2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayir bi de kusmasin diye beslenmesinin ustunden belki 1 saatten fazla gectikten snr yikadim ama bitmio adamin kusmasi

Dustan sonra rahatladigi icin ici uyumustur korkma kendine telkin ver soguk kanli olmak zorundasin bebegin icin kusunca hemen yatirma geri bi 5 dk dik tut emi. Ahhh annelikkk benimde aklim cikiyor bazen gecen altini degisiyorum bizim bacagina degdi nasi bi ciglik atarak aglamaya basladi bi anda esime bagirdim kos cocugun ayagini kirdim die meger edepsizligi tutmus denk gelmis

Benim kizimda biberona alışmıştı önce biberonu veriyordum arkasından hemen memeyi verince tutuyorlar bide böyle dene istersen

Biberonu biraz verip öyle mi memeyi vereyim yoksa biberonda doysun doymuşken mi deneyim vermeyi
Benimde sutum cok az mama kabul etmiyor bazen ben once memeyi veriyorum sakinleyince mememe yapisik sekilde tutup biberonu veriyorum sizde tam tersini uygulayin once biberon ama meme ciplak yuzu memeye yapisik olsun kokusunu alsin cekip memeyi agzina verin bir kac gun bu islem sonrasi bence daha duzelir .

Kızlar bebeğin kollarını kundaklayınca daha uzun uyuyormuş ya ben istemiyor diye yapamıyordum ama 2 gündür uykuya dalınca kundaklıyorum uzun uyuyor hatta dün gece 6 saat uyudu o şekilde kesintisiz ilk defa ben de uyuyakalmışım ama açlıktan bağırarak uyandı memeyi bi kapışı var tek seferde yapıştı yavrum

Uyurken nasıl kundakladın 6 saatte çokmuş tabii bağırır

Şu an için yapılacak pek bir etkinlik yok gibi sadece bol bol kucaklıyorum inmiyor zaten kucağımda dans ediyoruz bütün gün,
Karın üstüne sık sık yatırıyorum karşısına siyah-beyaz kartlar koyuyorum kafasını kaldırıp baksın diye
Anakucağına siyah-beyaz kurdeleler ve ponponlar astım.
Ablası siyah kırmızı renkleri kullanarak resimler yaptı kardeşine yatağın kenarlarına da onları astık.
Oyun halısını bebek kitaplarını falan 3 ay dolunca çıkarırım.

Bize de bı toz verdiler üç yaşında kızım onu bir ay kullandık düzenli çocuğun hiriltisi düzelmişti bitti yeniden başladı size de çok geçmiş olsun yarın dediğin saatte mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim cnm
Sab simplex sabah akşam 10 damla demişti doktor daha arttırır mı sorarım. Rezene çayı da verebilirsin demişti ama hiç vermedim
Ne kadar çok bize sabah öğle akşam 4 er damla dedi doktor aynı ilaca çocuk gazlanio demekki yetersiz gelio bnde sizin ki gibi bir deneyeyim bakalım ise yaracak mi

Gunde 5 kez 8 damla hatta 10 kez bile verulebilio demisti bana doktorum ama ben gunde 3 kezi gecmedim cikartabilse de sancilaniyo yine de ben bgn hic vermedim bi de bunu deneyecegim. Dun vermedim cocuk butun gece uyanmadi ama hep kendinj ordan oraya atti kivrandi durdu kendi gozu kapaliydi guya uyuyodu ama ben uyuyamadm tum gece at kisneme sesi yapti

Kizlar bi de sadece anne sutu alan bebekler gunde kac kaka yapiyolar. Benimki belki gunde 10 kaka yapiodur sayamiyorm artik

Reactions: Snm
Atak döneminde de olabiliriz 40. Haftaya göre hesapladım da girmiş bulunmaktayız.
yaa belli biliyo musun.. dün kıyameti kopardı benimki, mümkünatı yok uyumuyo. gece 12de uyudu şaka gibi.. sen 2 aylıksın gece 12de uyumak nedir yani normalde en geç 9da uyuyodu bikaç gündür nazar değdirdim heralde diyodum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…