2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim kızda bıraksam uyur o kadar uzun gece uykusuna geçince sabaha kadar uyuyor ama ben max 6 saat sonra emziriyorum. 8-9 saat bırakmak için henüz çok erken
Valla ben doğduğundan beri 4 saat uyuduguna tanık olmadım hiç. Üç saat uyuduğu da sayılidir.

Ben senin annen olsam
Ya da k.validen
Tabi karışırım
Seninkiler karışmakta haklı
Son cümle haric benim oglan
Bir adami tamamen kendine bağlıyor
Bazen diyorum
Az ye de kendine adM tut
Kv gaz için karnını kasıklarını zeytinyağıyla ovalım diyor bi zararı olmaz ama yapasım gelmiyor yine de
Cokta faydalı olur canım
Guzel bi masaj

Valla ben doğduğundan beri 4 saat uyuduguna tanık olmadım hiç. Üç saat uyuduğu da sayılidir.
Bu biraz fıtratları ile alakalı sanırım ben çok severim uykuyu büyük kızım akşam 6dedi mi gece uykusuna geçerdi buda seviyor uykuyu elhamdülillah gazlı bir bebek ama yinede uykudan geri kalmıyor

Saat kaç gibi gece uykusuna geçiyor, sabah kaçta uyanıyor kızın?
Gece 12-1 gece uykusuna geçiyor sabah 6da ben alıp emziriyorum uykuda devam ediyor uyumaya 10-11e kadar arada yine meme istiyor uymaya devam. Tabi gazı yoksa bu kadar uzun sürüyor

Gece 12-1 gece uykusuna geçiyor sabah 6da ben alıp emziriyorum uykuda devam ediyor uyumaya 10-11e kadar arada yine meme istiyor uymaya devam. Tabi gazı yoksa bu kadar uzun sürüyor
Kaçta uyutursam uyutayım sabah 8 de kalkıyor. 2-3 saat uyumuyor, ya da memede takılıyor uyuyor. Sabah 10 a kadar uyusa keşke Bende akşam banyo yaptırıp 9-10 gibi uyutuyorum ama dalması için baya sallıyorum ayakta sonra beşiğe. Banyo- uyku rutini yaptım

Kizlar hepinize merhaba yeniden .geçmiş yazıları hiç okuyamadım o yüzden topik oldu mu konu bilmiyorum .ama yine de sorayım ...bebeği pamukçuk olan varmı ? Eğer olduysa nasıl geçirdiniz ? Karbonatla mi yoksa ilaçla mi ?

A Karbonat geçici çözüm doktora sorun spreyi var onun hemen geçiriyor.

Bu biraz fıtratları ile alakalı sanırım ben çok severim uykuyu büyük kızım akşam 6dedi mi gece uykusuna geçerdi buda seviyor uykuyu elhamdülillah gazlı bir bebek ama yinede uykudan geri kalmıyor
Önce maşallah diyeyimvalla bende eşimde uykuyu çok severdik,severdik diyorum çünkü benim 3 sıpa da uykuyu sevmiyor 2 oğlumda bebeklikte max 30dk uyurdu 1 yaşında ikisi de gündüz uykusunu bıraktı kız için ümitliydim ama o da aynı abileri gibi. Dediğin gibi galiba fıtrat meselesi

Kızlar bebeğinin yüzünde siyah nokta çıkan var mı ya ergen gibi oğlumun yüzünde sivilce çıkıyo siyah nokta çıkıyo sıkmamak için zor tutuyorum kendimi
Şimdiki bebeler zaten huyları suları ergen gibi bebekken böyleyse ben merak ediyorum büyüdüklerinde ne yaşayacağız

Rutin oluşturmak iyi oluyor bende yapacağım ama ya hasta oluyoruz ya misafir geliyor derken bir türlü düzen oturatamadım. Rutin oluşturup gece uykusunu erkene çekmeyi iki bebeyi de uyutup kendime zaman ayırmayı planlıyorum inşaAllah başarabilirim.
Teşekkür ederim bebek uyumayınca elin kolun bağlanıyor ne iş ne yemek nede diğer çocuklara zaman kalıyor gerçekten çok zor umarım 3 aydan sonra düzene girer uykularınız

Kızlar bebeklerinz günde kaç saat uyanık kalıyor?

Benimki gece 1de uyuyor gece Bi saatte uyanıyor emiyor yatıyor beşiği sevmiyor galiba yanıma aldığımda daha fazla uyuyor bugün 7de emdi 10.30 da kalktı tabi 7de yanıma aldım öğlen 1e kadar gene uyanık sonra uyur emer yatar emer yatar akşam 6gibi uyanır uyumaz 1e kadar huy edindi banyoyu akşam yaptırdım erken uyudu sonra gene aynı

Akşam banyodan sonra 9-10 gibi emzirip sallıyorum uyuyor sonra beşiğine koyuyorum. Sabaha kadar 2-3-4 saatte 1 kalkıp emiyor. Her sabah 8 de uyanıyor. 11-12 ye kadar uyanık. Sonra akşam 6 ya kadar emiyor yatıyor kalkıyor aralarda biraz uyanık kalıyor meme de takılıyor (gündüz yatarken hep ayağımda tabii beşiğinde yatmıyor) 6 dan sonra gece uykusuna kadar uyanık.
Gündüzleri beni bağlıyor ama en azından sallarken dinlenebiliyorum ya da kardeşim sallıyor ben işimi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…