Hayırlı olsun annesiteşekkürler. evet lokal oldu canım. hatta hastanede yaptırmadık muayanede yaptırdık. yaparken bende yanındaydım. iğne ile uyuşturdu sonra lazarle kesip dikiş attı.
Yok kafası büyük olması sıkıntı degıl zaten sıvı olması sıkıntı bizimde kafalarımız küçük eşimleKafasi önden gidebilir bazen irsi oluyo babasinin felan büyükse kafası
Oda ulturason cektı ona göre söledi devletteki sadece ulturason cekti orda 6cm büyüme yazıyorDevletten sonra özele gitmissin ve ayrıntılı usg yapmis bi şey yok demiş..
Devlettekı sadece bakıp mi anladı? Başka bi ultrason çektirdi mi size.. Onun sonucuna göre mi dedi hidrosefali yoksa gözle muayenedemi!?
Kafa içi su olsa ultrasinda görülür zaten canım boşuna endiselenme.
Aynen bakıldıgında bununmı kafası büyük dıyor herkes bende dahil ama doktor görunce nie kafası büyük dıyorCanım benim
Cok gecmis olsun
Bizimde kafamız büyük ölcumlerde
2 dr gördü hicte bisey demedi
Bakınca normal duruyir cocugun kafası
Olcunce cok çıkıyor
Ayni senin olculerdeyiz
Hatta dogdugunda yarım cm daha büyüktü
Keske uyumasa filan da deme
Ağzımızdan cikan gelip bizi buluyor sonra
İns bisey yoktur deki bence bisey yok gibi
Sen yine de
Kızların dedigi gibi bir 3. Dr a gotur
2.5 aylik bebegin kafasinin 47 cm olmasi da normal geldi banaAynen bakıldıgında bununmı kafası büyük dıyor herkes bende dahil ama doktor görunce nie kafası büyük dıyor
Benim kızımda beklenirken sesler çıkarıyor doktora sormuştum henüz nefes almayı bilmedikleri için oluyormuş yutkunurken ters nefes aliyor muhtemelen dedi endişe etme canımKizlar sizin bebeklerde de oluyor mu yardımcı olur musunuz. Benimki emerken sanki nefesi kesilir gibi sesler çıkarıyor. hani bildiğin boğazı sıkılıyormus gibi sesler. Onu kaldırıp birkaç pispis yapınca geciyor. Sizde de oluyor mu bu
Hayirli olsn atakent acibademde mi yaptirdnzbenim oğlum cuma oldu. şükür çok bir sıkıntımız olmadı. zaten çok kısa bir işlem.
çişini yaptığında ağlıyordu acıdığından.
doktor bir krem verdi onu sürüp üzerine gazlı bez koyup bezini bağlıyoruz.
çok huzursuz olduğunda da fitil verdik. ağrısı azalsın diye.
bugün 3. gün akşama yıkamayı düşünüyoruz. aslında 2 gün demişti doktor ama biz 1 gün daha bekledik.
Ayy ilk yaptıran sensin sanırım canım bnde bu ay istiyorum ikinci ay kontrolünde konuşacağım üçüncü ayda özel aşılar olacağı için nasıl yapıldı lokal mi bebiş durdu mu zorluğu nelerdi tecrübelerini paylasirmisinbenim oğlum cuma oldu. şükür çok bir sıkıntımız olmadı. zaten çok kısa bir işlem.
çişini yaptığında ağlıyordu acıdığından.
doktor bir krem verdi onu sürüp üzerine gazlı bez koyup bezini bağlıyoruz.
çok huzursuz olduğunda da fitil verdik. ağrısı azalsın diye.
bugün 3. gün akşama yıkamayı düşünüyoruz. aslında 2 gün demişti doktor ama biz 1 gün daha bekledik.
teşekkürler.Hayırlı olsun annesi
İstanbuldaysanız kime yaptırdınız acaba
Birde bebek durdu mu
Zabtetmesi zor olur mu?
