2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
teşekkürler. evet lokal oldu canım. hatta hastanede yaptırmadık muayanede yaptırdık. yaparken bende yanındaydım. iğne ile uyuşturdu sonra lazarle kesip dikiş attı.
Hayırlı olsun annesi
İstanbuldaysanız kime yaptırdınız acaba
Birde bebek durdu mu
Zabtetmesi zor olur mu?

Oda ulturason cektı ona göre söledi devletteki sadece ulturason cekti orda 6cm büyüme yazıyor

Aynen bakıldıgında bununmı kafası büyük dıyor herkes bende dahil ama doktor görunce nie kafası büyük dıyor

Aynen bakıldıgında bununmı kafası büyük dıyor herkes bende dahil ama doktor görunce nie kafası büyük dıyor
2.5 aylik bebegin kafasinin 47 cm olmasi da normal geldi bana
2. Bir ultrason cekilmis ve birsey yok denmis
Baska bi dr a da gösterin iciniz rahat eder
Kendi gelisimi nasıl bebegin
Boyu kilosu

Benim kızımda beklenirken sesler çıkarıyor doktora sormuştum henüz nefes almayı bilmedikleri için oluyormuş yutkunurken ters nefes aliyor muhtemelen dedi endişe etme canım

Hayirli olsn atakent acibademde mi yaptirdnz
Ben de cuma ordaydm yaptirsak mi dedm dr tetanoz asisi bekleyin dedi ama daha buyumeden yaptirsak mi diyodm. Memnun kaldiniz mi

Ayy ilk yaptıran sensin sanırım canım bnde bu ay istiyorum ikinci ay kontrolünde konuşacağım üçüncü ayda özel aşılar olacağı için nasıl yapıldı lokal mi bebiş durdu mu zorluğu nelerdi tecrübelerini paylasirmisin

Ücretsiz izne ayrılacağım ayıb Sağlık durumum çok iyiymiş gibi rapor peşinde dolaşıyorum. 9 buçuktan 12 ye kadar hastane gezdim rapor alamadım.
En son ortopedi problemim vardı bileklerimde ve kalçamda onun için gittim. Doktor MR verdi sonucuna göre rapor yazacak. Geriye dönük rapor yazılamaz diye biliyorum ben nasıl yapacak sinir oldum
Öğleden sonra sağlık Ocağında şansımı deneyeceğim.

Hayırlı olsun annesi
İstanbuldaysanız kime yaptırdınız acaba
Birde bebek durdu mu
Zabtetmesi zor olur mu?
teşekkürler.
evet istanbul dayız.
ben ellerini eşim bacaklarını tuttu öyle çok zorlamadı. ama çok uzun bir işlem olmadığından çok sıkıntı olmadı . ama tabi devamlı ağladı çocuk.
doktoru bir tanıdık önermişti. yapan kişi çocuk ürologu . ama çok iyimi kötümü bilemedim o yüzden isim vermemek daha iyi. benim diğer oğlumu hastanede yaptırmıştım. onun sünnetini hiç anlamamıştım.(yada hatırlamıyorum:)) bu çocuğumu muayanede yaptırdık, yaptırırken çok çok içime sinmedi. şükür bir sıkıntısı olmadı ama .
Hayirli olsn atakent acibademde mi yaptirdnz
Ben de cuma ordaydm yaptirsak mi dedm dr tetanoz asisi bekleyin dedi ama daha buyumeden yaptirsak mi diyodm. Memnun kaldiniz mi
yok acıbademde yaptırmadım. oranın fiyatlar çok uçtuğundan fiyat dahi sormadım. ama bizim büyük oğlumun doktoru 2 ayı dolmadan yaptırın demişti. büyük oğlumu da 60 günlük yaptırmıştım. şükür ondada bir sıkıntı olmamıştı. bundada sorun olmadı.
lokal yaptılar. bebiş ağladı tabi ama çok çok yırtınmadı. evde daha katılarak ağlamaları vardı. biz özel bir muayenede yaptırdık. bir sorunda olmadı. ama ilk oğlumu hastanede yaptırmıştım ve çocuğu hiç görmedim yapılırken. o yüzden o daha rahatmış gibi hissettim. bunda her aşamasını görüyorsun. tabi istemezsen girmeye de bilirsin ama anne olunca bırakamıyorsun. tavsiyem küçükken yaptırmak. bebekler hemen unutuyor. sadece çişini yapınca ağlıyor. oda çok uzun değil.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Üzülme Allahın izniyle yoktur bir şeyi. Benim küçük oğluma da dr kafası büyük araştırılsın dedi bir sürü dr gittik çok şükür bir şey çıkmadı benim oğlumun bıngıldağı da geç kapanmıştı ayrıca. Benim oğlumun kafası aynı babamın kafa şekli yani genetik dediler. Şimdi 5.5 yaşında canavar gibi maşallah ama kafası hala büyük

Kızım salyalı oldu iyice tükürük akıtıyor sizde de öyle mi? Eller de ağzına gidiyor sonra öğürüyor
Benim kizda oyle sakir sakir ellerini emiyor ama benimki bayiliyor el emmeye oglum ilk dogdugu gun elini emmeye baslamisti ve hala sag el parmagini emer uyuyacagi zaman ve beni oksar sanirim kozda parmak emecek buyuk zevk aliyor yumruklari agzindayken

Canım burda biz ne söylesek sen şüphelerinle yaşayacaksın, ben olsam hemen 3. Bir doktor görüşüde alırım. Güvenilir, teşhisinde yanılmayan bir doktora götür ve oradan bir sonuç al. Bir şey yok desin sen de bu stresten kurtul Allahın izniyle.

Mukuslu kaka ne diyet yaomaya basladiktan ne kadar sure sonra duzeldi. Ben de sut diyetindeyim gaita temiz cikti ama mukuslu devam ediyor 4 gun oldu diyet

Okdr uzun mu surer daha 3 ayligiz(

Herkese merhaba
Çıngırakli corap ya da bileklik arıyorum, trenyoldakiler pahalı geldi ,yerel mağazalarda bildiğiniz gördüğünüz ürün var mı?

Bizim de kontrollerimiz vardı bugün hem kızımın hem oğlumun hem de benim. Sonunda kendi doğum sonrası kontrolüme gidebildim bir sorun yokmuş smear testi verdim.
Oğlumun kalça çıkıklığı düzelmiş çok şükür bu ay 1100 gr almış geçen aya göre daha az ama belliydi çünkü bu ay tazyikten dolayı hep memeyle savaştı 5955 gr 61 cm olmuş. Boynunda kulak arkasında kabuklanma vardı egzama dedi doktor kortizonlu bi krem verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…