2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tam 4 e 2 3 kala sisteme gir ve sayfayi yenileyerek bekle sjistem tam 4 te yenileniyor bu sekilde dusurduk biz esim mhrs sayfasindan ben telefondan saldirdik resmen telden aricaksanda 182 yi 2 kala flan ara anca baglanir sistem. Gercekten cok zor. Bakirkoy sadi konuk hastanesinden alabilirsen 1 kere alman yeterli sonraki kontroller icin hrandevu almana gerek kalmiyor ama ben doktorda. Nefret ettim oraya goturmuyorum. Alerjik astim belirtisi vala benimkinde surekli ust solunum yolu enfeksiyonu oluyordu gittigimiz sabit devlet doktoru vardi o yonlendirdi ige lere flan bakildi en kucuk usutmede cocuk surunuyordu tikanma vs yoktu hic ama alerji testleri yapildi ev tozuna ciddi alerjisi cikti cok az derecede sute ki bunu onemsemedi ve bunlar sonucunda alerjik astim tanisi konuldu. Bunlar sonucunda cigneme tableti kullaniyor hava vs almiyor bi tek grip vs oldugunda hava takiyoruz ki ilerlemesin...

Sab simplex sabah akşam 10 damla demişti doktor daha arttırır mı sorarım. Rezene çayı da verebilirsin demişti ama hiç vermedim
Ver ver rezene cok degil tabi ama iyi geliyor ben nurse damlayi aksam ustu 18 damla veriyorum 1 kez doktora kalsa sabah 20 aksam 20 damla

Kızlar ocean d3 vitamin damlası aldım yetişkinler için yazıyor doğrumu bu yoksa bebekler için ayrımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…