Ikınmaktan poposu çatladı osururken ağlarmı insan ağlıyor valla anestol uyuşturan kremden sürdümde rahatladı biraz onlar huzursuz olunca bizde huzursuz oluyoruz
Evet olur canım. Bide masaj yapmayı dene.. Bacaklarini ileri geri haraket ettir.. 2 bacağını tutup karnına doğru bastir hani karnina cekme haraketi oluyorua bacakları öyle.. Karnina masaj yap İnternetten bak da
Bide ayaklarını karnına çektiğinde bi kaç saniye bekle
Kardeşimin 3 çocuğu var su ver dedi geçenlerde çocuğu kurutucaksin dedi susuzluktan sustum önemsemedim şimdi bende korkmaya başladım. Annemde su ver dedi yok dedim. Ne yapmalıyım ben şimdi? Bu arada sadece anne sütü ile besleniyor benimki
Kozlar süt kanallarım fena halde tıkandı emziremediğim için evdeki pompa açmadı hastane tipi pompa açar mı acaba çekişi nasıldır kullanan yakını kullanan var mi ne yapsam ben yaa
Sleepy ben de bitirmeye calisiyorum sadece gunduz uyumadignda takiyodm ama ondan da artik vazgectm gunduz bile olsa bi kaka yapti mi beline cikiodu surekli ust degistir biktim artik sleepy kaldi elimde ne yapaym
Benimki de o kadar yapiyo ben de merak ediyodm bi de kusuyodu. cuma gittm 1 ayda 1kg almis cikti doktor sutun yariyo bagirsaklari calisiyo ki kaka yapiyo ne guzel dedi
Sıcağa hafif yakın ılık suyla bir banyo yaptırdık sonra da zeytinyağı ile masaj yaptık zeytinyağını da ılıtıp o şekilde sürdük. Mamasını da bir damla yani bir çay kaşığı zeytinyağı koyup içirdim biraz rahatladı.
Gece 2 buçukta uyandı bi baktım bezi taşmış komple üst değiştirdim üstüne kakasını yaptı derken 5 de zor uyudu. 8 den beri de uyanık huysuz öğleden sonra uyutabilirsem 2 saat dışarı çıkarım dedim süt de sağdım. Hissetti galiba bir değişik, kafayı üşütmeme az kaldı
İkinci ay dolduktan sonra normalde biraz rahatlayacağımızı düşünüyordum.. kızımda ili ay dolunca komple bir düzene girmiştik. Şimdi burda bakıyorum 75 günlük 65 günlük bebeklerde de hep bir huzursuzluk var anlamıyorum gerçekten.. Ne huzursuzluğu mesela gazı hala bitmeyen bebek mi var? Gaz tam olarak 70. Gün falan mı bitiyor?..
Sleepy ben de bitirmeye calisiyorum sadece gunduz uyumadignda takiyodm ama ondan da artik vazgectm gunduz bile olsa bi kaka yapti mi beline cikiodu surekli ust degistir biktim artik sleepy kaldi elimde ne yapaym
Sleepy den ben cok memnunum acaba beden olarakmi skinti yasiyorsunuz ? Ben hep buyuk beden kullandim ve hic tasma vs olmadi bi kere belini sikmiyom die baya bol birakmisim o zaman arkadan sirtina tasti o kadar. Beden degismeyi denedinmi ?
Kozlar süt kanallarım fena halde tıkandı emziremediğim için evdeki pompa açmadı hastane tipi pompa açar mı acaba çekişi nasıldır kullanan yakını kullanan var mi ne yapsam ben yaa
İkinci ay dolduktan sonra normalde biraz rahatlayacağımızı düşünüyordum.. kızımda ili ay dolunca komple bir düzene girmiştik. Şimdi burda bakıyorum 75 günlük 65 günlük bebeklerde de hep bir huzursuzluk var anlamıyorum gerçekten.. Ne huzursuzluğu mesela gazı hala bitmeyen bebek mi var? Gaz tam olarak 70. Gün falan mı bitiyor?..
Benimki 75 gunluk te ne oluo oglumda hatirladigim kadariyla 3.5 4 aydan sonra gaz damlasini kestirmisti doktor birak ikina sikina cikarir demisti hakkaten oyle oldu
Kim dedi ki 70. Gün bitiyor diye. Nasıl huzurlu olsunlar. Tam huzurlu olacak aşı oluyor. Aşılar huyumuzu değiştirdi resmen. Sonra atak haftaları. Hep kucakta uyumalar koyunca uyanmalar. Kakayı yapamamalar ona bunalmalar.
Gunaydin kizlar. Dun gece kizin basini severken tesadufen bingildagin iceri cokmus oldugunu farkettim. Tabi bir telas kiyamet doktora ulastik ulasmadan once hazreti google amcaya danistim yetersiz beslenme ve sivi kaybi yaziyordu doktorda aynisini soyledi ama yinede gormeden net bisi gidyemem tabi dedi. daha degisik kusma ishal vs bisi varmi die sordu hic biri yok ama kaka sayisi fazlalasti gunde 1 2 kez yapardi simdi 4 5 kez yapiyor. Cocuga su ver dedi. Gece mama reddediyor memede surekli dedim mamayi arttir hemen dedi...
Aksam uzeri 4 ten sonra mama kabul etmiyordu full meme sabaha kadar emzik gibi agzindaydi yetersiz kaldi sanirim.
Hakkaten aksam su verdim biraz sonra gece 12 de zorlaaa mama yedirdim ama akla karayi sectim yedirmek icin sabah baktim bingildak daha iyi durumda.
Demem o ki hanimlar mama meme giden anneler cocuklariniza su verin tecrube ile sabit annem kv dem surekli su ver dediler vermedim bir iki kez disinda cunku doktor meme de emdigi icin suya gerek yok diyordu ama durum ortada suya gerek varmis.,..
Daha oncede soyledim anne guzel beslenecek vitamin ve mineral acisindan zengin olacakki bebek beslensin otesi yok...
Doktor diyordu gogsunu sikinca sut geliyorsa sut vardir ve yeterlidir degil iste inanmiyorlar anneye agzina tikiyorlar lafi sonra bisi oldugunda su ver mama ver biraz anneyide dinlemeleri lazim diye dusunuyorum.
Şimdi sizin yazınızı okuduktan sonra farkettim ki benm oğlanın da bıngıldağında biraz çökğklük var. Ve aynı sizinki gibi memeden ayrılamıyor özellikle geceleri sürekli emiyor gündüz de saat başı emiyor. Hemen mama açtım bi ölçek bile içmedi ama. Hala sızlanıyor. Çok gerildim şu an
Şimdi sizin yazınızı okuduktan sonra farkettim ki benm oğlanın da bıngıldağında biraz çökğklük var. Ve aynı sizinki gibi memeden ayrılamıyor özellikle geceleri sürekli emiyor gündüz de saat başı emiyor. Hemen mama açtım bi ölçek bile içmedi ama. Hala sızlanıyor. Çok gerildim şu an
Hem belkide butun bebeklerde oluyor da farkedilmiyor mesela ben ilk cocugumda asla ellememistim bingildagi hicbir suretle... Bunda kontrol ettigim icin farkettim belkide bilemiyorum...