2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bi 6 aydan sonra evet oglumuda 5 aylik birakmistim bir kere ama mecburiyetten gayet guzel bakmıştı.... Ama ilk kez disari gecen sene tek yolladim baba ogul 3 yasindaydi esim cok rahat adamdir guvenemiyorum o yuzden

Dışarıya ben de biraz zor gönderirim
Şimdi minicik zor tutuyor kucağında güzel tutamıyor.
Mecbur kalsan yarım saat bir saat bırakırım o kadar bakabilir.

Park yatak pratik mi hemen kurulabiliyor mu? Ucuz bişey alsam işimi görür mü? İşe başladığımda annem bakacak veya kayınvalideme gittiğimde tatile gittiğimde götürebilir miyim? Taşınabilir sanırım

Son düzenleme:
Bence pratik evet katlanip neredeyse omuzda tasinabilir hale geliyor. Heryere tasinabilir... Asansorlu olanlari dogundan itibaren kullanabilirsin ama asansorsuz olanlar suan derin gelebilir konforsuz olur senin acindan. Wala e bebegin baby me mi neydi biz ondan almistik gayette kullanisliydi kizima da ayni markayi alirim ucuz bulursam ama kanz flanda cok indirim yapiyor bu ara

Nem mi onemli oluyor bu durumlarda? Cok gecmis olsun

Nem mi onemli oluyor bu durumlarda? Cok gecmis olsun
Tesekkur ederim. Vala odanin nemi doktorun dedigi gibi yuzde 50 60 oynuyor dikkat ediyorum nemden kaynaklandigini sanmiyorum suan. Bi geniz akintisi vardi hafif geçiyor antibiyotiksiz dedim hatta biraz once ilk kez boyle tikandi wala anlamadim bende cok afedersin balgam atiyor basinda bekliyorum tas ile ara ara kalkip oksuruyor. Ventolin ve budecort karistirdim verdim biraz rahatlatti. Keske hic bir cocuk hasta olmasa

Geçmiş olsun.
Benim de Ağzımdan ne çıksa nazar değiyor. Ben de susma kararı aldım çocuk konusunda

Ay kiyamam ya minicikler hakkaten hastalik olmasin hicbirinde ne zor!

Uyumayanlara selamben hastayım oğlumda huzursuz hasta değil şükürler olsun sadece burnu genzi tıkalı oyüzden ne emebiliyor ne uyuyor serum fizyolojik anlık etki ediyor nasıl açabilirim burnunu bilemedim.

Uyumayanlara selamben hastayım oğlumda huzursuz hasta değil şükürler olsun sadece burnu genzi tıkalı oyüzden ne emebiliyor ne uyuyor serum fizyolojik anlık etki ediyor nasıl açabilirim burnunu bilemedim.
Aspirator denediniz mi? Bir de coldmix kullanirdim kizimda yastigina damlatirdim. Doktoruna sorup deneyebilirsin

Kızlar meme başında kan toplanması yara gibi bişey olmuş yeni fark ettim dün gece bilmeden sağıp çocuğa süt içirdim sıkıntı olur mu galiba mastit oldum emziremediğim için

Bebeklerin yıldızları çok düşük olurmuş. Kendinize ve bebeğinize bol bol okuyun
Her gün annem bir kac kez okuyor banada oku diye tembihliyor kadının her okumada esnemekten gözünden yaşlar geliyor gercekten bebeklerin yıldızı düşük

Kızlar meme başında kan toplanması yara gibi bişey olmuş yeni fark ettim dün gece bilmeden sağıp çocuğa süt içirdim sıkıntı olur mu galiba mastit oldum emziremediğim için
Eline sertlikler geliyor mu göğsünde mastit olduysan sütünü bol bol sagman lazım canım yoksa rahatsizlanirsin kendi sütünden göğüs çevrene sür o yaralara iyi geliyor

Gunaydın kızlar eşimin kovıd testı pozıtıf cıktı 10 gun sonra cocugun 2 ay aşıları var nasıl yapacam ya cok uzgunum

Ben boşuna kundak yapmıyorum bu çocuğu

Eline sertlikler geliyor mu göğsünde mastit olduysan sütünü bol bol sagman lazım canım yoksa rahatsizlanirsin kendi sütünden göğüs çevrene sür o yaralara iyi geliyor
Evet topak topak memede sertlik bar emziremedim sağmaya da vakit buldukça yapıyordum ondan oldu heralde şimdi sagdıklarımı vermeden dökeyim mi gece bilmeden verdim çocuğu doktora götürmek gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…