2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Pikte kac kisi gidecek gene acaba alllah korusun hepimizi... Oglumu okula gondermiyim bari zaten burnu akiyor kiza gececek die odum kopuyor

Hanımlar bu emme süreleri kısalacak mı? 2 saatte uyanıyor bu uzayacak mı? Yada beslenme saati nasıl uzayacak nasıl geç acıkacak? Sonuçta gene anne sütü veriyo olacağız veya mama.
Mama yerse 2 2.5 saate yiyor ama memeyi saatte bir istiyor hic fikrim yok wallahi hatirlamiyorum oglumdan ki oglum genelde mama yerdi ama sanki min 3 4 aydan sonra uzamisti

Hanımlar bu emme süreleri kısalacak mı? 2 saatte uyanıyor bu uzayacak mı? Yada beslenme saati nasıl uzayacak nasıl geç acıkacak? Sonuçta gene anne sütü veriyo olacağız veya mama.
Gece bazen 2 saatte 1, 3 saatte 1 ve 4 saatte 1 kalkıyor. Her gece farklı farklı. Sanırım 3 aylık olduğunda uyku süresi uzuyor. Aralık annelerinde okumuştum biri 8-9 saat uyuyor yazmıştı. Öyle de çok değil mi anlamadım valla. Göğüslerim çok şişer 1 saattir meme de ve uyuyor bıraksam uyanır , bırakmasını bekliyorum.. gece kısa emiyor

Cuma bizimde aşımız var. bugün nasıl ?

Mama yerse 2 2.5 saate yiyor ama memeyi saatte bir istiyor hic fikrim yok wallahi hatirlamiyorum oglumdan ki oglum genelde mama yerdi ama sanki min 3 4 aydan sonra uzamisti

Şuan hem ayagımda sallayıp hem karnımı doyuruyorm. Bırakınca uyanıyor geceden beri düzgün uyumadı

Şuan hem ayagımda sallayıp hem karnımı doyuruyorm. Bırakınca uyanıyor geceden beri düzgün uyumadı
Gaz sıkıntınız var mı? Gaz ilacından sonra rahatladı yavrum anca öyle uyumaya başladı gece sabah erken kalkıyor ama. Gündüz zaten uyumuyor doğru düzgün ayakta sallamacalar. Geçen anneme gittik uyudu, evde öyle olsa işimi de yaparım yemeğimi de yerim. Valla çayımı içtim dinlendim yemeğimi ilk defa yavaş yedim o gün

İlk çocuğumdan deneyimle ,anne sütü aldı 7.ay dolduğunda ek gıdaya geçiş yaptık o döneme kadar gece 2 saat maksimum 3 saatte kalkardı tabi süt kalitesi zamanla daha da artıyor ama,bizim uyku süresinin uzaması 8.9.ay gibi olmuştu o dönemde irmik ve muzdan muhallebi yapardim uyumadan evvel yerdi 5 saate yakın tok tutardı. Mama alan bebeler mama geç sindirildiği için biraz daha uzun uyuyabilir.Anne sütü çabuk geciyor sindirimden

Pikte kac kisi gidecek gene acaba alllah korusun hepimizi... Oglumu okula gondermiyim bari zaten burnu akiyor kiza gececek die odum kopuyor
Canim benim oğlan da bir ay önce gripti. Yazık yavruma ya hep maske taktirmistik küçüğe geçmesin diye. Bazen maskeyi unutup yanımıza geliyordu sonra gidip takip grliyordu. Aman dikkat edin bilasmasin

Canim benim oğlan da bir ay önce gripti. Yazık yavruma ya hep maske taktirmistik küçüğe geçmesin diye. Bazen maskeyi unutup yanımıza geliyordu sonra gidip takip grliyordu. Aman dikkat edin bilasmasin
Asm ye goturucem bugun hastane biraz mesafede gidemem tek basima alerjik astimo var grip bile cok kotu yapiyor cocugumu

Bu arada oglumun odasini cin carpiyor niyet ettim bugun orayi toplamaya dun dolaptan kıyafet almak icin bile ayagimizla ittiriyor oyle geciyoruz oyuncakları hepsini atasim geliyor yaa 4 tane otopark var sadece kocaman kocaman kafayi siyiricam hayir oynamiyorda sadece dagitip birakiyor hani bir saat en azindan oyalansa kendi kendine gam yemem wallahi hele kuzeni gelince bazayi bile aciyor velet

Tabi uzun uyumalarinda gaz olmaması da büyük etken.Benim oğlum hiç uyumazdi nerdeyse, bir de hafifti uykusu 4 ay çok zorlandık. 4 Aydan sonra gaz bitti ama uyku sorunu hala devam 8 yaşında çıt sesine kalkar
Kızımı yüksek seste uyutuyorum

Kizi bende gece 12 ye kadar salonda tv acik yatiriyorum abisi zaten duduk yutmus gibi sesli cani sagolsun. Oglumda benim asiri zordu uykusu daha 3 3.5 yasinda duzeldi simdi isik bile acsam uyanmiyor uyansada hemen geri uyuyor. Kiza o yuzden seste yatiriyorum insallah alisir wallahi. Bu arada kiz tv yi yakalasin anam nasi o kolik ahlamasi sirasinda bile cat hemen susuyor tv ye bakiyor tabiki seyrettirmiyorum ama bazen tutus acisindan denk geliyor bakiyor sapsal sapsal

Gazı oluyor atıyor damla kullanıyoruz ama bugün neden böyle oldu anlamadm. Hiç 4 saat uyumadı zaten

Bir gece ansızın kaldır hepsini az bir oyuncak bırak bizim okullu koca dana hala öyle gizlice kaldırıyorum bazılarını oyuncak yanında defter kitap dağınıklığı var ,ama en gıcığı silgi tozu her yerde
Bir de sende dikkat et oğlan kızdan uzak dursa da sen taşıyıcı olacaksın .Gerçi covid oldum ben ama geçmedi çok şükür kızıma maske taktım 3 gün
Geçmiş olsun delikanliya

Valla benimde kıyasla oğlum daha zor büyüdü şu an çok rahat bebekliğinin tam tersi oldu .Kız rahat ama bebekligininn tersi olur mu bilmiyorum eyvah eyvah dizini döven emoji

O kdar uzamasın ne olur. İşe başlıycam Eylül’de iş ile beraber saatler de uzamazsa bittim ben bide bankada gişedeyim sürekli açık verir dururum. İnşallah gaz sıkıntısı geçer de 3. Ayda rahat rahat uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…