2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tabi tabi kesinlikle doktoru yonlendirsin bizimde en basta alerjik rinit dediler sonra bronsit oldu sonra astim

Tabi tabi kesinlikle doktoru yonlendirsin bizimde en basta alerjik rinit dediler sonra bronsit oldu sonra astim
Çok üzüldüm canım alerjik çocuk çok zor gerçekten bende araştırıyorum bu alerjik rinitin sonu alerjik astım mış nasıl önlerim nasıl geçer hiç bilmiyorum Allah şifa versin bütün çocuklara

Park yatakta 3 yaşa kadar uyuyabilir canım

En son doktor bize ailede varsa bu kacinilmaz bir son diyor... Bizde babaannede anneannede astim hastasi tek tesellim çocukluk astımı 10 12 yasinda bitiyormus.... Aslina bakarsan astim diyemem bence tıkanma vs yok dedigim gibi tek sorun sık hastalanmasi ust solunum yolu enf. 1 1.5 ayda bir antibiyotik kullanmak zorunda kaliyor. Ama hamdolsun bir kac gun evvel hastalandı ama antibiotiksiz atlatiyoruz suan.... Ah aklima geldi keciboynuzu ozu vermeni tavsiye ederim biz cok fayda gorduk birde bulabilirsen çam kozalak pekmezi astim vb hastalıklara birebir. Ben keçiboynuzu pekmezini tercih ediyorum ( cam kozalak agir gelecekmiş gibi dusunuyorum nedense veremiyorum bir turlu )

Park yatakta benimki (4 yas ) yatsa yatar boy olarak sorun cikarmiyor park yatak 3 4 yasa kadar kullanilabilir bisi ve bence buyuk konfor... Kiz birwz daha buyusun direk park yataga gecicem 3 3.5 yasinda artik normal bazaya donerim
Not ( yengem 90 kiloydu oglunu park yatagin iicine girio uyutuyordu )

Hey dostum gece 12 de bize gece yeni basliyor benim kiz gecelerin adami olacak 3 ten asagiya uyumuyor bugun nasil olduysa 12 de bayildi

Kızlar bebeğiniz de uzayan sarilik olan varmı? Benim bebeğime uzayan sarilik dediler. Beslenmesi iyi olmasına rağmen iki haftada geçmedi. Bir an önce gecsede kurtulsak.

Hey dostum gece 12 de bize gece yeni basliyor benim kiz gecelerin adami olacak 3 ten asagiya uyumuyor bugun nasil olduysa 12 de bayildi
Bizimki de iyi günündeyse gece 3 e kadar uyuyup sabah 9-10 a kadar ağaç ediyor.

Dikkat et gece uyanıp sabah ettirmesin

Bizimki de iyi günündeyse gece 3 e kadar uyuyup sabah 9-10 a kadar ağaç ediyor.

Dikkat et gece uyanıp sabah ettirmesin
Yok beee uyuyo diyen dilime uyandi bile memede uzaniyorum emzik eder simdi.... Napimmm bole buyuyecek artik da meme burnunu tikar die derin uyku gercekten hic uyumuyorum nasil oluyorda ayakta durabiliyorum gercekten hic fikrim yok eskiden olsa coktan bayilmam lazimdi ahh simdi bole dedim ya yrn da ben bayilirim heralde hahahahah. Cocuklar iyi olsunda raziyim herseye annem cok kiziyor adama kendini cocuklardan baska hayatinda var kendine gel diyor sanki kendisi kendi hayatina bizden firsat bulup bakabilmiste belkide kendi pismanliklarini yasamamam icin uyariyor ama benimde icimden gelmiyor hic bisi. Disari cik birak kocan baksin diyor yapamam mesela aglayacagini esimin susturamayacagini dusunuyorum bebek evde aglarken ki en cok annesine ihtiyaci var ben disarda keyifte vicdansizlik resmen he sozum meclisten disari yapabilen icin ne mutlu ama benlik degil..

Damla fayda etmişti ama 2 gündür işe yaramıyor sanki
Ben 6 gündür damla hiçbir şey vermiyorum.. Bence çocuk daha iyi oldu.. En azından öğürmeleri kesildi yavrumun.. Yine gün aşırı gaz sancısı tutuyor özellikle akşam 8 den sonra gece 1 buçuklara kadar ama damlaya ihtiyaç duyuyor muyum hayır.. Çünkü damlayı verdiğimde yanda doktorun verdiği bitkisel şurupu verdiğimde daha kÖtü olduğunu gördüm yavrumun gazdan acı çekiyordu resmen.. Şimdi ise tüm süreci doğal yaşıyor ve ben en azından çok endişelenmiyorum artık..

Damla fayda etmişti ama 2 gündür işe yaramıyor sanki
Ben 6 gündür damla hiçbir şey vermiyorum.. Bence çocuk daha iyi oldu.. En azından öğürmeleri kesildi yavrumun.. Yine gün aşırı gaz sancısı tutuyor özellikle akşam 8 den sonra gece 1 buçuklara kadar ama damlaya ihtiyaç duyuyor muyum hayır.. Çünkü damlayı verdiğimde yanda doktorun verdiği bitkisel şurupu verdiğimde daha kÖtü olduğunu gördüm yavrumun gazdan acı çekiyordu resmen.. Şimdi ise tüm süreci doğal yaşıyor ve ben en azından çok endişelenmiyorum artık..

Ben kızımı 6 yasına kadar hıc esımle yalnız bırakmadım ona hıc sorumluluk vermedım ve cok yıprandım sımdı akıllandım benım de bir hayatım oldugunu gec anladım. Mutlu cocuklar ıcın mutlu anne lazım ınsallah oglumda babaya daha cok sorumluluk vermeyi dusunuyorum

Yok o kadarda degil pskologlarda once kendi sonra esi ve evliligi sonra cocuklari olmali insanjn siralamasi diyorr mesela ama yapamiyorum ben bunu once cocuklar sonra koca sonra ben aksi olursa asil mutsuz oluyorum... Bugun esim is arkadaslari ile yemege gitti mesela annem tutturdu izin verme neden yolluyorsun yilbasi yemeginede gitti sende cik birak cocuklari baksin beynimi yedi resmen en son anne ben karisiyim bu kadar dert etmiyyorum azicik taksam resmen beni doldurusa getiriyorsun diye sinirlendim artik

Baba bakabilse bırakılır ne olacak. Sen mutlu olunca bebeğinde mutlu olur.
Biraz büyüseler emanet edilir.
Konuşan çocuğa bakabileceğini düşünüyorum en azından

Baba bakabilse bırakılır ne olacak. Sen mutlu olunca bebeğinde mutlu olur.
Biraz büyüseler emanet edilir.
Konuşan çocuğa bakabileceğini düşünüyorum en azından
Bi 6 aydan sonra evet oglumuda 5 aylik birakmistim bir kere ama mecburiyetten gayet guzel bakmıştı.... Ama ilk kez disari gecen sene tek yolladim baba ogul 3 yasindaydi esim cok rahat adamdir guvenemiyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…