2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben buzdolabından çıkardığım sütü benmari usulü istiyorum. Direk sıcak suya sokmak sütü kesebilir
İçindeki vitamini öldürebilir. Dün sagdigim sütü dolaba koymustum bir saat sonra isiticida ısıtıp bebegine verecektim tekaseden çok isitmis oldum. Sütü kokladım ekşimsi kokuyordu vermedim attım için gitti atarken de. Azcik fazla ısınmisti halbuki iyiki koklamisim yoksa icirecektim cocuguma

Kızlar gene ben sütüm sagdıgımda 60 fln geliyordu 2 gündür 10-15 anca geliyor sütüm mü kesilecek acaba bebek emmiyor daha 40 ım çıkmadı bi aylığız çoğalması gerekmiyormuydu yoksa zaman mı lazım anlamadım gitti bu durumu

Gelmesede düzenli olarak sağ zamanla artar bol su da artırıyor

Stres yapmışsan ya da dinlenememissen o da çok etkiliyor. Bolbol su kimyon çayı hoşaf falan tüket pozitif düşün. Benim de bazen sagdigimda Cook az çıkıyor bazen göğsüm sütten şişiyor. Bir gün azsa bir gün cogaliyo. Az olduğu zamanlar ya çok yorgun ve uykusuzumdur ya da stres altindayimdir Dinlenmenin ve kaliteli beslenmenin süt için çok önemli olduğuna inanıyorum.

Saolun kızlar inşallah düzelir süt miktarım benim çocuk geceyle gündüzü karıştırıyor 3-4 saat anca uyuyabiliyorum inşallah yorgunluktandır tabi yemek ve su da yok 40 gündür bende .ne zormuş anne olmak Allah isteyen herkese nasip etsin anne olanlara da sabır versin

Benim bir buçuk litrelik su sisem var. Hangi odaya geçsem onu kendimle götürüyorum su önemli canim

Bizimde yarın sabah 9 buçukta aşımız. Şimdiden canım sıkılıyor. Ateşi çıkmasa bile ağrısı olur dimi? Aşıdan 1 saat sonra calpol versem olur mu?
En zor aşıları bunlar sanırım

Benim bir buçuk litrelik su sisem var. Hangi odaya geçsem onu kendimle götürüyorum su önemli canim
Dur bende bi şişe ayarlayın en iyisi bi de biz 35 günlüğüz 2 saatte 1 gündüz 3 saatte 1 gece yiyor bu gündüzü 3 saatte ne zaman çıkarıyoruz bez mama gaz süt sağ derken başa dönüyorum uyku dinlenme hak getire lavaboya gidemiyorum

Sancı girdi heralde bas bas bağırarak uyandı zor susturdum ya ağlamaktan tıkanıyo korkuyom memeyi de almıyo ağzına dokundurmuyo da bacaklarını hareket ettirmeme şimdi yorldu ağlarken daldı uyudu siz nasıl sakinleştiriysnz ağlayınca benm de otrp ağlayasım geliyo

Bizimde yarın sabah 9 buçukta aşımız. Şimdiden canım sıkılıyor. Ateşi çıkmasa bile ağrısı olur dimi? Aşıdan 1 saat sonra calpol versem olur mu?
En zor aşıları bunlar sanırım
Ben verdim canim asi gunu 6 saatte bir calpol verdim vala hic ne ates cikti ne huysuzlandi hamdolsun cok guzel gecti

Öyle olunca bende strese giriyordum annem alıp sakinleştiriyordu kucağında pışpışlayıp. Sen strese girince bebekte hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…