İnsan kahroluyor iste. Tabiki bizim analarimizda gecmistir ayni yoldan ilk bizler degiliz sonucta insan biliyor ama iste soz gecmiyor kalbe... Benim oglan kendini iyice tel oyununa verdi minecraft oynuyor soluksuzOlmaz mı ben de öyleyim hatta kvlerdeyiz burda başkalarıyla oynayınca bile kendimi kötü hissediyorum ben neden oynatamıyorum diye
Hatta dün bebek uyudu hadi annem ne oynayalım dedim, ben halamla oynicam kardeşim şimdi uyanır sen ona bak dedi
Nasıl üzüldüm..
Aynı sorunu ben de yaşıyorum.. doktora sordum önden sağım yap sonra emzir dedi.. Bir kaç kez denedim iyi oldu ama çok yorucu oluyor.. Sürekli sağma makinesini dezenfekte edip yıkamak falan..şu memelerin tazyiğinden fenalık geldi çocuğa. İçmiyor sabahtan beri. Kavga ede ede biraz içiyor. Sonra istemiyor
Doktor bana sabah 20 aksam 20 ver dedi. Ama vermiyorum gunde 16 14 gibi veriyorum 1 defaNurse harveys kullanan arkadaşlar günde kaç defa veriyorsunuz
İyide asinin tam zamaninda yapilmasi lazim nasil erteleyeceksin kiBu aralar kusuyor güzel beslenemiyor aşıyı ertelesem mi bilemedim şimdi
Çarşamba aşıyla götürecektim
Mart Annelerine gidip, Kizlar hamileligin tadini cikarin, bunlar iyi gunleriniz, bol bol uyuyun sonra cok arayacaksiniz,.. fln fln yazalim mi?
Şahsen ben aşırı meraklıydım doğurayım diyeBen aralıkta doğum yapınca size yazmıştım, annelik bebiş güzel ama hamileliği şimdiden özledim demiştim, bana gülmüşlerdibiran önce doğurmak istiyorduk bende dahil
Boş ver heyecanı kaçmasın
Evet maşallah sen benden baya öndeydi aslında ama benimki acele ettihamilelik güzeldi yaa bak yine aklıma düştü
Yaw bu anneler niye karışıp duruyorYok arada geliyo ama geçiyo hemenannemin aklı çıkıyo üçüncüyü yaparım diye. Belki kız büyüyünce düşünebilirim
Ne kadar kötüsünüzHaydi Mart annelerini trollemece
Kizlar gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama diye baslayip
Sagma makinesi iyice tazyik yaptırmıyor muAynı sorunu ben de yaşıyorum.. doktora sordum önden sağım yap sonra emzir dedi.. Bir kaç kez denedim iyi oldu ama çok yorucu oluyor.. Sürekli sağma makinesini dezenfekte edip yıkamak falan..
Aynı sorunu ben de yaşıyorum.. doktora sordum önden sağım yap sonra emzir dedi.. Bir kaç kez denedim iyi oldu ama çok yorucu oluyor.. Sürekli sağma makinesini dezenfekte edip yıkamak falan..
İyide asinin tam zamaninda yapilmasi lazim nasil erteleyeceksin ki
Geçmiş olsun toparlar yavrucak. Bizde vuruncaz bakalım ne olcakBugun aşıdan sonra kızımın keyfi kaçtı surekli uyumak istiyor hafif ateşi çıkmaya basladi nöbetteyiz hemen calpol verdim.. normal zamanlarda uyusun diye çırpınan ben şuan çok huzursuzum analık delilik vallahibeslenirken bile oyle hareketli değil yavrum 3 aşı sonrası bitap düştü
Elle sağma daha mantıklı ama sağma makinesi daha cok tazyik yapar diye biliyorumAynı sorunu ben de yaşıyorum.. doktora sordum önden sağım yap sonra emzir dedi.. Bir kaç kez denedim iyi oldu ama çok yorucu oluyor.. Sürekli sağma makinesini dezenfekte edip yıkamak falan..
Askolsun kotuluk demeyelim de comezlere eziyet diyelimhadi yazalımmm
Mart Nisan Mayıs kapı kapı gezelim
Şahsen ben aşırı meraklıydım doğurayım diye
Cok zordu cok
Hastalıklar peşimi bırakmadı
Yaparsin bi daha sende hamilelik seviyosan
bak kesin geliyor bir tne daha
Yaw bu anneler niye karışıp duruyor
Doğum planlamasına
Benimkide karışır
Ben baktırmıyorumda ondan desem
Ne kadar kötüsünüzama iyi güldüm
Eger ac kalip çırpınacak kadar tazyikliyseBilmiyorum 1 hafta kadar ertelesem mi. Emerken boğazına takılıyor kusuyor sonra fenalık geldi. İçi dışına çıktı çocuğun. Bir de aşı olacak iyice güçsüz düşer.
