2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bence kundaga denk gelmistir seninki artik baya 6 kg oldu diyosn okdr uyumasi normal bence benim doktor kilo basina 1 saat uyur demisti. Benimki suan gecede 1 defa 4 saat uyudugu oluyo kilosu tahminen 4700 suan ben de 5 saat uyumasini bekliorm:) ben kundak yapiyorm ama aciyo benimki kundagini

İki gündür bnm oğlumda çok gazlı sancılı kucaktan inmiyor kaka da zor yapıyor günde dört beş sefer yapardı smdi bir kereyi zor yapıyor

Bebeklerinizle şuan hangi aktiviteleri yapıyorsunuz? Oyuncak aldınız mı bu aylrda kullanmak için?
Ben hic activite yapmiyorum. Vahşi gibi buyuyo cocuk. Saka bi yana ben ilk cocukta bu islere cok kafa yorup kendimi de cocugu da yordum. Cok da gerek olmadigini sonradan gordum. O yuzden simdikinde cok relaxim

Benim oğlum 5200 5 saat hiç uyumadı ama

Bebeklerinizle şuan hangi aktiviteleri yapıyorsunuz? Oyuncak aldınız mı bu aylrda kullanmak için?
Cogu kisi oyun halisini cikarmamis daha ama ben koyuyorm oyun halisina benimkinin kenarlari da var gibi oyuzden orda kenar kisimda gordugu sekillere bakiyo. Siyah beyaz kartlara bakiyo. Ama en buyuk aktivitemiz sohbet etmek tabi. Bi de kucakta etrafi gezmek. Son 1 haftadir daha bi alici gozle bakmaya basladi etrafa. Ben bak oglum ciceklerimiz diye bitkileri gosteriyorm ama o tavana perdelere fln bakiyo hayranlikla :)

Aynadan kendini gösteriyorum ben. Siyah beyaz kartlarını gösteriyorum. Masal kitabı alayım dedm onu okurum dinliyor çünkü erken değildir sanırım

Rica ederim ne demek evet cogneme tabletinin tozudur toz kullaniminda bazen sutu veya suyu yani icine karistirirlan urunu tam tuketemediginden ben tercih etmedim e seninkinden 1 yas daha buyuk hapi cigneyebiliyor yani... O tozu veya hapi ama duzenli kullanmasi lazim doktor bize min. 3 ay dedi kestiniz mi ?

Biz atak döneminden çıktık bence erken girdik bu sefer, maşallah 2-3 gündür iyiyiz babanne evi yaradı sanırım
Babannesinde kalirken nerde uyuyo cok merak ettm? Cunku ben anneme giderken hep babynesti goturup orda uyutuyodm da artik babyneste sigmaz oldu normal buyuk ikea besik alicam diyo annem ama onda yatirmak icin de cok kucuk gibi geliyo bana. Park yatak alaym dedi onda da 1 sene fln yatabiliolar degmez hani almisken uzun sure yatacagi bisey alaym diyo hakli olarak

9 saat oldu aşı yapılalı ateş olmadı, daha olur mu? Uyuyabilir miyim artık

Park yatağını götürüyoruz canım, kızım aynı park yatakta 3 yaşına kadar yattı.

Sab simplex mi günde 5 kez dedi?

Senin çocuğun iki yaşında mi canım üç yaş benimki hap kullanımı olmaz dendi toz sasesini verdi doktor özele götürmüştüm alerjik rinit teşhisini kendisi koydu bir ay sonra kontrol dedi ama ben araştırma veya üniversite hastanesine götürmek istediğim için özele götürmedim ilaçlarda bitti randewu için uğraşıyorum bir türlü bulamadım ilacı reçetesiz gidip alabilirim ama doktor devam et demeden kullansın istemiyorum

Pardon cnm ikinciye okuyunca anladım snnki bir yaş büyükmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…