yok acıbademde yaptırmadım. oranın fiyatlar çok uçtuğundan fiyat dahi sormadım. ama bizim büyük oğlumun doktoru 2 ayı dolmadan yaptırın demişti. büyük oğlumu da 60 günlük yaptırmıştım. şükür ondada bir sıkıntı olmamıştı. bundada sorun olmadı.Hayirli olsn atakent acibademde mi yaptirdnz
Ben de cuma ordaydm yaptirsak mi dedm dr tetanoz asisi bekleyin dedi ama daha buyumeden yaptirsak mi diyodm. Memnun kaldiniz mi
lokal yaptılar. bebiş ağladı tabi ama çok çok yırtınmadı. evde daha katılarak ağlamaları vardı. biz özel bir muayenede yaptırdık. bir sorunda olmadı. ama ilk oğlumu hastanede yaptırmıştım ve çocuğu hiç görmedim yapılırken. o yüzden o daha rahatmış gibi hissettim. bunda her aşamasını görüyorsun. tabi istemezsen girmeye de bilirsin ama anne olunca bırakamıyorsun. tavsiyem küçükken yaptırmak. bebekler hemen unutuyor. sadece çişini yapınca ağlıyor. oda çok uzun değil.Ayy ilk yaptıran sensin sanırım canım bnde bu ay istiyorum ikinci ay kontrolünde konuşacağım üçüncü ayda özel aşılar olacağı için nasıl yapıldı lokal mi bebiş durdu mu zorluğu nelerdi tecrübelerini paylasirmisin
Canım öncelikle geçmiş olsun. Üzülme Allahın izniyle yoktur bir şeyi. Benim küçük oğluma da dr kafası büyük araştırılsın dedi bir sürü dr gittik çok şükür bir şey çıkmadı benim oğlumun bıngıldağı da geç kapanmıştı ayrıca. Benim oğlumun kafası aynı babamın kafa şekli yani genetik dediler. Şimdi 5.5 yaşında canavar gibi maşallah ama kafası hala büyükÇok saçma şeyler oldu 2güünde hayatımda resmen cocugumun kafa problemı vardı büyüktü önden gidiyordu neyse dogdugunda 37cm baş cevresı vardı ulturasonla kafasına baktılar bı sorun yok dedıler ıcım rahat cocugumla büyüyoruz neyse bitanede devlette doktorum olsun dedım nerden dedım Allahım kadın kafasında su birikimi var yani hidrosefalı olabılır dedi başımdan aşa kaynar sular döküldü moralim cok bozuk sonra ben güvenemedm özele götürdüm ordakı doktorda bende ayrıntılı ultrason istiyorum ordakıyle hareket edemem dedı kendı bıda cekti böyle bısey yok dedi iki arada derede kaldm beni devlettekı araştırmaya sevk etti biri var biri yok dıyor 2ay kontrulunde kafası ölçümü 42cıktı artk ne yapcagımı şaşirdim hisrosefalının hiçbir özelliğinife taşımıyor gelişiminde gerileme yok aksine hareketlerınde azalma yok batan güneş yok moralim bok gibi araştırmalarda küçücük bebeğimi elletmekde istemıyorum napcagımı şaşirdim cocuk nörolojisi ve beyin cerrahina gitmeiz lazımmısBana dua edın kızlar bebegımın bıseycıgı olmasın nolur
Benim kizda oyle sakir sakir ellerini emiyorKızım salyalı oldu iyice tükürük akıtıyorsizde de öyle mi? Eller de ağzına gidiyor sonra öğürüyor
Canım burda biz ne söylesek sen şüphelerinle yaşayacaksın, ben olsam hemen 3. Bir doktor görüşüde alırım. Güvenilir, teşhisinde yanılmayan bir doktora götür ve oradan bir sonuç al. Bir şey yok desin sen de bu stresten kurtul Allahın izniyle.Çok saçma şeyler oldu 2güünde hayatımda resmen cocugumun kafa problemı vardı büyüktü önden gidiyordu neyse dogdugunda 37cm baş cevresı vardı ulturasonla kafasına baktılar bı sorun yok dedıler ıcım rahat cocugumla büyüyoruz neyse bitanede devlette doktorum olsun dedım nerden dedım Allahım kadın kafasında su birikimi var yani hidrosefalı olabılır dedi başımdan aşa kaynar sular döküldü moralim cok bozuk sonra ben güvenemedm özele götürdüm ordakı doktorda bende ayrıntılı ultrason istiyorum ordakıyle hareket edemem dedı kendı bıda cekti böyle bısey yok dedi iki arada derede kaldm beni devlettekı araştırmaya sevk etti biri var biri yok dıyor 2ay kontrulunde kafası ölçümü 42cıktı artk ne yapcagımı şaşirdim hisrosefalının hiçbir özelliğinife taşımıyor gelişiminde gerileme yok aksine hareketlerınde azalma yok batan güneş yok moralim bok gibi araştırmalarda küçücük bebeğimi elletmekde istemıyorum napcagımı şaşirdim cocuk nörolojisi ve beyin cerrahina gitmeiz lazımmısBana dua edın kızlar bebegımın bıseycıgı olmasın nolur
Mukuslu kaka ne diyet yaomaya basladiktan ne kadar sure sonra duzeldi. Ben de sut diyetindeyim gaita temiz cikti ama mukuslu devam ediyor 4 gun oldu diyetKanlı kaka 2 aydan sonra başladı yanlış hatırlamıyorsam. Mukus daha önce başlamıştı. Bir süre kes dene bakalım değişiklik olacakmı. Diyeti zor oluyor ya insan ne yiyeceğini şaşırıyor ki ben süt yoğurt peynir aşığı bir insanım çok zorlamıştı beni
Okdr uzun mu surer daha 3 ayligizBizim ciltte sıkıntı yoktu başta mukuslu kaka yapmaya başladı zamanla kanlı mukuslu yapmaya başladı. İlk başta anlamadım ne olduğunu çocuk çok sancılanıyordu meğersem alerjidenmiş bağırsaklarda kanama yapıyormuş süt ürünlerini kestim 1 yaşta yavaş yavaş açtım diyeti geçti gitti çok şükür. Hala bazı şeylere tepki veriyor vücudu mesela çikolatayı abartırsa kırmızı kabarcıklar çıkıyor. Oda alıştı artık iki lokma alıp bırakır bu kadar yeter der kuzum
Kızım salyalı oldu iyice tükürük akıtıyorsizde de öyle mi? Eller de ağzına gidiyor sonra öğürüyor
Lcwdan alınmış hediye geldi bize çıngıraklı çorap içinde etiketi unutmuşlarHerkese merhaba
Çıngırakli corap ya da bileklik arıyorum, trenyoldakiler pahalı geldi ,yerel mağazalarda bildiğiniz gördüğünüz ürün var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?