2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gece 2 buçukta uyandı bi baktım bezi taşmış komple üst değiştirdim üstüne kakasını yaptı derken 5 de zor uyudu. 8 den beri de uyanık huysuz öğleden sonra uyutabilirsem 2 saat dışarı çıkarım dedim süt de sağdım. Hissetti galiba bir değişik, kafayı üşütmeme az kaldı

Zar zor uyuyor zaten onda da sürekli ıkınıyor cıglık atıyor csresız kalıyor ınsan
Ikınmaktan poposu çatladı osururken ağlarmı insan ağlıyor valla anestol uyuşturan kremden sürdümde rahatladı biraz onlar huzursuz olunca bizde huzursuz oluyoruz

Aranızda adet olan varmı ? Yani bende sorun yok demi olmadımda hâla ? Dipnot emziriyorum

Gunaydin kizlar. Dun gece kizin basini severken tesadufen bingildagin iceri cokmus oldugunu farkettim. Tabi bir telas kiyamet doktora ulastik ulasmadan once hazreti google amcaya danistim yetersiz beslenme ve sivi kaybi yaziyordu doktorda aynisini soyledi ama yinede gormeden net bisi gidyemem tabi dedi. daha degisik kusma ishal vs bisi varmi die sordu hic biri yok ama kaka sayisi fazlalasti gunde 1 2 kez yapardi simdi 4 5 kez yapiyor. Cocuga su ver dedi. Gece mama reddediyor memede surekli dedim mamayi arttir hemen dedi...
Aksam uzeri 4 ten sonra mama kabul etmiyordu full meme sabaha kadar emzik gibi agzindaydi yetersiz kaldi sanirim.
Hakkaten aksam su verdim biraz sonra gece 12 de zorlaaa mama yedirdim ama akla karayi sectim yedirmek icin sabah baktim bingildak daha iyi durumda.
Demem o ki hanimlar mama meme giden anneler cocuklariniza su verin tecrube ile sabit annem kv dem surekli su ver dediler vermedim bir iki kez disinda cunku doktor meme de emdigi icin suya gerek yok diyordu ama durum ortada suya gerek varmis.,..
Daha oncede soyledim anne guzel beslenecek vitamin ve mineral acisindan zengin olacakki bebek beslensin otesi yok...
Doktor diyordu gogsunu sikinca sut geliyorsa sut vardir ve yeterlidir degil iste inanmiyorlar anneye agzina tikiyorlar lafi sonra bisi oldugunda su ver mama ver biraz anneyide dinlemeleri lazim diye dusunuyorum.

prima mi kullanıyordun. Bezi büyüt istersen. Dün 3 numara taktım doldurmuş çişi emzirirken de kakasını yaptı yine de çıkmadı.

3 gün önce ben de çöküklük farkettim aynı şekilde Google da su kaybı diyordu. Çok kustuğu için su kaybetmiş olabilir diye. Kusmasına rağmen sürekli yedirdim. Düzeldi çöküklük. Ertesi gün doktora gittik çöküntü vardı düzeldi dedim. Mümkün değil çöker mi bir şeyi yok dedi . Pimpirikli davrandığımızı düşünüyorlar ama vardı orda çöküntü düzeldi.

Kardeşimin 3 çocuğu var su ver dedi geçenlerde çocuğu kurutucaksin dedi susuzluktan sustum önemsemedim şimdi bende korkmaya başladım. Annemde su ver dedi yok dedim. Ne yapmalıyım ben şimdi? Bu arada sadece anne sütü ile besleniyor benimki

Aynen insani salak yerine koyuyorlar resmen... Bidligin cokukluk vardi yani...

Son düzenleme:
Sadece anne sutunde bence sorun yok ama bilemem tabi... Ogrendim ki anne sozu dinlemekten zarar gelmez. Soyle dusun biz corba iciyoruz mesela corba sulu diye su ihtiyacımız yokmu ?

Evet canım bilgindagindaki çöküklük beslenme eksikligindendir bende ilk oğlumda fark etmistim bizde mama veriyoduk ama su vermedik hiç..mamayı artirinca da geçti
Bende katılıyorum sana anneleri dinlemeleri konusunda

Zeytinyağı verebilirsin çay kaşığıyla.mama alıyorsa mamasina katabilirsin
Sadece anne sütüyseden10ngune kadar normal diyo doktorlar
Benimkide 5 6 günde bir yapmaya başladı
Hiç emzirmedim. Mamasına hemen katayim . Çok teşekkür ederim

Zeytinyağı verebilirsin çay kaşığıyla.mama alıyorsa mamasina katabilirsin
Sadece anne sütüyseden10ngune kadar normal diyo doktorlar
Benimkide 5 6 günde bir yapmaya başladı
Kabız olan çocuklar huysuzluk ya da iştahsızlık oluyor mu ?

Sadece anne sutunde bence sorun yok ama bilemem tabi... Ogrendim ki anne sozu dinlemekten zarar gelmez. Soyle dusun biz corba iciyoruz mesela corba sulu diye su ihtiyacımız yokmu ?
Annem diyor ben hepinize şu verirdim . Size bişey oldumu diyor. Kardeşim de abla 1 kaşık ver küçük kaşıkla kaynamış soğumuş sudan doktorlar istemez ama senin vermen lazım susuz kalmasın dedi . Peki dedim vermedim. Senin demen de mantıklı suyun yerini tutmaz hiç bir şey. Kafam karıştı vermem faydalı ise neden vermiyim . Doktorlar ne dese yapıyoruz Allah'a emanet mi gidiyoruz acaba. ? Şu an beynim durdu resmen

Kizlar su konusunda kafanizi karistirdysam genel anlamda ozur dilerim. Yasadigim bir seyi paylastim sadece...

Kabız olan çocuklar huysuzluk ya da iştahsızlık oluyor mu ?
Evet olur canım. Bide masaj yapmayı dene.. Bacaklarini ileri geri haraket ettir.. 2 bacağını tutup karnına doğru bastir hani karnina cekme haraketi oluyorua bacakları öyle.. Karnina masaj yap İnternetten bak da
Bide ayaklarını karnına çektiğinde bi kaç saniye bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…