2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar 2 saatte bir emzirmeye devam ediyor musunuz? Bebeğiniz 2 saatte bir mi acıkıyor yani değiştimi süresi uzadı mı?
Gece uzadı ama gündüz pek uzamadı. Gece 3 kere uyanıyor emmek için. Uzatmak gerekiyor sanırım gündüz 2 saati geçirmiyor genelde bazen 3 saati buluyor nadir yani. Şimdi program indirmiştim onu okuyordum

Eklentiler

• C8E29416-15FC-454A-A92A-95D75C686508.webp
    83,9 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar 2 saatte bir emzirmeye devam ediyor musunuz? Bebeğiniz 2 saatte bir mi acıkıyor yani değiştimi süresi uzadı mı?
Gece uyanınca acıktığını anlıyorum da, gündüz herhangi bir şeye ağlıyor olabilir onu tam olarak ayırt edemedim Güya her şeyin ağlaması farklı olurmuş ben onu henüz ayıramıyorum. Acıkınca ellerini ağzına götürmeye başladı onu çözdüm, bir de farklı ağlıyor gibi Helpppp!!!

Benimkinin uykusu hafif ondan kalkıyor belki de of bizim içinde zor bu eğitim
Sadece mama günde 1 yapıyor çok ıkınarak ve katı

Mama kaynaklı mi acaba ? Marka degissen çözüm olabilir belki.Bir de bir çay kaşığı su verebilirsin eğer vermiyorsan fayda eder .

İsterseniz acile götürün. Biz de gece karlı havada taksi çağırıp gittik haftasonu hastalığı tam bir çaresizlik. Hastanenizi arayın bir çocuk doktoru oluyır mutlaka akşamları veya haftasonu

Ben de onu anlamıyorum sıvı almiyo ama gece iki defa kaldirdigimda da tuvaletini yapıyor. Üstüne yapsa sabaha kadar uyur uykusu derin

Aynı seyleri yaşıyoruz canim. Bn Dr a götürmeyi planlıyor um

Ben kabızım sürekli bebemde zor yapıyor doktor dedi sen kabızsan bebeğinde olur içtiğim suyun hatti hesabını yok niye böyle anlamıyorum
Ben değildim de bebekten sonra oldu. Bazen günde bir kere yapıyor bazen 4 günde bir yapıyor bende anlamadm. Benim doktorum da senin dediğin gibi dedi

Gece uzadı ama gündüz pek uzamadı. Gece 3 kere uyanıyor emmek için. Uzatmak gerekiyor sanırım gündüz 2 saati geçirmiyor genelde bazen 3 saati buluyor nadir yani. Şimdi program indirmiştim onu okuyordum
Nasıl uzatcaz. Uyandırmıyorum ki zaten. Kendi uyanıyor bende heralde aç deyip emziriyorum

İshal ya da kusuyorsa çok su kaybetmiş olabilir o yüzden çiş yapmamıştır. Sık beslemeye çalışın. Yine de çişini yapmadıysa doktora gitmekte fayda var.

Regl olan var mi ? Olmayanlar için vücudunuzun sis olduğunu hissediyor musunuz beni ateş basıyor ,ödemim çoğaldı yine ha oldum ha olacam sanki kaç gündür böyle .İlkinde ne zaman oldu hatırlamıyorum

Ben değildim de bebekten sonra oldu. Bazen günde bir kere yapıyor bazen 4 günde bir yapıyor bende anlamadm. Benim doktorum da senin dediğin gibi dedi
Aynı benimkide öyle canım çok ıkındığında zeytin yağ veriyorum yapıyor eskisi kadar çok bez değiştirmiyorum artık kaka yapmayınca Doymuyormu diyorum bazen 1 buçuk aylık kilosu 5400 dü doymasa kilo almaz 3300 doğmuştu

Regl olan var mi ? Olmayanlar için vücudunuzun sis olduğunu hissediyor musunuz beni ateş basıyor ,ödemim çoğaldı yine ha oldum ha olacam sanki kaç gündür böyle .İlkinde ne zaman oldu hatırlamıyorum
Ben de olmadim. Odem mi bilmiorm ama bir kilo bile veremedm. Ilk hafta 10 kilo gitmisti 2 aydir 1 gram bile gitmedi. Annem regl olunca gider dedi ama bilmiorm

Ben de olmadim. Odem mi bilmiorm ama bir kilo bile veremedm. Ilk hafta 10 kilo gitmisti 2 aydir 1 gram bile gitmedi. Annem regl olunca gider dedi ama bilmiorm

Heh aynen öyleyim ilk zamanlar kilo verdim şimdi gram oynamıyor hareket fazla yok ev içi ne kadar olursa regl olunca biraz daha kolay veririz sanirim .Hava da buz yürüyüş yapsak ama bu sene şansımıza çok kiş oldu

Sen nasılsın var mı şikayet eşin ne durumda

Malesef bebegime de covid gecti 38 olmustu atesi parol ver dediler verince 37ye dustu bikac gun ates olabilir dedi dr ates dusmezse ya da oksuruk olursa acile gotur dediler korkuyorm biraz. Esim daha iyi oldu.
Dedigin gibi en kara kista dogurmusuz senelerdjr yagmayan kar yagdi hava durumuna da bakiyorm 10 gun daha hep soguk. Hos suan sicak olsa da ben evdeyim mecbur insallah iyi oluruz da havalar da isinir. Ondan snr her gun bebegi alip yurumeyi dusunuyorum

Kızlar ys bebeğimde kulak ağrısı var. Cuma gece acile götürdük acil doktoru tortikolis olabilir ondan sola dönmüyor diyor ama sola gayet de dönüyor emmek için dönmüyor ağrıdan. Kulakta az bişey gördü. Gün geçtikçe huzursuz ve emmiyor ama ateş hiç olmadı. Fitil verdi ağrı kesici. Bazen kesiyor bazen kesmiyor ama beslenememesi canımı sıkıyor. Nasıl geçer bu hastalık evde ne yapabilirim? Kendi doktoru da haftasonu yok hastanede yarın gideceğim ama biran mnce yardımcı olmak istiyorum yapabileceklerimke hafifletmek ve iyileştirmek için. Bebeğe vitamin falan da verilemiyor ki zaten prematüre doğdu ve zor kilo aldırdık korkuyorum zayıflayacak diye

Çok geçmiş olsun canım atlatırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…