2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebeğini emzirmeye çalış canım neden emmiyor? Önce bebeğini emzirmeye çalış ki uyarı gitsin beyne.

Bol bol ye hunharca ye iç hemen gelir
Maşallah aşı nasıl geçti, iyi mi bebişin?
2 de yaptık biz şu an için iyi

Çok ağlarsa altını açıyorum susuyor hemen

Bebeklerinizle şuan hangi aktiviteleri yapıyorsunuz? Oyuncak aldınız mı bu aylrda kullanmak için?

Aktivite halısı aldım ilgisini çekmiyor. Yumuşak top çıngırak aldım onu takip ediyor.
Kartlara baktırıp arada muhabbet ediyoruz.
Bunların hepsi 1-2 dk sürüyor uzun süre durmuyor.
3 Aydan sonra umarım uzun süre muhabbet etmekten hoşlanır

Bizimde yarın sabah 9 buçukta aşımız. Şimdiden canım sıkılıyor. Ateşi çıkmasa bile ağrısı olur dimi? Aşıdan 1 saat sonra calpol versem olur mu?
En zor aşıları bunlar sanırım
İlla ateş ağrı olacak diye bir şey yok ki canım sen yine de calpolu hazır bulundur ateşi çıkarsa verirsin.

Bebeklerinizle şuan hangi aktiviteleri yapıyorsunuz? Oyuncak aldınız mı bu aylrda kullanmak için?
Aktivite halısı aldım çıngırakların gölgesine bakıyo kartları anlatıyorum hışırtılı kitap var o biraz fazla ilgisini çekiyor ama dikkat süresi kısa olduğu için hemen sıkılıyo inşallah 3 aydan sonra eğlenir yavrum

Aktivite halısını 3 aylık olunca çıkartırım bende. Hışırtılı kitapta bugün sipariş verdim, sanırım o da 3 aylık olunca ikisini makine de yıkarım önce ay ay bebekler için aktiviteler var yaptıran var mı?

Bir tane oyuncağı var dikkatini çekiyor. Bugün hışırtılı harf kitabı aldım, aktivite halısı vardı.. Ama bu ikisi 3 aylık olunca dikkatini çekermiş Aktivitelere bakıyorum ay ay internetten arada yaptırıyorum. Valla başlı başına bir iş ben bunları bilmiyordum.. Uykusuzluk, evi topla derken bazen unutuyorum da. Ama kızım onunla konuşulsun oynansın istiyor gerçekten el kadar bebe Tek başına evi idare etmek , tüm bunlara yetişmek çok zor, tek başına başa çıkabilenleri gönülden tebrik ediyorum..
Mesela primanın uygulamasında 15 gün ücretsizdi bir bakayım dedim örnek olarak ekliyorum.

Eklentiler

• C22E9F4A-6DDF-45E6-8332-3C59490C1CFE.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 70
Bebeğini emzirmeye çalış canım neden emmiyor? Önce bebeğini emzirmeye çalış ki uyarı gitsin beyne.
Bilmeden tecrübesizlikten biberon vermiş oldum ilk günden beri süt gelince de iş işten geçti alışmış oldu genede biberon vermeden önden yarım saat meme alsın diye uğraşıyorum daha başaramadım maalesef

Benimki 35 günlük siyah beyaz kartları gösteriyorum arada sohbet etmeye çalışıyorum uyanık oldukça bide bugün ters koydum başını biraz kaldırsın diye kolları bacakları hareket ettiriyorum kaslara iyi geliyormuş arada çıngırak çalıp çocuk şarkıları dinletiyorum genelde gece uyanık olduğu için fazla etkinlik yapmıyorum gece gündüzü öğrenmesi için gece iletişimi kes dediler.2. Ay için hışırtılı kitap kavram kartları ayna almayı düşünüyorum bide doktorum masaj önerdi öğrenebilirsem o da güvenli bağlanmaya ve kaslara iyi geliyormuş

oyun halısını çıkarmadım henuz. Sadece cingiragiyla dikkatini çekmeye calisiyorum. El ve ayaklarına takılan çıngıraklı birşey vardı her hareketinde ses algısını geliştiren aklıma geldi yarın onu çıkarayım bakalım ne tepki verecek. Oyun kartlarına henüz başlamadım ama birkaç güne başlamayı planlıyorum. Aşağıdaki bağlantı yardımcı olabilir.
Oyun Halısı (Oyun Matı) Nedir, Ne İşe Yarar? | Anneysen

Ben yag ile masaj yapiyorum yuz ustu yatiriyorum ses cikaran pelus cingirak aldim ona tepki vermeye basladi mesela. Kucagimda evi gezdirip bilundugumuz oda ile ilgili bilgi veriyorum siyaz beyaz kartlarada baya ilgili...
Bide bebek masaji yapiyorum 2 3 dk kadar simdilik bu kadar. Bide hergun 5 10 dk da olsa disari cikartmaya calisiyorum.

Kizlar bide oyun halisi degilde su mati gordum daha ilgi ceker gibi bi bakin e bebekte var cok ciddide pahali degil 3 ayi doldursun da ondan almayi dusunuyorum

Masaji banyodan snr kendimce yapmaya calisiyodm ama bazen agliyo yapamiyorm. Bugun banyodan sonra havluya sararken kusmugu bogazina kacti tikandi birkac defa oksurdu ben de normalde sogukkanliyimdr ama soz konusu cocuk olunca nutkum tutuluyo ters cevir vur cocuga dimi oyle kalakaldm sirtina vurdum sadece sonra kendini kurtarinca acaip aglamaya basladi annelik ne kdr zor sinirlerim 10 saniye icinde yiprandi. Bisey olmamistir dimi olayin ustune 10 dak sevdim giydirdm giyinirken de hep agladi bitap dustu emiyo suan guya ama ememiyo ici uyudu cocugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…