- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Valla ben doğduğundan beri 4 saat uyuduguna tanık olmadım hiç. Üç saat uyuduğu da sayılidir.Benim kızda bıraksam uyur o kadar uzun gece uykusuna geçince sabaha kadar uyuyor ama ben max 6 saat sonra emziriyorum. 8-9 saat bırakmak için henüz çok erken
Saat kaç gibi gece uykusuna geçiyor, sabah kaçta uyanıyor kızın?Benim kızda bıraksam uyur o kadar uzun gece uykusuna geçince sabaha kadar uyuyor ama ben max 6 saat sonra emziriyorum. 8-9 saat bırakmak için henüz çok erken
Ben senin annen olsamÖylemi diyorsun yaaeşim şimdiden üçüncünün lafını yapıyor ama benim oğlum sekiz yaşında olduğu halde ben çok zorlanıyorum, annem başına kalmasından korkuyor çalıştığım için kıza babanneyle ortak bakacaklar, ama yapacak bişey yok yani olursa da baksınlar artık
Son cümle haric benim oglanBenimki de öyle çok ağlamıyo ama tamam uyudu diyorum gazdan uyanıyo çıkarıyo kakasını yapıyo ohh rahatladı artık uyur diyorum bu sefer yine uykusu açılıyo hep aynı döngü.
Ayakta gezdirirsem ondan mutlusu yok bütün gün kucağımda
Gece 4-5 saat kesintisiz uyuduğu oluyor ama maşallah
Cokta faydalı olur canımKv gaz için karnını kasıklarını zeytinyağıyla ovalım diyor bi zararı olmaz ama yapasım gelmiyor yine de
Bu biraz fıtratları ile alakalı sanırım ben çok severim uykuyu büyük kızım akşam 6dedi mi gece uykusuna geçerdi buda seviyor uykuyu elhamdülillah gazlı bir bebek ama yinede uykudan geri kalmıyorValla ben doğduğundan beri 4 saat uyuduguna tanık olmadım hiç. Üç saat uyuduğu da sayılidir.
Gece 12-1 gece uykusuna geçiyor sabah 6da ben alıp emziriyorum uykuda devam ediyor uyumaya 10-11e kadar arada yine meme istiyor uymaya devam. Tabi gazı yoksa bu kadar uzun sürüyorSaat kaç gibi gece uykusuna geçiyor, sabah kaçta uyanıyor kızın?
Kaçta uyutursam uyutayım sabah 8 de kalkıyor. 2-3 saat uyumuyor, ya da memede takılıyor uyuyor. Sabah 10 a kadar uyusa keşkeGece 12-1 gece uykusuna geçiyor sabah 6da ben alıp emziriyorum uykuda devam ediyor uyumaya 10-11e kadar arada yine meme istiyor uymaya devam. Tabi gazı yoksa bu kadar uzun sürüyor
Karbonat geçici çözüm doktora sorun spreyi var onun hemen geçiriyor.Kizlar hepinize merhaba yeniden .geçmiş yazıları hiç okuyamadım o yüzden topik oldu mu konu bilmiyorum .ama yine de sorayım ...bebeği pamukçuk olan varmı ? Eğer olduysa nasıl geçirdiniz ? Karbonatla mi yoksa ilaçla mi ?
Ov tabi ki zarari yok faydasi varKv gaz için karnını kasıklarını zeytinyağıyla ovalım diyor bi zararı olmaz ama yapasım gelmiyor yine de
Önce maşallah diyeyimBu biraz fıtratları ile alakalı sanırım ben çok severim uykuyu büyük kızım akşam 6dedi mi gece uykusuna geçerdi buda seviyor uykuyu elhamdülillah gazlı bir bebek ama yinede uykudan geri kalmıyor
Şimdiki bebeler zaten huyları suları ergen gibiKızlar bebeğinin yüzünde siyah nokta çıkan var mı ya ergen gibi oğlumun yüzünde sivilce çıkıyo siyah nokta çıkıyo sıkmamak için zor tutuyorum kendimi
Rutin oluşturmak iyi oluyor bende yapacağım ama ya hasta oluyoruz ya misafir geliyor derken bir türlü düzen oturatamadım. Rutin oluşturup gece uykusunu erkene çekmeyi iki bebeyi de uyutup kendime zaman ayırmayı planlıyorum inşaAllah başarabilirim.Kaçta uyutursam uyutayım sabah 8 de kalkıyor. 2-3 saat uyumuyor, ya da memede takılıyor uyuyor. Sabah 10 a kadar uyusa keşkeBende akşam banyo yaptırıp 9-10 gibi uyutuyorum ama dalması için baya sallıyorum ayakta sonra beşiğe. Banyo- uyku rutini yaptım
Teşekkür ederimÖnce maşallah diyeyimvalla bende eşimde uykuyu çok severdik,severdik diyorum çünkü benim 3 sıpa da uykuyu sevmiyor 2 oğlumda bebeklikte max 30dk uyurdu 1 yaşında ikisi de gündüz uykusunu bıraktı kız için ümitliydim ama o da aynı abileri gibi. Dediğin gibi galiba fıtrat meselesi
Benimki gece 1de uyuyor gece Bi saatte uyanıyor emiyor yatıyor beşiği sevmiyor galiba yanıma aldığımda daha fazla uyuyor bugün 7de emdi 10.30 da kalktı tabi 7de yanıma aldım öğlen 1e kadar gene uyanık sonra uyur emer yatar emer yatar akşam 6gibi uyanır uyumaz 1e kadar huy edindi banyoyu akşam yaptırdım erken uyudu sonra gene aynıKızlar bebeklerinz günde kaç saat uyanık kalıyor?
Akşam banyodan sonra 9-10 gibi emzirip sallıyorum uyuyor sonra beşiğine koyuyorum. Sabaha kadar 2-3-4 saatte 1 kalkıp emiyor. Her sabah 8 de uyanıyor. 11-12 ye kadar uyanık. Sonra akşam 6 ya kadar emiyor yatıyor kalkıyor aralarda biraz uyanık kalıyor meme de takılıyor (gündüz yatarken hep ayağımda tabii beşiğinde yatmıyor) 6 dan sonra gece uykusuna kadar uyanık.Kızlar bebeklerinz günde kaç saat uyanık kalıyor?
Ben şanslıyım o zaman, oğlan 2ye gidiyor ödevlerini okulda ödev saati yapıyo eve bırakmıyor çok şükürAna okuluna gidiyor ya bizdede defter etkinlik daginikligi var ama allahtan silgi tozu yok
Tamam o zaman sesimi çıkarmıyorumBen senin annen olsam
Ya da k.validen
Tabi karışırım
Seninkiler karışmakta haklı
Son cümle haric benim oglan
Bir adami tamamen kendine bağlıyor
Bazen diyorum
Az ye de kendine adM tut
Cokta faydalı olur canım
Guzel bi masaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?