2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnsan kahroluyor iste. Tabiki bizim analarimizda gecmistir ayni yoldan ilk bizler degiliz sonucta insan biliyor ama iste soz gecmiyor kalbe... Benim oglan kendini iyice tel oyununa verdi minecraft oynuyor soluksuz allahtan okula gidiyor da elinde birakiyor yoksa imkansiz birakmiyor ice kapandi sanki umarim zamanla gececek

şu memelerin tazyiğinden fenalık geldi çocuğa. İçmiyor sabahtan beri. Kavga ede ede biraz içiyor. Sonra istemiyor
Aynı sorunu ben de yaşıyorum.. doktora sordum önden sağım yap sonra emzir dedi.. Bir kaç kez denedim iyi oldu ama çok yorucu oluyor.. Sürekli sağma makinesini dezenfekte edip yıkamak falan..

Mart Annelerine gidip, Kizlar hamileligin tadini cikarin, bunlar iyi gunleriniz, bol bol uyuyun sonra cok arayacaksiniz,.. fln fln yazalim mi?
hadi yazalımmm
Mart Nisan Mayıs kapı kapı gezelim
Ben aralıkta doğum yapınca size yazmıştım, annelik bebiş güzel ama hamileliği şimdiden özledim demiştim, bana gülmüşlerdi biran önce doğurmak istiyorduk bende dahil
Şahsen ben aşırı meraklıydım doğurayım diye
Cok zordu cok
Hastalıklar peşimi bırakmadı
Yaparsin bi daha sende hamilelik seviyosan
Boş ver heyecanı kaçmasın

Evet maşallah sen benden baya öndeydi aslında ama benimki acele etti hamilelik güzeldi yaa bak yine aklıma düştü
bak kesin geliyor bir tne daha
Yok arada geliyo ama geçiyo hemen annemin aklı çıkıyo üçüncüyü yaparım diye. Belki kız büyüyünce düşünebilirim
Yaw bu anneler niye karışıp duruyor
Doğum planlamasına
Benimkide karışır
Ben baktırmıyorumda ondan desem
Haydi Mart annelerini trollemece
Kizlar gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama diye baslayip
Ne kadar kötüsünüz ama iyi güldüm

Aynı sorunu ben de yaşıyorum.. doktora sordum önden sağım yap sonra emzir dedi.. Bir kaç kez denedim iyi oldu ama çok yorucu oluyor.. Sürekli sağma makinesini dezenfekte edip yıkamak falan..

Valla bugün sağdım da verdim hem memede hem biberonda sorunu yaşıyorum. Sağdığım sütü de içemiyor o da takılıyor boğazına.

bugün En az 10 kere boğazına takıldı, gittim geldim. Emzirmek falan istemiyorum sinirim bozuldu. Aç kaldı çocuk 2 fırt çekiyor boğazına takılıyor

Geçmiş olsun toparlar yavrucak. Bizde vuruncaz bakalım ne olcak
Elle sağma daha mantıklı ama sağma makinesi daha cok tazyik yapar diye biliyorum

Askolsun kotuluk demeyelim de comezlere eziyet diyelim

Bilmiyorum 1 hafta kadar ertelesem mi. Emerken boğazına takılıyor kusuyor sonra fenalık geldi. İçi dışına çıktı çocuğun. Bir de aşı olacak iyice güçsüz düşer.
Eger ac kalip çırpınacak kadar tazyikliyse
Sağıp
Kaşık mamayla vermeyi niye denemiyorsun canım
Sende bebek tam çekemediği icin tazyik bitmiyor olmali
Ya da sutun cok cok fazla
Mesela benimki anca yetiyor
Sut doldugunda bizde de bogazina kaçıyor cocuk tıkanıyor
2-3 kez filan oluyor sonrasında emebiliyor
He yinede bogazina kacip tıkanabiliyor
Ama sizde emmesine engel oluyorsa
Dene bence

Yeni yapmaya başladı bunu. Rahatsız ediyordu ama boğazına bu kadar sık kaçmıyordu.
İyice sağdım 100 cc kadar.bebeğe bir şey kalmadı yine de tıkanıyor.
Sağdığımı veriyim desem onda da tıkanıyor

Öylemi diyorsun yaa eşim şimdiden üçüncünün lafını yapıyor ama benim oğlum sekiz yaşında olduğu halde ben çok zorlanıyorum, annem başına kalmasından korkuyor çalıştığım için kıza babanneyle ortak bakacaklar, ama yapacak bişey yok yani olursa da baksınlar artık

Galiba atak belirtileri olabilir bunlar çünkü aynı sorunları yaşıyoruz bugün özellikle bu şekildeydi biz de.. Az önce uykuya geçti ama hala tanışarak dalmadı.. Ağzının içinde bir şey var sanki kustu kusacak gibi.. aemsirşrken kaç kez ara verip gazını çıkardım saymadım bile üç fırt çekiyor gaz doluyor.. Biberonla bir nebze daha uzun yedi ama onda da aralarda gaz çıkarmak zorunda kaldım.. Adam akıllı doyduğununa emin olduğumda bir buçuk saat geçmişti.. Oysa dün ne kadar güzeldi her şey.. Şu önümüzdeki bir hafta özellikle çok dikkat etmeliyiz yediklerimize onu anlıyorum.. Bugün morlahanalı havuçlu yoğurtlu meze yedim.. Bende de gaz yaptı kahretsin.. Ne vardı yani yemeseydim ölecek miydim.. Çok kızdım kendime.. kimyon tohumuyla birlikte naneyi kaynar suda beş dakika demleyip içtim iki kupa.. inşallah düzelir sabaha kadar.. Bu karışımı üç gündür yapıyorum çok iyi geldi sütüme..

Geçmiş olsun toparlar yavrucak. Bizde vuruncaz bakalım ne olcak

Elle sağma daha mantıklı ama sağma makinesi daha cok tazyik yapar diye biliyorum
Elle sağım kolay yapılıyor mu ki Ben denedim de yol olmadı hem de elim kayganlaştı sütten dolayı beceremedim..

Ne için o karışım ?
Benimkinin burnu tıkalı, reflüsü var. Memede de tazyik var hepsi bir araya gelince çocuk mahvoldu. Boğazına takılıp ağız dolusu kustu rahatsız etti çocuğu.

Demin emzirmem 1 saatten fazla sürdü kaçırmıyım diye dinlene dinlene. Ömrümden ömür gidiyor valla annem başımda nöbet dikiliyor çocuğa bir şey olmasın diye

Bilmiyorum 1 hafta kadar ertelesem mi. Emerken boğazına takılıyor kusuyor sonra fenalık geldi. İçi dışına çıktı çocuğun. Bir de aşı olacak iyice güçsüz düşer.
Bence yapma 3 gune toparlar asi onemli ben olsam ertelemezdim nacizane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…