyor gazını çıkartıyor çok kötü kokuyor rahatlıyor beş dakika sonra gene ayni sancı gene kokulu gaz neden kokar bebislerin gazı usuttum mu acaba cocugu

Gece uyusunlarda gündüz bir şekilde hallederiz

Onuda yapıyorum. Bitsin şu gazı uyuycak inanıyorum

Beni de cuma aşı yapılıyor diye 4 mart da çağırdı. 60 günü geçmiş oluyor. Biraz ertelesen sıkıntı olmaz sanırım doktoruna sorarsın

Sabah 8 buçukta yatınca uyuyakaldım, doktor randevumuz da geçti. Bakalım aradım dönüş yapacaklar, soramadım

Benim kızda bıraksam uyur o kadar uzun gece uykusuna geçince sabaha kadar uyuyor ama ben max 6 saat sonra emziriyorum. 8-9 saat bırakmak için henüz çok erken

Valla ben de kuru fasulye yedigime bin pişman oldum oğlum dünden beri baya gazlı huzursuz. Demekki kuru fasulye yemek için erkenmis. Normalde de gazı oluyordu ikiniyordu falan ama şimdi okunmasının yanında huzursuzluğu ve sınırlı halı de eklenince

Asm ye goturucem bugun hastane biraz mesafede gidemem tek basima alerjik astimo var grip bile cok kotu yapiyor cocugumu
Geçmiş olsun canım. Benim büyük kız hastalandı ve korktuğum oldu bebişe bulaştı neyse ki 2gün burnu gözü aktı genzi doldu ve geçti kızlar iyileşti bana bulaştı tabi şimdi ben sürünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…