Eger ac kalip çırpınacak kadar tazyikliyse
Sağıp
Kaşık mamayla vermeyi niye denemiyorsun canım
Sende bebek tam çekemediği icin tazyik bitmiyor olmali
Ya da sutun cok cok fazla
Mesela benimki anca yetiyor
Sut doldugunda bizde de bogazina kaçıyor cocuk tıkanıyor
2-3 kez filan oluyor sonrasında emebiliyor
He yinede bogazina kacip tıkanabiliyor
Ama sizde emmesine engel oluyorsa
Dene bence
Öylemi diyorsun yaahadi yazalımmm
Mart Nisan Mayıs kapı kapı gezelim
Şahsen ben aşırı meraklıydım doğurayım diye
Cok zordu cok
Hastalıklar peşimi bırakmadı
Yaparsin bi daha sende hamilelik seviyosan
bak kesin geliyor bir tne daha
Yaw bu anneler niye karışıp duruyor
Doğum planlamasına
Benimkide karışır
Ben baktırmıyorumda ondan desem
Ne kadar kötüsünüzama iyi güldüm
Galiba atak belirtileri olabilir bunlar çünkü aynı sorunları yaşıyoruz bugün özellikle bu şekildeydi biz de.. Az önce uykuya geçti ama hala tanışarak dalmadı.. Ağzının içinde bir şey var sanki kustu kusacak gibi.. aemsirşrken kaç kez ara verip gazını çıkardım saymadım bile üç fırt çekiyor gaz doluyor.. Biberonla bir nebze daha uzun yedi ama onda da aralarda gaz çıkarmak zorunda kaldım.. Adam akıllı doyduğununa emin olduğumda bir buçuk saat geçmişti..Valla bugün sağdım da verdim hem memede hem biberonda sorunu yaşıyorum. Sağdığım sütü de içemiyor o da takılıyor boğazına.
bugün En az 10 kere boğazına takıldı, gittim geldim. Emzirmek falan istemiyorum sinirim bozuldu. Aç kaldı çocuk 2 fırt çekiyor boğazına takılıyor
Bence de yaptırıyor.. Ama girdik bu döngüye bir kere.. Nasıl çıkılır bilmem..Sagma makinesi iyice tazyik yaptırmıyor mu
Elle sağım kolay yapılıyor mu kiGeçmiş olsun toparlar yavrucak. Bizde vuruncaz bakalım ne olcak
Elle sağma daha mantıklı ama sağma makinesi daha cok tazyik yapar diye biliyorum
Çok sağmıycaksın ki canım tazyik gidene kdar biraz sağsan yeter. Elinle göğüsünü sıkıştırıp süt var mı diye bakıyosan eğer öyle yapabilrsnElle sağım kolay yapılıyor mu kiBen denedim de yol olmadı hem de elim kayganlaştı sütten dolayı beceremedim..
Galiba atak belirtileri olabilir bunlar çünkü aynı sorunları yaşıyoruz bugün özellikle bu şekildeydi biz de.. Az önce uykuya geçti ama hala tanışarak dalmadı.. Ağzının içinde bir şey var sanki kustu kusacak gibi.. aemsirşrken kaç kez ara verip gazını çıkardım saymadım bile üç fırt çekiyor gaz doluyor.. Biberonla bir nebze daha uzun yedi ama onda da aralarda gaz çıkarmak zorunda kaldım.. Adam akıllı doyduğununa emin olduğumda bir buçuk saat geçmişti..Oysa dün ne kadar güzeldi her şey.. Şu önümüzdeki bir hafta özellikle çok dikkat etmeliyiz yediklerimize onu anlıyorum.. Bugün morlahanalı havuçlu yoğurtlu meze yedim.. Bende de gaz yaptı kahretsin.. Ne vardı yani yemeseydim ölecek miydim.. Çok kızdım kendime.. kimyon tohumuyla birlikte naneyi kaynar suda beş dakika demleyip içtim iki kupa.. inşallah düzelir sabaha kadar.. Bu karışımı üç gündür yapıyorum çok iyi geldi sütüme..
Bence yapma 3 gune toparlar asi onemli ben olsam ertelemezdim nacizaneBilmiyorum 1 hafta kadar ertelesem mi. Emerken boğazına takılıyor kusuyor sonra fenalık geldi. İçi dışına çıktı çocuğun. Bir de aşı olacak iyice güçsüz düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?